46

Анонимен

преди 8 години

Гърция има план Б. Досега нито Ципрас, нито Варуфакис са си изпуснали нервите и действията са им спокойни и твърди като на хора които знаят какво правят. Докато в Брюксел действат истерично и хаотично. Не е трудно човек да се досети какъв може да бъде планът, и ако го задействат тогава не Ципрас ще ходи в Брюксел а Мерквл и Юнкер ще се набират за Атина да преговарят с Гърците.

45

Анонимен

преди 8 години

47 Теб ако те интересуват само новините от твоето село, цивилизованите хора се интересуват от цял свят, компренде?

44

Анонимен

преди 8 години

Естествено да искам да умра като герой , поне ще имам възможност да убия два трима американци преди загина .. А ти така и така ще умреш , като подвил опашка..

43

Анонимен

преди 8 години

Пука му на Варуфакис. Скрил е евротата някъде, а гърчолята да му берат гайлето.

42

Анонимен

преди 8 години

Византийските тарикатлъци на баба Меркел не минават и този път малаките ще хапнат дръвцето. Само с тарикатлък и мързел в Европа вече не става.

41

Вън МВФ от Европа!

преди 8 години

Гръцкото правителство преди малко е предложило двугодишен договор с Европейския механизъм за стабилност (ЕМС), за да покрие изцяло своите финансови нужди и едновременното за преструктуриране на дълга.Така на практика МВФ няма да се бърка в работите на Европа.Вън МВФ от Европа!!!!!!!!

40

123

преди 8 години

Нагли, безсрамни и чакащи тези, с които се гаврят, да ги издържат... Нашите политици трябва да получат автоматично гръцко гражданство!

39

до 41

преди 8 години

Чудесно, но това е информация, която вълнува само жителите на Вашингтон, нещо, което можеше да го пропуснат за българската аудитория, тъй като нея я вълнува часът по българско време.

38

Божо

преди 8 години

Някъде прочетох, че популистите са като наркодилъри - когато избирателите се опитат да се отърват от зависимостта от популисти, винаги ще се намери следващия популист , който да ги върне обратно в наркоза :((( никакъв политик не е този ципрас, той е един долен популист !!! Достойно поведение щеше да бъде на политик, който казва - всички ние, гърците носим отговорност за тази каша , хайде да си налягаме парцалите , да вкараме крадците в затвора , да стиснем зъби и да се извиним на партньорите си

37

Анонимен

преди 8 години

44 Ама верно си много тъпо парче!

36

Анонимен

преди 8 години

Мри като герой, изчезвай, и остави живите да си живеят живота без теб! ахахах...Кои живи - вегетиращите в мизерия българи - те ли са живите? България отдавна е умряла и скоро ще изчезне, а Гърция винаги ще я има.

35

Анонимен

преди 8 години

38 Ах, колко си наивен, ах, ах, ах!

34

Анонимен

преди 8 години

Тези 250 милиарда са създали 3-4 милиона гърци повече .. 70 те години Гърция е имала същия проблем с обезлюдяване като нас за 10 години са се изнесли 2 милиона гърци..

33

До 18

преди 8 години

Броят го по времето във Вашингтон, защото там е ситуиран МВФ към който трябва да направят плащането днес: Най-вероятно 18:00 часа местно време е края на работното време на МВФ.

32

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 32Сашеее, Саше, мноо си *** Саше.Ние може да сме мълчаливи, но сме живи, а вие си *** героично :)

31

Бай Иван

преди 8 години

Утре ще е забавен ден за фондовите борси и петрола

30

sis

преди 8 години

Абе я да попитам.Ако аз ида сега в банката и кажа искам 1 млн. банката няма ли да ме провери до девето коляно дали съм способен да върна тоя милион? Като е ясно било още преди години, че толкова пари дадени на заем няма да могат да се върнат, защо не са спрели още преди години да им дават? Сега проблема е не на гърците толкова, колкото на банките. За това е цялата олелия.

29

Мукавей

преди 8 години

До фалит на ГърцияС това мислене на българите, не е чудно, че България от 25 год. упорито дълбае дъното и очевидно ще продължава.

28

Анонимен

преди 8 години

Грък кръв дава, пари не връща. Запомнете го.

27

до 32

преди 8 години

Мри като герой, изчезвай, и остави живите да си живеят живота без теб! ахахах