235

Ром до 291

преди 8 години

До Анонимен 291Като има ядеме, като няма нещеме.

234

Анонимен

преди 8 години

Винаги може да сменим Гърция с турците в ЕС. Пък те да ходят при Путин ако искат, нали там било бъдещето? Турците поне имат достоинство за си плащат дълговете. И не хленчат, нито цепят басма на джуджето.

233

Анонимен

преди 8 години

Браво на Гърците, постъпват досущ като на'ште ***! Бъдещето крие една друга опасност за гърците и тя се нарича отказ от бизнес с данайци При такова поведение ако имам работа с гърци ще се преосигуря, което ще оскъпи взаимоотношенията ни и вероятно ще доведе до тяхното прекратяване- да му мислят цигърците! Но има и друго решение, което е за сметка на български територии и владения...Ние си имаме един хеликоптер за защита...Американците искат Гърция и НАТО ще си трае като при Кипър..

232

МВФ

преди 8 години

Балонът се надува, надува, надува. Надувайте, момчета, да стане на парчета. Пук!

231

Анонимен

преди 8 години

До 290 Егати чибурашката си.Как само обобщаваш ,типично в соц стил.кой какво непонасял,харесвал....От името на народа обобщаваш нали...*** си

230

Анонимен

преди 8 години

Някой от Наште ,,роми,,-са бетер като гърците -ползват ток-и не плащат :-) :-) :-) правят референдум. А кой го плаща -ние глупавите

229

Трикери

преди 8 години

До осама- ти там ли ще бъдеш или пред Американското посолство. ГЪРЦИТЕ НЕ ПОНАСЯТ АМЕРИКАНЦИ ,хвърлят камъни,домати каквото имат,стреляха даже в стената на посолството.

228

Икономист

преди 8 години

Всеки път се убеждавам, че русофилите са икономически и политически неграмотни хора, които си нямат представа за какво говоря. Всичко е дървена философия, а всеки път, когато някой се опита да им покаже реални факти, реакцията е "това е стъкмистика, това е световен заговор и т.н.". Попълват логическите дупки в съжденията си с теории за конспирации и не знам още какво. Свободна държава сме, не знам дали ви е ясно. Като толкова подкрепяте комунизма се изселете в Русия, Корея и си живейте "охолно"!

227

Анонимен

преди 8 години

До 283 какъв достъп ,каква Русия, намесваш Гърция е в НАТО. А това са две различни организации.Турция като е в НАТО да не е в ЕС-а ***

226

осама

преди 8 години

Искме да видим лицата на Ципрас и Варуфакис на 30 юни в 6 часа вечерта. Добре е да си купят каски за защита на главата от удари с *** предмети.

225

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 283 Те ако умираха от страх щяха да дадът парите на Ципура-та :)

224

Анонимен

преди 8 години

До279-и какво предлагаш ,,***, Ми това си е кражба бе ,,пич,,Ти ще ми дадеш ли на заем голяма сума пари ,но аз ,ако може да не ти ги връщам:-) :-) :-) .Тогава и аз ще имам ,,големи,,....А ти какви ще имаш а...отговори

223

Анонимен

преди 8 години

Хи,хи,хи! Евреите ще останат с пръст в устата.

222

basilikum ohi

преди 8 години

Ah che hubava data - sled usa praznika na nesavisimostta, ale hop gr praznik na nezavisimostta - hronia polia! Usa i tia e zatanala v krediti - she si praiat parea na danoto na moreto-kvot potane pak ste e tiahno.

221

Реалист

преди 8 години

До АнонименГърците проблем нямат - проблем имат алчните банкери, които ще си видят парите през крив макарон ако Гърция обяви дефолт, а иначе изчезнала държава след обявяване на дефолт няма ама фалирали банки има - мислете не е забранено :)))

220

Анонимен

преди 8 години

Тук ,,разни *** плюят Световната Банка,,МВФ,-ми да не взимат заеми бе...кой те кара да вземаш заеми.

219

Анонимен

преди 8 години

Браво на Ципрас и Варуфакис! Личи се че имат топки между краката, не като нашите Митев, Р.Плюнката и пожарникаря.

218

Анонимен

преди 8 години

Ха-ха-ха това с гръцките ***,ми прилича на това да идат 20човека на кръчма да пият и ядат и след това-РЕФЕРЕНДУМ-и решават да не плащат:-) :-) :-) :-) .Това си е ....И след това плюят кръчмаря че бил враг ,изедник:-) :-) :-) :-)

217

Анонимен

преди 8 години

Гърция е типичен пример, как комуниста вирее най-добре в капиталистически условия....затова сега брани със зъби нокти безметежния живот наследен от предишните правителства.

216

Анонимен

преди 8 години

AntiTROL!Zashto kato se napishe djudje? Ot strana na forumci europeiski nastroeni! I sled tova vednaga se natiskat minusi ot plateni TROLOVE?!?