134

Анонимен

преди 8 години

Не е морално да се дават пари на Грък. На всички е ясно, че чакат девалвация на еврото за да ги платят за жълти стотинки. Трябва да извършат приватизация и да разпродадат активите. След това тъй като парите няма да покрият повече от 10-20% от кредитите, да тръгват на работа.

133

Анонимен

преди 8 години

Боже ,прибери си вересиите.Българинът винаги мисли дребнаво,заядливо и недалновидно.Първо да бъдеш гарант на някого не означава,че вадиш пари от собствения си джоб.Но дори и това да е.България трябва да поддържа добросъседски отношения с Гърция.Да проявява солидарност и съпричастност много повече от останалите държави в ЕС.Не гърците изяждат парите на България.Кому е нужно двата народа да се мразят и какви девиденти ще ни донесе това.Ще станем по-мили на великите държави.Да,ама не.

132

Наблюдател

преди 8 години

Да се искат пари от България за спасяване на Гърция, е висша форма на наглост! Същото се отнася и за варианта "гарант"! Много добре е известно, кой палща когато длъжника не го прави! Голям смях е вярата на някои че Гърция ще върне заемите! Те нямат изобщо такова намерение!

131

Христаки

преди 8 години

До СуекаИ българите имате маса милиардери и мултимилионери, ама не ги врънкате за пари. Напротив, те ви взимат кинтите и затова народа ви е беден и не всеки може да си позволи да идва в Гърция на море.

130

87567

преди 8 години

До Анонимен 171 Ако попиташ богаташа не само че може , но и трябва изтеглиха десетки милиарди , а реват че нямат пари

129

Пра-пра-дедо ви

преди 8 години

Помнете, деца,старата изстрадана мъдрост-грък никога не ни е хранил нас,българите,все ние сме ги хрантутели и от нашия гръб е минавало,България сега щеше да е два пъти по-голяма,а Гърция три пъти по-малка.Турчин никога не ни е мислел доброто,гърци и турци са от един дол.Но с турците отношенията ни са по-ясни,от двата южни съседи по-коварни са гърците.А всички съюзи със сърби и гърци са пагубни за България.Така че,нашите пишман политици да гледат българския интерес и да спрат да плачат за другите

128

Христаки

преди 8 години

До АнонименЕ нали уж не се кефите на турците, щото ви били държали в робство 500 години. Иначе, както казваш, не само при нас имаме море. И вие си имате море, обаче, кой знае защо, вие самите го наричате ла*номорие и не му се кефите особено :-)В тоя ред на мисли, ще ти кажа, че както не само ние имаме море, така ЕС и еврозоната също не са единствените алтернативи за Гърция.

127

Анонимен

преди 8 години

До Христаки Абе я ходи се дави в бяло море бе, *** !

126

не думай

преди 8 години

До Христакинямам пари за море , затова ако искат да ги затварят , ако искат да не ги затварят - все ми е тая .А , който има ще отиде някъде другаде Има ли човек пари , ще намери къде да ги харчи

125

Суека

преди 8 години

Гърците имат маса МИЛИаРДЕРИ защо ние да плащаме като и без това живеем и ходим скъсани и 2-ра ръка !?

124

odessa

преди 8 години

da de, ama komchiata iska da izdyrpa poslednia zalyk hliab ot ustata na baba ti i diado ti, da tancuva sirtaki i da trochsi chinii po tavernite.

123

Анонимен

преди 8 години

До ХристакиЕгати глупавия коментар. Само при вас ли има море? Освен нашето море който иска в чужбина има и Турция и т.н. От това да не идваме на вашето море само вие ще загубите.

122

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 150 какви кредити те ГОНЯТ гърция през 1940 е 3 пъти по бедна от България всеки 4 е бежанец от азия след войната 1922 . ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО МОГАД ДА ДАДЪТ СА МАЛКО СУРОВИНИ щото гърция е една богата на тях ама НЯМА ИНФРА СТРУКТУРА И МИНИ ДА ГИ ДОБИВАТ а познай кой я полага ушко а за нея дали платиха АКО ЩЕ РОВИМ СТАРИ РАБОТИ

121

Христаки

преди 8 години

Ами то и гърците като ви кажат OXI, половината българи няма да има къде да почиват.

120

Пешо

преди 8 години

Какво да даваме като нямаме...Финландия например отказа

119

истината

преди 8 години

не са имали природно бедствие / някое земетресение от 10 -та степен примерно / , защо да им даваме пари ??? алчността ги докара до тук , еми ще се си разпродадат държавата , ще започнат да работят и ще се пооправят

118

Берлин

преди 8 години

Бойко е българският Шойбле! Фашисти! Бойкот на българските стоки! Хахаха... видяхте ли какво е да си от другата страна на барикадите, лицемерчета! :)))ПП Някой нещо за гордия гръцки народ?

117

Да продават активи

преди 8 години

За мен е порок да се дават пари на грък. Навремето Римляните като опокорили Елада я нарекли Провинция Грека. Което ще рече недостойните. Причините ги знаем всичките. Просто няма по-недостоен народ от гръцкия.

116

уточнение

преди 8 години

До Анонимен 150В интерес на истината на Гърция вече и бяха опростени 110 млрд .мисля бяха !!!!!!

115

Даката

преди 8 години

Никаква помощ на мръсните византийци. Правитлството ни трябва да защитава интересите на българския народ.