39

заратустра

преди 8 години

До ХА-ХА-ХА !руската армия беше тук. сложи на власт каскетите, създаде македонската нация, видяхме колко може руската армия наистина. русофилите и американофилите сте еднакво противни и вредни..

38

Анонимен

преди 8 години

НАПОСЛЕДЪК СТИГАМ ДО ИЗВОДА, ЧЕ РОМИТЕ СА ДОСТОЙНИ ЗА УВАЖЕНИЕ, ЗАЩОТО ТЕ СА ЕДИНСТВЕНИТЕ ХОРА В ТАЗИ СТРАНА , КОИТО НЕ СЕ ПОДАВАТ НА ДЪРЖАВНИЯ РЕКЕТ.

37

пурко

преди 8 години

поглед към историята на човеците показва, че няма спонтанни революции, успелите народи са или такива, с голям исторически късмет, или такива, чиито властващи са имали адекватната емционална нагласа да искат да живеят в проспериращо обшество. на този кръстопът тук е трудно да имаш исторически шанс. управленческата ни каста от друга страна е проста и примитивна. боко рапона бил прочел една книга и това е нашият духовен водач? Бг е в параграф 22 - отгоре не могат, но не дават на никой друг..

36

Аха!

преди 8 години

Здравния министър искал от всички българи зад граница да платят на българското здравеопазване 5 години назад здравните си вроски, независимо от това че са си плащали вноските там където са живяли. Огладня държавната мафия! Готов съм да платя не 5, а 25 години назад, но само след . Нали сме български български граждани, имаме еднакви права.??Напоследък стигам до извода, че ромите са достойни за уважение, защото са единствените хора в тази страна които не се подават на държавния рекет.

35

Анонимен

преди 8 години

Бойко, няма къде да се скатаеш! Избирай- българите или *** избиратели????? България или ДПС? Стига популизъм и партизански игри!

34

до40-казано накратко

преди 8 години

Правилно повдигате въпросът за Лом.Тези които са преследвали жената са я дърпали и събличали а единият е бил със свалени до коленете панталони.Тогава се е намесил възрастния човек и я е спасил от изнасилване посред бял ден на улицата...ЗАЩО НЕ СЕ ГОВОРИ ПО ТОЗИ ВЪПРОС,ЧЕ Е ИМАЛО ОПИТ ЗА ИЗНАСИЛВАНЕ?!АРЕСТУВАНИ ЛИ СА НЕГОДНИЦИТЕ И КАКВО СЕ ПРЕДПРИЕМА СРЕЩУ ТЯХ?!ТОЗИ СЛУЧАЙ ТРЯБВА ДА СЕ КОМЕНТИРА И ДА Е ВКЛЮЧЕН В ПРОТЕСТА ЗА ГЪРМЕН!

33

до Гърменци

преди 8 години

Стигa сте фaмилиaрничели и стигa сте вдигaли егото нa един простaк!

32

Хорa, Стaдо!

преди 8 години

Виж колко *** Нaрод , дори в протестa си!! Дори в протестa си Стaдото се подмaзвa нa този срещу който протестирa !! Зaщото трябвa дa искaт остaвкaтa нa Борисов, зaщото от него зaвисят тези нещa и той е отговорен зa положението в държaвaтa , зaщото той си извоювa товa еднолично упрaвление с повтaряне нa думичкaтa "Aз", "Aз дaдох","Aз плaтих", "Aз ще уволня" и т.н.!!!Борисов се е въплaтил в ролятa нa Бaщицaтa , нa диктaторa!!!

31

До кога?

преди 8 години

До кога в България едно малцинство ще бъде толерирано ,въпреки че не спазва законите,не плаща данъци,ток,вода , смята педофилството за нормално и от горе на това граби и убива? ПРОКУРАТУРА И ПОЛИЦИЯ- КАКВО ЧАКАТЕ? И защо в Лом престъпниците не са в затвора?

30

Луцифер

преди 8 години

Включете и тоя към когото се обръщате.

29

Казано накратко:

преди 8 години

1. Самонастанилите се роми искат да си останат на същото място, но това да бъде узаконено. Искат да бъде пренебрегнато това, че поводът за протестите са именно техните набези и шумът, който вдигат.2. Тук не се говори за случая в Лом, но други сайтове поместиха интервю с пострадалата жена. Шестимата роми започнали да я закачат и обиждат, а после ДА Я СЪБЛИЧАТ направо на улицата. Мъжът, който й е помогнал и скрил в дома си е бил бит и съборен на земята от ромите, а къщата му - замеряна с камъни!

28

Х

преди 8 години

Башев и Капитанова са нарушили закона 755 пъти.Къде е прокуратурата ,къде е Цацаров, и тия ако не са рецедвисти здраве кажи.

27

Х

преди 8 години

Башев и Капитанова са нарушили закона 755 пъти.Къде е прокуратурата ,къде е Цацаров, и тия ако не са рецедвисти здраве кажи.

26

Анонимен

преди 8 години

В тази държава данъкоплатците са без значение! Важното е на малцинството, от което 90% не работят да е добре, да е осигурено. За нас нищо няма, за нас са задълженията - за тях правата. Обаче хората отиват да работят в чужбина, защото там поне има смисъл.

25

Анонимен

преди 8 години

И като си подадат оставката какво точно ще се случи ? Ще дойде някоя друга марионетка. Отново управлявана задкулисно и отново правеща каквото и се каже. Малко е затворен цикъла.

24

Анонимен

преди 8 години

оооой народе народе от февруари 2013 год протести протести ефект никакъв, СЛАВЕЙКОВ- не сме народ а ***

23

АНОНИМЕН

преди 8 години

тези министри нямат отношение към безобразията които правят дпс и ахмед башевс чии гласове е избрана сегашната кметица и тя е подписвала документи товаположение не е само в гърмен така е в цяла българия кметовете за да спечелятизборите са правили безобразия сега ще гледате какво ще стане до местните избори

22

Ти

преди 8 години

факт не е само Бойко *** от как е там горе нищо не е направил освем да прибира за него си! Таая мумияя

21

Анонимен

преди 8 години

Бойко не е проблема,Бойко е лесен,както го имаше така и ще изчезне,ще последва гаргамел,просто няма кой!

20

Анонимен

преди 8 години

ИЗБРАХТЕ СИ ГИ - СЕГА ИМ СЕ РАДВАЙТЕ.