210

зъъъън!!!

преди 8 години

Гърция не иска хуманитарни помощи Бойко ,а ОКОЛО 54 милиарда евра,като ги свършат ще търсят още,ха пак помагай...

209

do 272

преди 8 години

е какво -представлява българите ТОЧНО -тук едн и се кланят на *** и мразят ''***'' ,други величаят Сащ и така -подло мръсно бегейско племе...

208

Анонимен

преди 8 години

Войска от овни, оглавявани от лъвове,винаги ще удържи победа над войска от лъвове, предвождани от овни.~ НаполеонВместо овни, за нашият случай пръчове.

207

Анонимен

преди 8 години

С чужда пита, помен прави!

206

Анонимен

преди 8 години

Най-бедният и най-верен слуга на чуждите чорбаджии, пардон банкери и бизнесмени, Великите инквизитори, пардон Инвеститори. Какъв *** възторг и бурни телешки овации предизвика речта на германски депутат - давайки ни за хпримерп на гърците. Бедни, безкрайно мизерни и безкрайно търпеливи. Търпи душо, черней кожо!

205

за 267....

преди 8 години

Ти да не си комунист,бе...та ше ревеш ,че Бойко е взел САМО 16-млрд.?....ха,ха,хааааааа...НЕ БОЙ МУ СЕ-----СЛЕД ИЗБОРИТЕ ШЕ ВЗЕМЕ ОЩЕ 30-млрд.?!!!ОЩЕ ШЕ СЕ УЧИ ОТ Ципрас ,бе.....ха,ха,хааааааааааааа....Вие-КОМУНИСТИТЕ ---- нали обичате Ципрас...???

204

Анонимен

преди 8 години

Юнкер за малко да ревне от умиление за харизаните 100 милиона за неговата програма, сега обаче нашия е решил да разплаче от смях цяла Гърция и Европа, та и цяла България, но от мъка.

203

ПРАВ СИ 264....

преди 8 години

ЦИПУРАТА ИСКА ...ЦЕЛИ 50-МИЛРД. ?...!БОЙКО , *** ---ВЗЕ САМО 16-МИЛРД.?.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!БОЙКООООООООООО.....СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЩЕ ИСКАШ ОЩЕ 30-млрд. ?, поне....!!!!!!!!Иначе , те сваляме.....я, глей кво прай Ципуракис...!!!!!

202

що ,бе....

преди 8 години

НЕМА ОХИ...НЕМА МОХИ--------------ГЪРЦИТЕ ДА МИНАВАТ НА ЛЕВОВЕ!1?---е 2-лв.!!!!!!ТЪКМО ЩЕ СА КАТО ТАШАЦИТЕ:...Пак ще са ВЪТРЕ В ЕС---...ама ще са ОТ---ВЪНШНАТА СТРАНА/като нас/

201

Анонимен

преди 8 години

Борисов, след като глупаците гласуваха за теб и те харесват,ти си гласува 16 млрд. заем , твои са сираздавай ги както прецениш.Много пари се печелят от много ***.Всички гласовоподаватели на ГЕРБ са ти дали правото да правиш каквото си искаш.Да се сърдят на мозъците си

200

Анонимен

преди 8 години

искам референдум

199

цоко

преди 8 години

а иначе : България с най-голям отрицателен прираст в ЕС , но сме много добре

198

дам

преди 8 години

Аз едно не мога да разбера с какви очи другарите , толкова много се радват на Ципурата , а същевременно плюят по Борисов , че бил теглил 16 млрд лева .. тоест до 2018 година България тегли заем от 8 млрд ЕВРО , същевременно Ципурата иска 53 млрд и казва , че няма пари да плаща стари дългове , за което бива бурно аплодиран от другарите .Последно , да вземаме ли дългове или не.Видя се ,че гърците без дългове и пенсиите не могат да си платят , и трупат , трупат скоро 350 млрд евро дългове ще имат

197

ауслендър

преди 8 години

Браво! Ако трябва и булки ще им дадем... и каквото още трябва там! Важното да не им разваляме рахатлъка, да си мързелуват!

196

ИРОНИЯ

преди 8 години

България дава хуманитарна помощ на Гърция.

195

АнаЛиз

преди 8 години

Бойко , много добре знае , че няма да се стигне до там и затова се прави на щедрия съсед .На него му е ясно , че България не е в еврозоната и няма да дадем и едно евро от новите 53 млрд , дето ще получат гърците.Да му мислят , естонци, словаци и подобни , какво ще обясняват пред избирателите си , че трябва да дават на гърците при положение , че пенсии и заплатите им са по ниски от тези на гърците .

194

Моля?

преди 8 години

Оядоха се с 300 млн евро, които раздадоха като заплати и пенсии и нищо за икономиката. Един машинист взима 5000-7000 евро заплата. Железниците имат 700 хил евро разход и 100 хил евро приход. Над 1 милион държавни служители с заплата по висока от немските. Всеки пенсионер има 10 дневна безплатна почивка и коледните надбавки допреди година-две бяха 400 евро (а тука са по 20 евро).И СЕГА АЗ ТРЯБВА ДА СИ СМЪКВАМ СТАНДАРТА НА ЖИВОТ ЗА ТИЯ ЛИГЛЬОВЦИ?!Хуманитарна помощ!? ... МОЛЯ?

193

Лелеее

преди 8 години

Този яко го е напекло слънцето тия дни! Само не виждам къде, защото не е рязал лентички скоро. Изказването му е пълна глупост!

192

vesko02

преди 8 години

Хуманитарната катастрофа е по скоро у нас

191

Анонимен

преди 8 години

Цяла европа ни се присмиват за това какъв *** народ сме. Как толкова "некачествен материал" в парламента си прави с нас каквото иска, а ние седим и мълчим и най-много някое рехаво протестче. Трябва да се вдигнем на такива масови протести, че да блокираме държавата. Гърция фалирала е в пъти по-добре от нас.