103

До 162

преди 8 години

Разликата между Г-7 и БРИКС е много, много повече от икономическите характеристики. Смешно е Г-7 и БРИКС да се поставят в едно и също изречение, текст.

102

Анонимен

преди 8 години

Не знам за каква конкуренция говорите Русия е огромна (не голяма ) повтарям огромна Само да реши да си продава горивата с рубли ....и ще им такова ...таковата Представете си че от 1 ви октомври спира да приема долари или евро при доставките на газ Сещаите се че Европа ще изпука от студ или ще сменя евро за рубли за да си го достави

101

Анонимен

преди 8 години

Новата организация ще е в противовес на Запада................А дано, ама надали !Конкуренцията на всички нива е двигател на прогреса, но ... за да правиш конкуренция на някой трябва да имаш реална ИКОНОМИЧЕСКА тежест, ... страховете на уплашено диктаторче, не са достатъчни.

100

МРАВКА

преди 8 години

ДАНО СЕ ОБЕДИНЯТ ТЕЗИ ВЕЛИКИ ДЪРЖАВИ И ДА СЛОЖАТ НА МЯСТО СВЕТОВНИЯТ ТЕРОРИСТ И АГРЕСОР С.А.Щ.

99

Някой

преди 8 години

А ЮАР и Бразилия къде ги забравихте? И те неса малко народ. За съжаление ние отново сме на погрешната страна. Особенно ако си даде човек сметка и за скорошната визита на саудитския крал в Русия. Нашите политици обаче явно пазят интереса на господарите си а не на българският народ.

98

До 156

преди 8 години

Аз сорсоидите (сорската зимет)не ги знам кои са, но русофилите ясно ги различавам, точно по това което описваш - по цял пълнят форумите с обиди, псувни закани, злоба към западния свят. От страни изглеждате ужасно жалко.

97

До 152

преди 8 години

Кой келепир свършва? Говориш за края на злия капитализъм дето, червените го чакате от 80 години ли? А той не идва и не идва пустият му край, не ще и ще тоя Запад сорсоиден да стане по-беден от великата Русия, че даже по могъщ става, а Русия все по-клета и все по изолирана. Сега гледам руснаците почнаха да загряват, че в А групата няма място и започнаха сдружения с някакви държави като Индия.. мале Индия??? Ей русофилите, сега да не почнете да ми обяснявате колко горда и велика е Индия

96

Тролисимо

преди 8 години

За всички русофили - индийска заплата и китайска работна смяна по 12 часа на конвеир. Аз пък искам да мизерствам с някаква *** заплата. Я немска я американска. Все става.

95

Анонимен

преди 8 години

*** как се е оцъклил на снимката все едно са му дали последните данни за руската икономика :D

94

Анонимен

преди 8 години

Kakto vinagi :mnogo sloba,zavist i tapotiya!Smisleni komentyi nyama!Ima ostra nuzhda ot preprocjtane na Chudomir,Elin Pelin i Aleko!

93

Ха,ха,хааааааа...

преди 8 години

ОТВОРЯТ ЛИ ГРАНИЦИТЕ МЕЖДУ Русия и Китай ....отиде си Сибир..ха,ха,хаааааааааа...Ше остане само "Княжество Русия "...с граници до Урал и княз *** -1-ви!!!!!!!!!!!!

92

Mr.STARBUCKS

преди 8 години

А така, всяка жаба да си знае гьола.

91

Учителя

преди 8 години

Казахстан, Узбекистан, Киргизстан, Таджикистан и ....Путинстан :)

90

СМЕРТЪ РОССИИ

преди 8 години

До БобиЩом според теб освен Борисов и няколко старчета няма други комунисти в управлението и бизнеса на страната няма за какво да си говорим.

89

Ха,ха,хаааааааааа...

преди 8 години

"Кат Русия няма втора....."....С ТОЛКОВА ПИЯНКИ НА СВЕТА!....С *** ЗА ОПОРА -.... И БОЛШЕВИШКА ТЪПОТА!!!!!!!!!!!!!!

88

***

преди 8 години

Хайде сега БРИКС по примера на ЕС да отвори границите межте съюзните държави. Няма нужда от граница в сибир между русия и китай !

87

....................

преди 8 години

Абе като погледна списъка на БРИКС русия една една от най-малките държави като население и като икономика. Само ЮАР е по-малка.

86

mihala

преди 8 години

Алеле, като плъзнат и от там бежанци какво ще правим?

85

..................

преди 8 години

Абе защо русофилите приемат БРИКС като руска империя. Ако БРИКС не се разпадне той ще бъде Китайска империя с някакви бедни протежета........

84

брей

преди 8 години

Тролисимо,"" Да живей православен Китай и славянска Индия !""Алилуя! Амин! Бог да пази наште православни братя!