92

Анонимен

преди 8 години

ot skasanite znamena da se usiata shalvari za iztaknatia komunist-*** Rozen efedytoia nestastnik kak ne go e sram da se rakuva, pregrsta i hili s ubieca na samoleta, horata v Odessa, Lugansk i Doneck?Kak ne go e sram da se rukuva s moshennik lujec

91

укра

преди 8 години

До илитерат------Що обиждаш 104 ?--прав е човека,но не е кокошка е двуглава кокошка.Ти сега за една глава ли си ?

90

укра

преди 8 години

До пенсионер-----Стават грешки--навремето в Щатите раздали снимки на Джон Дилинжър на всички полицаи с заръката-щом го видят да го застрелят като куче .И на другия ден имало застреляни 17 човека -приличащи на Джон Дилинжър.

89

илитерат

преди 8 години

До Анонимен 104 Комплексар,такъв,ничтожество индийско! Дане би твоя ръст 120 см.

88

Анонимен

преди 8 години

До UKRAIN-INFORM-BUROНикът ти издава неграмотност - първата и третата думи са грешни. И написаното - също! На герба на САЩ е изобразен американският орел-рибояд. Има още много неща, но ме мързи да ти обяснявам символиката им, а и тя не е кой знае колко позитивна. Прочети, за да не си отидеш толкова ***!

87

пенсионер

преди 8 години

До UKRAIN-INFORM-BURO-----------------Абе дет викаш---навремето 1969 ходихме в Чехия на екскурзия и не знам,може би щот бяхме сушанки ли-ни помислиха за руснаци-едва отървахме боя-и то як щеше да бъде.

86

Джедай Мастър

преди 8 години

Да не вземат сега да пребият и Плевнелиев, защото го сбъркали с руския президент?

85

Анонимен

преди 8 години

ДО 113. ЯВНО СИ ПЪПЧЛЯСЪЛ ПУБЕР ЩОМ НЕЗНАЕШ ЧЕ НА РУСНАЦИТЕ ЗНАМЕТО БЕШЕ ЧЕРВЕНО СЪС СЪРП И ЧУК. ДА ТЕ *** У ШУШОНА НЕЩАСТЕН!!!!!!

84

UKRAIN-INFORM-BURO

преди 8 години

До До Анонимен 104----------------Американското знаме е едноглав орел-по скоро мършояд-----пита се кой е мършата ?-голямата,обширната ***-мършата която тормози света от 1917 година ?

83

Поц

преди 8 години

сменете си знаме

82

умник

преди 8 години

може да е бил далтонист човека и вие сега веднага го осъдихте

81

UKRAIN-INFORM-BURO

преди 8 години

Виновен е ***,който е измислил нашето знаме да е досущ като руското -толкова ли нямаше други цветове.Ама пък пак по добре от сръбското-някой сърбин ще изяде тоягата по главата заради руските престъпления !

80

умник

преди 8 години

че плевнелиев кво общо има с държавата.кой е държавата и кои интереси казвал съм по граматно правителство не сме имали е да рабира се в обр.смисъл

79

Анонимен

преди 8 години

кажи му украинец и не го обиждай повече

78

До Анонимен 104

преди 8 години

Гербът на Русия е двуглавият орел, получен по право от Византия по линията на Мономахите. Затова Русия е Третият Рим. В средата на герба е Св.Георги, който убива змея - Божият закрилник на Русия. Тази символика означава, че Светията воин ще убие Змея. Пита се кой е Змеят. Президентът на Русия г-н Владимир Владимирович Путин е най-авторитетният политик в света - умен, смел, ръзсъдлив, корав! Да е жив дълги години! На ръст е колкото Саркози, Оланд, Берлускони. По-висок е от Кант, Наполеон, Алексан

77

UKRAIN-INFORM-BURO

преди 8 години

Do 106----------------------------------Всички украинци ненавиждат москалите и сме точно толкоз братски народи колкото ъурците и българите след Баташкото клане.

76

Анонимен

преди 8 години

Отвратително е, когато между братя възникна такава омраза! Народ, който е част от руското семейство, заедно с белорусите и русините, който до преди двадесетина години не е имал свое знаме, това са украинците. Не мислете, че всички украинци ненавиждат москалите! Те са така преплетени с родствени връзки, че само пълен *** може да твърди този абсурд...

75

Ядосан

преди 8 години

като са луднали пък нашата прокуратура да се самосезира.Наказателният кодекс се прилага и към чужденци, извършили в чужбина престъпления от общ характер, с които се засягат интересите на Република България или на български гражданинКойто по какъвто и да е начин опетни герба, знамето или химна на Република България, се наказва с лишаване от свобода до две години или с глоба до три хиляди лева.Нашето знаме да е някакъв ***!!!

74

Анонимен

преди 8 години

Русия има кокошка вместо герб. И президент е джудже-крадец.

73

Анонимен

преди 8 години

В украинските новини даже не се споменава за нашия дръвник ....пишат си за Мински договорености ...за донбас ...за гърция ...за одеса ....но за Българския президент и дима няма ....