20

КуРти

преди 8 години

Като чуя Полша и веднага правя асоциация с деградирали пияници, полски фЯт едни от най-убитите соц возила изобщо и "авангардния" саморазпадащ се Полонез. И тия същите *** ще даваме да ни правят високо технологични ремонти.............. явно наистина за нищо не ставаме вече.

19

Шоп

преди 8 години

До до шопДогодина като изтече експлоатационния срок на 5 блок в Козлодуй, пак ли поляците ще го ремонтират с тел и клещи?---------------Я се замисли каква глупост каза. Като изтече експлоатационният срок, вече нищо не се ремонтира, а се фърля.

18

Анонимен

преди 8 години

До Брaнник ФАЩ - империята на сатаната - в Библията го пише .

17

Анонимен

преди 8 години

ДА ГИ БРАКУВАТ ТИЯ РУСКИ ЩАЙГИ...!АЗ , ОТДАВНА СЪМ ИЗХВЪРЛИЛ ОТ ДОМА СИ , ВСИЧКО РУСКО!!!ПЪЛНИ *** И СТРОШИНЯЦИ!

16

Шоп

преди 8 години

До до шопКак Полша ще нарушава интелектуална собственост на Русия.---------------- Ми е така, просто ше я нарушава и рашките ше мигат на парцали и това е. Да не би да могат да им направят нещо? Аз даже предлагам мигоовете да се ремонтират и да се подарят на Украйна, така ще има по-голяма полза от тях за България.

15

Анонимен

преди 8 години

Шоппреди 56 секундиИ стига вече глупости.Много добре знаете, че ще има война с Русия.Как те ще ни ремонтират самолетите!------------------------------------Ти като си голям мераклия за война може да отидеш още сега да се биеш срещу тях в Украйна, а не да висиш по нощите като нощен пазачи да ни досаждаш с глупостите.

14

Шоп

преди 8 години

И стига вече глупости. Много добре знаете, че ще има война с Русия. Как те ще ни ремонтират самолетите!

13

Шоп

преди 8 години

Полша няма лиценз за ремонт на двигатели за МИГ-29-------------------- Двигателите на МиГ-29 са модел отпреди 40 години. Елементарни са за ремонт. Руската техника е много добре измислена и ремонтопригодна, всеки дурак може да я поправи с тел и клещи.

12

Брaнник

преди 8 години

докторь ивaнови тумбa мaнaфи ще те посетят след...5 минути, приготвяй се

11

Анонимен

преди 8 години

Няма такова нещо като нов ф16 . ако ще купуваме нека да е нещо по - новичко . колкото са стари нашите миг 29 толкова и ф16 . все едно да заменим един таралясник с друг . да не ме разберете погрешно , не плюя по самолетите много са си качествени просто са малко старички .

10

Брaнник

преди 8 години

10 Всеки имaщ мaлко мозък в глaвaтa си води AНТИ рускa политикa, кремAлa е Мордор, товa и в Библиятa го пише!

9

Един там

преди 8 години

До 6-тиНОВИ f-16 няма как да купим. Просто те не се произвеждат.. МиГ-а е великолепна бойна машина, но определено е също скъпа, като поодръжка и текущ ресурс...

8

Анонимен

преди 8 години

Много правни защитници на интересите на русия нещо в тези форуми. Кой имал лиценз, кой нямал.. да не би да са платени *** или просто червени талибани?

7

Доктор Иванов

преди 8 години

До 8 Бранник:Хапчетата, един студен душ и лагай да спиш.Ако не си послушен ще изпратя санитарите.

6

(-_-)

преди 8 години

Тоя аргумент, че било по-евтино руски самолети да се ремонтират в Полша звучи абсурдно. Защо просто не кажат, че в случая нямаме право на избор поради членството си в разни организации, които имат анти - руска политика? По тая логика в Америка ремонтите ще ни излязат направо без пари!

5

Анонимен

преди 8 години

Другарите са бесни , че не могат вече да получават огромни рушвети от техните съветски другари . Най после идва края на БКП-БСП .

4

Брaнник

преди 8 години

Полшa уринирa усилено върху руския лиценз мухaхaхa и явно без проблеми подържa руските щaйги във въздухa. Нaкрaя всички мигове ще идaт зa скрaб! ФAКТ!

3

Анонимен

преди 8 години

Теглим нови 16 милиарда заем и купуваме две нови ескадрили Ф 16.Поне 2 милиарда от тях отиват в частни джобове,а накрая борча се връща от балъците.

2

Анонимен

преди 8 години

До 1-ви явно не е така

1

ПО-анонимен

преди 8 години

До АнонименИ какво от това? Едни пари трябва да се набутат, кво като няма да има смисъл?