37

Анонимен

преди 8 години

Даваш пари на заем на някой и той ти заявява няма да ти ги върна въпреки, че има възможност да продаде това онова и да ти ги върне!!!!ТОВА СЕ НАРИЧА НЕ ИЗМАМА А ЧИСТА КРАЖБА!

36

Анонимен

преди 8 години

Малиииии, не ми се мисли, след 3 часа отваря Японската фондова борса... че и други борси .... Кр.Лагард се върти днеска и дава изявления на ляво и на дясно, че чакала Ципрас да се върне на масата на преговорите.Голям отчет после да дава,щото МВФ е да спасява държави, а не валути... Строс Кан и той нещо се загрижил... Обама и Меркел говорили по телефона... Във сряда с свиквало извънредно заседание на Еврогрупата... Финансистът Джак Лю загрял и той телефона до Париж и БерлинЦипрас подпали Европа

35

Анонимен

преди 8 години

Гърция да премине на Рубли!!!И без това са повече гъсти с Путин отколкото с ЕС

34

Кукувица

преди 8 години

Лимита на специалните кредити за гръцките банки от Европейската централна банка беше 90 милиарда. Гърците са дръпнали до сега 89 милиарда. Банките в гръцко просто не могат да отворят утре по липса на банкноти.Спокойно, обаче- нашите съседи са се насукали за 50 години. Според мен са дръпнали до сега около 450 милиарда. Ще преживеят! Няма страшно. Де на България такъв фалит! Може тогава и за пенсионерите да остане някое и друго евро.

33

АНТИ

преди 8 години

Щом Доменик Строс Кан казва значи работата става - гърци срещу евреи!

32

Анонимен

преди 8 години

ГЪРЦИТЕ СЕ МИСЛЯТ ЗА НАЙ-ХИТРИЯ ЛЪЖОВЕН НАРОД НА СВЕТА ПА ДА ВИДИМ С ЛЪЖА И ИЗМАМА ДОКЪДЕ ЩЕ СЕ ДОКАРАТ!

31

Божо

преди 8 години

***, грабвайте чадърите, ама не тези , дето убиват писатели, а тези, които ви пазят да не почевенявате и отвън и беж в Гърция на море !!! варуфакис е обещал, че ще приема плащане в референдуми :))) Ако някой ви вземе левчетата на заем и не ви ги връща , ще блеете ли в негова възхвала ????? Загубени, заблудени талибани !!!!

30

Питащ

преди 8 години

Ако в щатите някой щат изнудва други кредитори, какво става?

29

Анонимен

преди 8 години

ДОВЧЕРА РУСКИТЕ ПРОТЕЖЕТА ПИШЕХА: ВЪН ГЪРЦИЯ ОТ ЕС И НАТО А ДНЕС ПИШАТ НЕ МОЖЕ БЕЗ ГЪРЦИЯ :DDDDDDD

28

ИСКРОФ ВАЛК УОЛСТРИД

преди 8 години

КТБ КУПИ ТАТЕ БАНИЧКА ше отвори ГАРЦИЯ СЛЕД СЕДМИЦА пей сърце шапка на тояга 1 неделя ДА СИ ПОЧИНЕМ МАКЛО АС после ша отворим

27

Анонимен

преди 8 години

Хи-хи...Що ли ми се струва, че тайничко завиждате на гърците, може би за това, че трябваше да се опълчите и вие срещу доста неща, но нямате куража да го направите!

26

Анонимен

преди 8 години

Сами си режат клона гърците. Вместо да намалят пенсиите, например на до 500 евро макс и др. икономии - те се правят на горди. След тази една седмица, неработна за банките може да стане страшно за тях, ако ЕЦБ не им осигури финансиране да посрещнат ликвидните проблеми, които биха последвали. Ако референдума е отрицателен - Гръция ще Гръмне и ще е аут от световната карта.

25

Анонимен

преди 8 години

ХераклитЕвклидФалитКормид

24

Анонимен

преди 8 години

ГЪРЦИЯ ДА СЕ МАХА ОТ НАТО ЗА ДА МОЖЕ ПУТИН ДА СИ НАПРАВИ БАЗИ ТАМ!!!КЪДЕТО ИМА РУСКА БАЗА ТАМ ПУТИН Е СЛОЖИЛ РЪКА ВЪРХУ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА СПРАВКА УКРАЙНА И СИРИЯ!

23

Анонимен

преди 8 години

ТУРИСТИЧЕСКИЯ СЕЗОН В ГРЪЧМУЛАНДИЯ ПРИКЛЮЧИ!!!

22

Анонимен

преди 8 години

След референдума ще има нов референдум а именно: Дали Гърция да мине на Гевро или Гавро та дали банките ще отворят изобщо не е сигурно вече !

21

55

преди 8 години

До Анонимен 33След, има - няма 20 -30 години ша са упраят...

20

Анонимен

преди 8 години

до 27 напротив , няма да потъне а ще се оправи даже , държава бес собственна валута е васална държава и управлявана от друг , гърция ще си върне драхмата и ще се оправи

19

55

преди 8 години

До брейСЕГА БЕ *** !!!

18

Анонимен

преди 8 години

Това не ги плаши! Свикнаха, вече 5 години ги изнудват, 1мил. и 500 хил.са безработни вече от 3-4 години и нямат пукнато евро. Преди изборите ги заплашваха,че нямали да имат даже и WC хартия..........А дали някой от вас си спомня за Кипърския проблем и за изнудването преди референдума за приемането на плана на бившия генерален секретар на ООН Кофи Анан!?.........Евала на такъв народ!!!