7

ЛУПИ

преди 8 години

ЦИПРАС раздава ли КИБАПИ гладни сме как да гласуваме утре баце нема пари

6

Румбо

преди 8 години

Това,което най-много ме дразни в ЕС и НАТО е презумцията,че тези организации не могат никога да бъдат напуснати!!!Що за дивотия?Че това надминава и комунизма!Щом интересът на собствената ти страна го изисква-нормално е да го следваш!Даваш си предизвестието,плащаш си задълженията или си прибираш дължимото и.....пътя!Ама май точно това е идеята на безкрайните задължения-да те държат вързан!

5

Чекист

преди 8 години

Ще разбере ли Гърция, че ЕС и НАТО са важни за нея? - хахахахахах... ЕС ги тресе повече...

4

Анонимен

преди 8 години

EDNA TAKAVA GARZIA TRIABVA NA RUSIA.DNES GARZIA IZLIZA OT NATO I ES,UTRE BALGARIA I RUMANIA.NA KRAK O PARII PREZRENI,NA KRAK O ROBI NA TRUDA.DA GIVEE SLAVIANSKOTO EDINSTVO.

3

bolbov

преди 8 години

Вън,Вън,Вън от НАТО от ЕС ние сме друга истинска човешка цивилизацияНе сме Робокопи не сме роби ние смехора,които обичат нормалните човешкинеща.Затова незабавно всчки Вън,Вън,Вън на чист въздух преди да сме задушени от западна обич.

2

МОЩНО ОХИ ОТ ГЪРЦИЯ

преди 8 години

СВОБОДА ЗА ГРЪЦКИЯ НАРОД ОТ СОРОСКИТЕ ***!!!ЦИПРАС Е ГЕРОЙ!!!

1

Анонимен

преди 8 години

Няма да има Grexit. Приказките за Grexit са част от войната на нерви и изнудване които чиновниците в Брюскел започнаха, но Ципрас много умно ги затапи с референдума. Няма начин Гърция да излезе от ЕС и еврозоната каквото и да стане. На Гърция не и пука дали НАТО и ЕС са важни за нея. Важното е, че Гърция е важна за НАТО. Този който е писал тази статия-пасквил може да погледнв е Google Earth на какво място се намира Гърция.