109

Анонимен

преди 8 години

До vdchto4no taka e no neposveteniat balgarin si znae tova koeto e propaganda samo ako znae6e rusnacite kolko lo6o sa ni misleli sigurno niama6e da spomenava dumata rusia

108

Анонимен

преди 8 години

Гърците ясно казаха че не искат повече помощи от ЕС и дали ще стоят на маслини и портокали с узо си е техен избор ,но никой няма да дойде на нашето мръсно море и пак ще предпочетат Гърция така че само от туризма Гърция ще продължи да се развива но със съхранено самочувствие и достойнство ,нещо което ние продадохме след 1997г

107

Бай ***

преди 8 години

И на нас да предлагат пари, за да поддържаме тези заплати и пенсии.. ще взимаме. Ама ние не сме чак толкова апетитен залък, че да се прицелят в нас.. или поне не още.Та.. за интелекта на гърците. Те знаят, че след НЕ-то, еврото е под прицел. Знаят го и утре, когато седнат на масата, ще кажат "ние имаме подкрепата на своя народ да си бием шута и да ви сринем умиращата валута". Тогава ще видим с какви очички Юнкер, Мюнкер и компания частници ще погледнат на гръцкия кредит.

106

Граничар

преди 8 години

Кризата ражда възможности.Българското правителство трябва да открие възможности в гръцката криза.А такива има.1. Гърция се превръща в "ничия зона" за неопределено време.2.Границата ни става по-важна. 2.Гръцки капитали ще тръгнат и към България включително. 3.Гръцки граждани ще потърсят финансово убежище и в България.4.Излизане на Гърция от ЕС би отключило членството на МК в ЕС. 5. Срив на Гърция ув тежестта на България.6.Гръцки екзит увеличава значението на Турция. Нужни са ни политики.

105

Бай ***

преди 8 години

Изгорили те мостовете, хахаха. На всеки трезво мислещ му е ясно какво точно се случва в Гърция. За 80 % от *** тука ще обясня на кратко..Да, гърчолята взимаха заем след заем. Да, вероятно са знаели, че с всеки следващ заем, рефинансиращ предишният, шансовете им да се разплатят стават илюзорни. Да, знаели са, че ще дойде джъджмент дей, в който лихварите ще им кажат плащайте или влизаме и завземаме икономиката ви като започнем от доходоносните сектори. Но гърците не са ***.

104

анонимен

преди 8 години

150,вие за гърците не се притеснявай. Притеснявай се за българите , защото преди малко казаха , че от ЕС са отпуснали два МИЛИОНА евро за наводненията , при щети от 69 МИЛИОНА.Интерстно , колко ли са отпуснали на Германия, Чехия и другите пострадали страни, а???

103

ШШШШттт

преди 8 години

В Русия Гърци нема,има само булгари.

102

Анонимен

преди 8 години

Абе, те хубаво казаха НЕ, ама сега Европа с право ще каже НЕ на помощите и тия умници ще я закъсат! Защото те хем искат да си живеят на широко, хем ЕС да ги храни, ама просто няма как да стане.

101

Анонимен

преди 8 години

Абе хайде да се изкажа и аз. Като обеднеят повече от нас Гърците тогава ще приказвате. Големи икономисти има тука. Където е текло пак ще тече.

100

ядене и пиене

преди 8 години

Пак гърците яли и пили пък ние платили.Тц,тц,тц от къде толкова пари в нас?Е ние не ядохме не пихме,че трябваше на други да плащаме сметката....дали това са гърците?Плащаме още сметките на ББ,ЦЦ,некакви турски соколи,некакви граждани-царе.Ако имаше рекорди на гинес в политиката, щяхме да сме едноличен лидер.Имаше време когато искаха да ни "оправят" само 800 дни и то само наши.Сега ни оправят за неограничен период от време и то кави ли не...

99

Анонимен

преди 8 години

Колкото и зле да са гърците, не са по-зле от българите.

98

тролоиден соросоид

преди 8 години

Не им се карайте на троловете....Да не мислите че е лесно сектански организации(отворено общество,амерка за българия)да ти промиват мозъка 15-20 години.На принципа на пирамидата тези които са отдолу няматникаква представа какво мислят тези над тях.Заставаш пред клавиатурата и чакаш инструкции.Взимаш си лекарствата(антидепресантите) и почваш да пишеш.Теази които не си вземат редовно медикаментите се излагат....Каролев,Иво Минджев и тн....

97

да

преди 8 години

гръцките балъци без да се усетят успокоиха Ципрас с НЕ на въпроса му.."ама ще ме бесите ли ако ви уморя от глад"..

96

Кукувица

преди 8 години

Луд изяжда и два зелника, стига да има кой да му ги даде. Само не знам какво ще яде като масата е празна. На мен много ми се иска гърците да се оправят. Иска ми се да имат висок жизнен стандарт. Да ядат, пият и се веселят.АМА СЪС СОБСТВЕНИ СИЛИ! СЪС СОБСТВЕНА РАБОТА. Не с крадени оттук-оттам пари.Иначе нямам нищо против гърците. Имам против взимането на кредити и завличането.

95

ричи

преди 8 години

Интересно е, че каквото и да стане нейде нещо из Европа-все нас ни засяга негативно! Ако излезела Гърция от ЕС, то при нас-не знам кво щяло да стане, щели да се върнат работещите в Гърция българи, и. Ако пък не излезе-еди кво си ще стане. И само ние се притесняваме от всичко, все едно нямаме политици, които да лавират, които да извлекат полза за народа ни. Сега голяма "трагедия" е, ако се върнат българите от Гърция!!Вместо да се радваме,че идват здрави,читави и работливи хора,ние -голям проблем!

94

Барече

преди 8 години

Напълно очакван резултата. Няма нищо по-нормално от това едни мързеливци да не искат да си платят изяденото и изпитото. Лошото е, че искат да продължат да живеят на гърба на друг! Няма такива пиявици...

93

Анонимен

преди 8 години

Ами да празнуват. Щом им бие на празнуване, да си празнуват.

92

Анонимен

преди 8 години

Imigrant!Alo Trolovete! Tova dali e dobre za Garcite ili zle izlizaneto ot Eurozonata shte se razbere sled meseci!!! Dokato ne si vidql ribata ne prigotvqi tigana! Stara pogovorka...

91

П.Петров

преди 8 години

Сега е ред на фрау Меркел да направи референдум дали Германия да продължава да плаща сметката на Гърция.

90

vdch

преди 8 години

А и не забравяйте, че те САМИ се освободиха от турско робство, а не като нас-да чакаме руснаците да ни освободят..........118, прочети историята. Гърция е освободена в следствие на руско-турската война 1828-1829 г. Прочети нещо и за кап. Георги Мамарчев, който е арестуван през 1930 г., не от турците, а от руснаците защото се е опитвал да вдигне въстание.