143

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен Одисей 1И къде мислиш че ще бягат европейците, когато живота им стане непоносим заради ислямската инвазия?

142

Анонимен

преди 8 години

И къде са руските военни бази около Русия, че нещо не я разбрах тази агресия?

141

до Одисей 1

преди 8 години

Би трябвало поне с това да си наясно,щото нямам толкова свободно време,като теб да пиша по форумите,а и никой не ми плаща за това.

140

чиче

преди 8 години

Агресивният тон, драги журналистчета, е на краварите! Ако някой ви лае и напада, вие какво? С хляб и сол ли ще го посрещнете! Ама че тъпотия!

139

МРАВКА

преди 8 години

БЛАГОДАРЕНИЕ НА РУСИЯ С.А.Щ. НЕМОГАТ ДА ОСЪЩЕСТВЯТ СВЕТОВНО РОБСТВО НА ЗЕМЯТА.

138

до Днес. бг

преди 8 години

Губи не Русия,а България заради загубите в туризма,селското стопанство,спирането на Южен поток и т.н.,но вие си взимате хонорарите и не ви пука!

137

RE

преди 8 години

poslednite 5 iZRECHENIA ZAMESTWAME RUSKIA , MOSKVA S ZAPADEN , BRUKSEL I CHETEM TOZI PAT PRAVILNIA TEKST I VREMETO V KOETO SME NOW

136

до 350

преди 8 години

Крадци има във всяка държава. А в т.н. Западен свят като толкова зачитат закона, защо всички престъпници отиват там ?! Защото и там законите са за обикновените хора, не за богатите. Защото престъпниците никой не ги пита откъде са им парите, за разлика от обикновените хора. Много заблудени души витаят в тоя форум.

135

Анонимен

преди 8 години

На всички руски лидери децата им са на запад. Кандидвтстват за гражданства в западните страни, вкарват крадени пари от руския народ в западни банки, купуват имоти за милиони, живеят богато охолнои учат в университети в Холандия,Германия, Арглия и Америка. Ама точно както децата на българските престъпни лидери. Децата им с крадените пари от българския народ живеят в скъпи, богати собствени имоти на запад. Това може да се провери по именно поне народа да разбере за кого мизерствал да им търси сме

134

Реално

преди 8 години

Да..да --затова в Молдова спечелиха изборите, про-руските политици,преди седмица.Затова Армения иска в Евразийският съюз.Затова Киргизия вече е в Евразийският съюз.Затова Азарбейджан отказа на НАТО за бази,и офицялно обяви,че ще продава газ само през Турски поток.Затова цяла Латинска Америка е със отлични отношения с Русия,а Аржентина иска в Брикс.Затова половин Азия,начело с Китай и Индия декларираха,че са в"една лодка" с руснаците...реално статията е за балъци и за ***--да изкарат левчета

133

b

преди 8 години

Пак платени редове,абе толкова години защо не написахте поне малко положително за Русия

132

Анонимен

преди 8 години

Айде стига смехории де ! Може да излъжете само невежите, ама сигурно и на тях разчитате. Съдейки по себе си как ни купуват и продават, как да вярваме ?!

131

Анонимен

преди 8 години

Статията си е много точна, но там тези разсъждения не ги обичат. Войната и заграбването на територии са си били винаги стара руска отколешна традиция.

130

Бултрас

преди 8 години

п.с.Саакашвили е в основата на проблема в Грузия.Приятелят на Сорос и Джон Маклейн е търсен за злоупотреби с власт,корупция и облагодетелстване в страната си,която иска екстрадация.Заради верността си към западният свят и личните заслуги е назначен за губернатор на Одеса.Стар номер на световният жандарм е да подпомага опозиция която е на американска хранилка,за да завладява една държава без да я напада.Еврейското лоби усърдно подпомага за създава на напрежение сред антисемитски държави

129

Бултрас

преди 8 години

Според мен статията е правдива.Петте победителки във ВСВ са недосегаеми,но разделени.Двете най-големи империи си разделят света,както папата на времето го е разделил за двете си любимки..Половината на Испания,другата половина на Португалия.Русия срещу САЩ и тяхната наложница Великобритания.Руската мечка все повече губи позиции,заради собственото си его и заради агресивността на опонента.В задния и двор се настаниха пронатовски държави,които са неудобни за нея.Ешкиназито Сорос действа с размах.

128

DANYELE

преди 8 години

Болен мозък е Владимир Путин и няма да е малка загубата за Русия ако продължава да я управлява по този начин !!!

127

Анонимен

преди 8 години

Пълни глупусти

126

Анонимен

преди 8 години

Спите ли!?Току що Ципрас в обръщение към гръцкия народ обяви референдум, в който въпросът ще бъде дали народът приема предложението на кредиторите.

125

Пирон

преди 8 години

Вярно ли Плевнелиев го съдят за национално предателство,а съдът го обявява за недосегаем?

124

др.

преди 8 години

Русия е пеницилина на този свят. Навъдят ли се микробите все на нея и се пада да го прочиства.