12

Руси от Русе

преди 8 години

Най-страхотният министър! А е и красив!

11

Анонимен

преди 8 години

Това ДУПЕ, мине - не мине някой и друг ден, пък го изтъпанчат в пресата с ПОРЕДНАТА изказана ТЪПОТИЯ. А, бе , Боко, къде го намери тоя "министър", бе!? Ами, нали представя България, бе! Хората в Европа ни се смеят!

10

typi lumpeni

преди 8 години

До Цачевзащо да не е достоен Министър Митов,бе нещастници! Купени хейтъри,*** интернет ***! Всъщност как се казваше министърът на външните работи? Кого хейтвате? Иван Дянков?...***!

9

Пейо

преди 8 години

Преговаряйте за отмяна на визите с Нова Зеландия и Австралия , никой нормален няма да отиде в САЩ !

8

Стамат

преди 8 години

Да купят МАРУИЦА и да ти продават собствения ти ток на тройна цена са ОК, а за безвизов режим - не.Такива долни ... като Мицов унищожиха нацията!

7

Анонимен

преди 8 години

Какъв мощен зов!

6

Анонимен

преди 8 години

AMERIKANZITE DA VARNAT VSICKI OTKRADNATI PARI ZA OTKAZANI VIZI.90% OT TEZI MOLBI NE SA REGISTRIRANI I ARITE SA IZIADENI I IZPITI PO SOFIISKITE BARDAZI OT CLENOVETE NA AMERIKANSKOTO POSOLSTVO.

5

Емануела

преди 8 години

Цяла ЕВРОПА пътува безвизово в САЩ само на нас е'приятелите'ни от САЩ са ни сложили визи.Само от таксите събират по 30 млн $ годишно.Срам.Лицемерие Позор и Игнорантност.Докога Българи ще се дупите и ще бъдете лъгани.Кога малоумният президент и премиер ще поставят въпроса с ВИЗИТЕ косо на масата на Американските ни приятели.Над 8000 отказа за Виза за Българчета по 300 $ изгубени.Върнете парите на всички американски бюрократи.Отвратителни сте .

4

steffo

преди 8 години

Първи братчедите ще се възползват, там още не са ошетали.

3

Анонимен

преди 8 години

България НИКОГА,НИКОГА,НИКОГА не е имала по-глупав и неподготвен външен министър.Във всяка държава външния министър е изразител на държавната политика,на стратегията на държавата,пряко отговаря за резинтурата на държавата по света,за това на тази позиция се назначават хора с десетки години стаж в дипломацията...да намирате нещо такова в това глупаво момченце?Какво е завършил и най-важното-какво е постигнал,че да бъде на този пост??

2

London

преди 8 години

da zapo4va qdrenata voina , tazi planeta ne trqbva da sachtestvuva

1

за човешките права

преди 8 години

Ще се срещне ли Митов и с противници на режима на Обама? Ще повдигне ли Митов въпроса за човешките права и за расовата дискриминация на цветнокожите в Сащ? Ще настоява ли Митов, за затваряне на концлагера в Гуантанамо? Ще поиска ли Митов, Обама да прекрати постоянното подслушване на 4 милиарда телефона, включително и на Ангела Меркел? Ще поиска ли Митов, Обама най-сетне да прекрати кръвопролитието в Украйна, с едно обаждане по телефона до Пороченко?