67

до 101

преди 8 години

Еврото се превърна в неоколониален инструмент за мъчение на обикновените хора!-Абсолютно си прав - вземи няколко пачки от 100-еврови банктоти и се прасни в главата - боли мааму стара!

66

Шойбле отдавна ...

преди 8 години

... трябваше да си подаде оставката.

65

албанец от София

преди 8 години

Гърците много ме кефят как съсипват държавата си!

64

Еврото, ...

преди 8 години

... вместо да обедини Европа, постигна точно обратното. И разликата м/у бедните и богатите държави в Европа стана още по-фрапиращо голяма. Еврото се превърна в неоколониален инструмент за мъчение на обикновените хора!

63

V. Katsolanis

преди 8 години

susto i otiva v BRICS

62

Анонимен

преди 8 години

Найде момчета да подобрим генофонда на Гърция

61

Анонимен

преди 8 години

oste malko caka varvarite ot EU i bie pecati na bezanci i prasta gi natam . OLYMPIA HELLAS !

60

слънчеви градини

преди 8 години

Designed for slavery

59

До 84

преди 8 години

До *** :)По принцип си прав, но гърците винаги са били в основата на разделението от време оно. Те са насъсквали всички едни срещу други тук на Балканите.Тяхната политика на фрагментация на другите държави на Балканите, непрестанните им интриги е и в основата на една от най-колосалните катастрофи на Балканите, катастрофа продължила 4-5 века. Например, Андроник и Кунтакузин охотно приветстват опустошението на българи и сърби от Умур паша и тн. До ден днешен тези кръвопойци не са се променили.

58

Анонимен

преди 8 години

До анонимен 83"понеже гърците вече веднъж са го излъгали при влизане в еврозоната...".......А защо държавите са си затворили очите при влизането на Г-я в еврозоната!? Умишлено, недоразбрали, не знаели... А другите, когато са влезли в Еврозоната са били дисциплинирани, що и те имат същите проблеми, разбирай Испания,Италия,Португалия,Франция... Може би грешка в системата!? Или изпълняване на някакъв план!? И що само икономиката на Германия е силна,щото смуче от другите държави ли, що ли!?

57

Анонимен

преди 8 години

До 87то 60 % от тоя БВП им е в държавния сектор, реално годишния износ на Гърция е около 27-28 млрд $, което е дори и по-малко от нашия

56

анонимен

преди 8 години

До Анонимен БРАВО ТОВА Е ПЬТЯ НА БЬЛГАРИЯ

55

Точно в ...

преди 8 години

... такива моменти се вижда най-ясно европейската "солидарност"! Всичко се оказа една огромна лъжа в полза на Западноевропейския Елит.

54

Анонимен

преди 8 години

Хайде в елада-пазарувашпазаруваш при курс рев за евро!

53

Анонимен

преди 8 години

До 68Каквз икономика в Гърция те имат 2 развити сектора - туризъм и корабоплаване, всичко останало е пъна трагедия, но за сметка на това годишните им бюджетни разходи са над 140 млрд евро

52

Анонимен

преди 8 години

Нов магазин на Кулата: GregCaruc Мощност едно BG магаре Метални джанти и гуми Баба Вида втора употребаБОНУСсветлоотразител"ОХИ"-за опашката на магарето и "ОХ" за дупето на водача

51

Идеалист

преди 8 години

Най-добре за всички е Гърция да се върне към Драхмата!

50

хайде стига

преди 8 години

На турската граница ИДИЛ копаят окопи!Агент Триш О Конър!ЦРУ!!!-Василев, кога да последно ходи на психиатър? Трябва да ходиш всеки ден по три пъти!

49

ъ

преди 8 години

След няколко дни банкоматите в Гърция ще пускат по един гаврек на всеки гладен грък! Хуманитарна помощ от Европа.

48

Анонимен

преди 8 години

Hellas - името на Ада на Земята