403

Анонимен

преди 8 години

Tuk sa se sabrali 3 vuzrast

402

Анонимен

преди 8 години

работа без сиртаки това е пътя за Гърция . Стандарт с заеми не става .

401

Ellin

преди 8 години

До 532Да под достойството ни е. Това, че българина е готов да осъди на геноцид майките и бабите си не важи за всички. Знаем, че имаме портокали и бъдете спокойни ще си ги берем. А какво ще правят всички българи като ги върнем тук? Ще берат шипки ли?

400

Ellin

преди 8 години

До 536Хахахаха ... Оправи ми настроението :) самочувстието не е свързано само с пари приятел.. Това, че ти нямаш и двете, исторически си бил послушко на грешната страна, приемаш каквото ти кажат и мълчиш не значи, че и ние сме така. Комплекс ше имаш винаги от Гърците и то си личи от думите ти.

399

==>

преди 8 години

Ne znam nakude gi vodi , no sus sigurnost e dostoen chovek , koito obicha rodinata i naroda si i se opitva do posledno da gi izbavi ot trudnoto im polojenie taka kakto smiata za pravilno , politik ,koito nie ne mojem da namerim ot desetki godini. V kraina smetka ne toi e izharchil parite , produljavaneto na tazi saga e zatvoren krug , po dobre da falirat.

398

апв

преди 8 години

Само след 3 - 4 месеца(като свърши сезона и мангизите от него) ще им хванат гъзовете паяжини, ще ядат и обелките на картофите с миренце....

397

Кукувица

преди 8 години

Гърците смятат, че е под тяхното достойнство да получават пенсии и заплати колкото в България, Румъния или Литва.е.......трябва да започват да свикват.Трябва да свикват, че в Гърция също растат портокали и маслини и да си ги берат, вместо да ги внасят за по-лесно.

396

Анонимен

преди 8 години

БРАВО НА ГЪРЦИТЕ! НЕКА ОТ ТЯХ ДА ЗАПОЧНЕ СРУТВАНЕТО НА ГНУСНИЯ ЕС!

395

П.Петров

преди 8 години

По темите с много постове яко се чува подрънкването на копейки ...Дерзайте "другари" ! Денят свърши, а едва сте изкарали за парче пица !

394

Виктор

преди 8 години

Оставете политиката на страна,то Русия,то САЩ,то ЕС.Да видим какви ще са икономическите последици от излизането на Гърция от Еврозоната и фалита на държавата им.Когато влезе "новата" стара валута-драхмата,какъв ще бъде сценарият? В един щастлив момент държавата им ще започне да печата пари-но никой няма да иска да обменя конвертируема валута за някакви хартийки.С драхмите ще се изплащат пенсии,заплати,доставки,но тези които получават доходите си още на другия ден ще установят,че не могат да си к

393

Кукувица

преди 8 години

Независимо от изхода на референдума. Несависимо от това дали гърците ще направят един или 100 референдума- задълженията им остават. Дълговете трябва да се изплащат.Едно допитване до жена ми не може да накара никоя банка да ми опрости дълговете или част от тях.Парите са изядени или откраднати от гърците и това са пари на данъкоплатците на ЕС и трябва да се върнат. Това е моето мнение. С драхми или евро- гърците имат големи задължения и сега трябва дълго време да ги изплащат.

392

Анонимен

преди 8 години

Няма да става тая с напускането на ЕС, много му се иска на *** да разпадне Европа обаче как ?

391

Анонимен

преди 8 години

***,няма страшно, малко време остава до 2040-та година когато ще се възроди матушка :

390

A.K.

преди 8 години

Темата и за Гърция. Чудя се с каква боза трябва да ти е пълна главата та постоянно Русия, Сащ и евреите да ти са в устата! Пази боже сляпо да прогледа!!!

389

do 519

преди 8 години

Tya Rusia plasta vasalen danak naChechenya da stoyat mirni nameril, koi da te spasyava

388

Анонимен

преди 8 години

България е държава без кучета разграден двор

387

Анонимен

преди 8 години

ще дойде ден и ще се молим на Русия да ни спасява от бежанци и европейски бандити ,Австрия обмисля напускане на евросъюза що лииии

386

Анонимен

преди 8 години

Брюкселските бандити ще довършат и България с тия безхаберни наши министри и президент!

385

Анонимен

преди 8 години

БРАВО НА ЦИПРАС!!!! РЕД Е НА УНГАРИЯ, ЧЕХИЯ,СЛОВАКИЯ, БРИТАНИЯ, И РАЗБИРА СЕ БЪЛГАРИЯ!

384

Анонимен

преди 8 години

Alexis vodi gurcite do samoubiistvo koeto e po-dobre ot kolkoto tova che Boiko iska da ni zarovi jivi