16

Анонимен

преди 8 години

ТО Е ЯСНО, ЧЕ Е ПРОВОКАЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!ЕТНИЧЕСКАТА КАРТА СЕ РАЗИГРАВА ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ!!!ДОРИ ИЗМАМНИКА КОСТОФ МОЖЕ ДА СТОИ ЗАД ТОВА СЛЕД КАТО ТОЙ Е ТОЗИ КОЙТО ПОРЪЧВАШЕ ОСКВЕРНЯВАНЕТО НА ПАМЕТНИЦИТЕ НИ ЧРЕЗ БОЯДИСВАНЕТО ИМ ОТ ДПС ЧЛЕНОВЕ!

15

християн-нин

преди 8 години

....си ни дойде отвътре и ще е страшно за вас,*** ***!И няма да има на кого да се оплачете и да потърсите защита,мухясали ***,защото вие започнахте първи и сложихте началото на края си!Всъщност-края на вас или на смешната псевдо държава наоколо-никой ни би се наел да прави прогнози,но-при всички случаи-развръзката идва и точно вие я каните!...Ще видим-КАКВОТО САБЯ ПОКАЖЕ И ЧЕСТТА,МАЙКО,ЮНАШКА!...Е,ако я има все още тук-там и ако има в кого да изригне,разбира се!Иначе-жалко,..АМИН!

14

преди 8 години

На *** и верните му *** им излязъха хемороиди от напъни да разпалят етнически конфликт у нас. Няма да ве се отвори парашутчето, дорогие друзья.

13

бг

преди 8 години

А не смятате ли ,че това може да е умишлена провокация за създаване на напрежение.

12

Анонимен

преди 8 години

АЗ НЕ СЪМ ЧУЛ БЪЛГАРИТЕ ДА СА РУШИЛИ ХРАМА КУРШУМ ДЖАМИЯ!ЧУХ ЗА НЯКАКВИ РАЗКОПКИ ТАМ НО ТОВА САМО ПОДПОМАГА ИСТОРИЯТА И ХРАМА БЕШЕ ОБЯВЕН ЗА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ А НЕ ТУРСКА!ТОВА ТУК Е АБСОЛЮТЕН ВАНДАЛИЗЪМ КОЙТО МОЖЕ ДА СВЪРШИ САМО АТАКА, НФСБ ИЛИ ДПС!

11

Гневен българин

преди 8 години

До БореТрай бе,пияницо! Дръж си платените антибългарски коментари за в селската кръчма,където очевидно прекарваш 90 % от животчето си.

10

Анонимен

преди 8 години

Те *** взривиха една църква, изтрепаха интелигенцията на страната, вие за параклиса се кахърите .

9

Боре

преди 8 години

Путин е жесток и безмилостен диктатор! Пред нищо няма да се спре, дори и да запали етнически конфликт в така мразената от него България!

8

Българка

преди 8 години

Това е грях, който ще плащат извършителите до като са живи. Всеки път, когато ги сполети нещастие ще се питат, дали не е отмъщение за престъплението им. Да не се надяват на спокойствие до края на дните си.

7

Православен

преди 8 години

Как може да изгориш икони (който и да си ти)? Това е посегателство на дома Божий! С каква съвест ще живееш сега?

6

ВНИМАНИЕ!!!

преди 8 години

Братя, това мирише на типична болшевишка провокация! Не се поддавайте на провокациите на Петата Колона и платения и обслужващ персонал!

5

Анонимен

преди 8 години

колко трябва да си *** за да направиш това?

4

Анонимен

преди 8 години

Дайте още нещо - то не бяха сирийци, не бяха роми, сега турци, поиграйте си още малко с огъня, пък да видим слънцето от де ще грее!

3

християн-нин

преди 8 години

Значи така-започнахте,все пак онова,което насаждат в *** ви *** кратуни,празноглави и гламави ***-знайте обаче,че ТОЧНО ТОВА ЩЕ ПРЕЛЕЕ ЧАШАТА,ще се промени прословутото нарицателно овче българско търпение и толерантност и отговора на РАЯТА ще е страшен!.....За вас,смърдливи *** и няма на кого да се сърдите или оплачете,ЗАЩОТО ВИЕ СЛОЖИХТЕ НАЧАЛОТО НА КРАЯ СИ И ЗАПОЧНАХТЕ ПЪРВИ!На нас не е нужно някой от минаре или кубе да ни каже,както на вас-ВАДЕТЕ НОЖОВЕТЕ И РЕЖЕТЕ ГЛАВИ-на нас то ще

2

Анонимен

преди 8 години

ДАНО ГИ ХВАНАТ , ЗАТВОР ЗА ТИЯ *** , ИВЪСТАНОВЯВАНЕ НА ВСИЧКО, ГРЯБВА ДА СИ НАЙ ГОЛЕМИЯ *** ДА ПОСЕГНЕШ НА ИКОНА

1

Анонимен

преди 8 години

И това ли е битов инцидент ?