46

ми

преди 8 години

Добре де, защо на тия хора НИКОГА никой не им казва нищо В ЛИЦЕТО и НА МОМЕНТА.Човекът, който е писал за случая във фейсбук и е бил пряк свидетел на случилото се както и хората около него защо не са се застъпили за човека? Или яростта вече си я изливаме само онлайн.

45

глеи сея

преди 8 години

Сега се пените, че лекаря това лекаря онва нещо с калашник...Аама тая работа зорлем не става - няма ли желание лекаря да лекува - няма да го прави.Като сте на работа под дуло на калашник ли бачкате?Радвайте се, че все още има лекари - скоро няма да има ни лекари, ни линейки и няма да има кой да дойде дори и да имате некое лефче. Гледайте Capitalism - a love story.

44

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 9Не е точно така - в един момент трябва да се помогне, защото човека може да има ВРЕМЕННИ затруднения - финансови и здравни. Представи си, че точно сега се е случило да закъса финаносово, да получи топлинен удар и да му трябва мъничко помощ... ако не му се помогне може да си замине. А сега си представи, че му се помогне и утре той примерно се оправи и изобрети нещо, създаде нещо - помогне на тебе?

43

Анонимен

преди 8 години

Ами ще пита за пари! Кат одите на Селестар данчо ментата къса билетчета по 10 лв.

42

11

преди 8 години

И в конституцията пише, че имаме право на здравни грижи, но не се спазва, а се счита за платено удоволствие. На много други неща имаме право по конституция, но постепенно я превърнаха в четиво от научната фантастика - четеш и мечтаеш.

41

АНТИ

преди 8 години

Проблема е, че това момче не е ромче...Ууууу бре!

40

анонимен

преди 8 години

внучето ми на 2 год замина за сащ за три месеца направихме здравна застраховказа 300 лв при алианц иначе гориш прав ако ти се случи нещо

39

Майстор Гига

преди 8 години

С кози крак и у чело... Между роговете.... Е...м ти и доктори и докторици... Душмани пи..ка им майчина!!!

38

Анонимен

преди 8 години

В Япония хората месеци наред протестират срещу американските бази и ги скъсаха от жеги. Дори жертви има. Водят тотална война срещу нас, сега включиха и жегите в играта.

37

гладни и индивди

преди 8 години

на 2012 един приятел трябваше да стане операция от стомаха,тука в България искаха 5000лв,и замина за чужбина в Холандия да работи,след няколко месеца му се прилоша и го настаниха в една болница във Амстердам,2 дена му направиха прегледи изследвания,и казаха до 1 седмица трябва да се оперира,и му питаха дали е здравноосигурен,добре че беше осигурен,предложиха къде иска да се оперира или в България или в Холандия по избор,разбира се че избра Холандия,всичките му разходи бяха само 600евро

36

Анонимен

преди 8 години

Линейки хвърчат из цялата страна. Пълно е с колабирали хора и с инсулти,и инфаркти. САЩ няма ли да спрат ХААРПА?! 2012 година пак така ни пекохте до септември,а вашия човек падна.

35

Анонимен

преди 8 години

Бях останал с впечатлението, че демокрацията ви кефи безумно! До амок! Буквално. Гот е, дума да няма!

34

Анонимен

преди 8 години

Искам да знам защо малцинствата ги лекуват без дори да са плащали здравни осигуровки, а нас са способни да ни оставят да умрем без да им мигне окото?!

33

цьз

преди 8 години

Стига с тая пазарна икономика на сляпо? Какъв пазар ще имат в здравеопазването като умориш пациента, поправка клиента?

32

Анонимен

преди 8 години

На лекар само с калашник в ръка , като иска пари да се пазари с калашника.

31

Анонимен

преди 8 години

Както съм казвал стотици пъти: 70-80% от лекарите са за пребиване, 10% за трепане и едва само 10% наистина са такива. Иначе закон вкараха, че лекарите се ползват със специални привилегии и посягането след тях е голямо престъпление! А това в този случай и в много други такива лекарски грешки и бездействия какво е?!?!? За тях няма закони нали?!? Трябва да е каквото в единия случай такова и в другия и това извършено в този случай да бъде наказвано със същото с което щеше да се накаже побоя нат тези

30

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 33Ама нали сме се запътили към Америка. Там е така. Ако нямаш здравна застраховка там си плащаш идването на линейката 1000 долара, ако нямаш си оставаш на място.

29

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен32 - аз си плащам всеки месец за здравеопазване, а ти? Смешна работа.

28

Джедай Мастър

преди 8 години

До КашавараА манипулация ли беше, когато бяха публикували снимка как ползват линейка за пренос на гардероб?

27

Калина Р

преди 8 години

Toя полковник да вземе да мине едни опреснителни курсове в БЧК - вместо да стои един час и да снима да беше намерил една кофа студена вода и да му я лисне. Много кибик, малко мъже.