55

*

преди 9 години

Хитрите гърци векове са живяли на гърба на българина ама в Европа май няма да им се получи. Ще си плащат и хоро ще играят :)

54

НФБ

преди 9 години

До АнонименГърците имат политици а ние имаме тикви..и в ляво и в дясно все тикви. ..на България липсват държавници с визия. .за 5-10-20 години напред..всеки дето се докопа до кокала и хайде започва да краде. ..

53

.

преди 9 години

Според мен не трябва да има милост за гърчолята. Или вие какво искате да бачкате и да спонсорирате византийците които да пият вашите пари ли ?

52

x

преди 9 години

Браво на Бойче, стига са цоцали наглите гърци другите народи. Евреите ряпа да ядат на фона на алчните гърци. Искат да папат пари които не са изработили.

51

Галя

преди 9 години

"И федералният канцлер на Германия Ангела Меркел е заявила твърдо, че решение не може да се вземе в рамките на Европейския съвет."Защо?

50

Дими

преди 9 години

Ципрас - достоен министър на държава с достойнство , Борисов - министър на робска провинция ...

49

Анонимен

преди 9 години

Бойко, дайте по-големи заплати, така ще се повиши покупателната способност на населението, ще се задвижи икономиката, от там и по-високи осигуровки и увеличаване на пенсии.Ако аз например имам един цех,който произвежда обувки, но хората нямат пари и от 10 само 3 могат да си позволят да купят, не мога да произвеждам по-вече.Но ако от 10 си купят 6, ще увелича производството и ще наема и др. работници,а държавата ще вземе и по-вече ДДС от продажба..Стига с тази "Шойбленска"спирала на ограничения

48

Бънди

преди 9 години

Този пак се е побъркал. Като има 11 милиарда, защо взе заем за 16? Гърците пак ще тропат и пият по таверните, а нашата балада ще плямпа за дисциплина и затягане на колана. Ципрас ела при нас вземи 50 милиарда дълг и ги лъжи че ще ги върнеш.

47

troll

преди 9 години

бг няма позиция, просто както винаги боко повтар какво са казали големите, защото те го крепят на власт все още.

46

Анонимен

преди 9 години

България най-твърд ще го отнесе ... може пък да ни хареса.

45

Анонимен

преди 9 години

"...но спазваме финансова дисциплина..."Бойко, някои спазват финансова дисциплина, като получават по 130 лв., а някои са се разпърчили, все едно, че държавата им е бащинията. И друго не мога да си обясня.Как европейските лидери,които постоянно настояват за строги мерки за икономии получават по 500хил.долара годишно и се пенсионират на 52!?

44

Анонимен

преди 9 години

Ципрас е дракула

43

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНаучи се да пишеш, а след това можеш да наблегнеш и на изучаването на икономика "евро зона" СМЯХ !!!

42

Ципраски мъди с лук

преди 9 години

А така Бойче !!! Дай им да разберат на тея, а ако не слушат - хватка от карате-то да си научат урока.

41

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 20..........Като почнеш да си плащаш осигуровки за пенсия по 400 евро на месец, искай пенсия и по 1000 евро

40

Аз

преди 9 години

Това е смешно, просто не е сериозно!

39

Анонимен

преди 9 години

Всъщност не те го държат за топките.А той тях.

38

Анонимен

преди 9 години

На снимката виждаме реакцията на Ципрас, след като е изслушал мъдрите слова на Боко- лидера на преуспяваща и процъфтяваща европейска държава.

37

Здрасти

преди 9 години

Разлика от райграс до магнолия...такава е разликата между теб и Ципрас! Тиквоооо виждаш ли как се защитава Родина и народ !?

36

Анонимен

преди 9 години

Мислят си за хората . Това е .Мин . пенсия е към 500 евро Какво повече да говорим Нас пък ни затриха с 2 мил. души и все едно нищо не се е случило Мин.пенсия в БГ към 70 евро Ама иначе сме били стабилни