13

Анонимен

преди 8 години

Защо триете?

12

Анонимен

преди 8 години

Колкото повече гледам на къде вървят нещата,толкова повече започван да разбирам Хитлер.

11

Анонимен

преди 8 години

Зергите така си строят базите.

10

Анонимен

преди 8 години

По точна обосновка на .........ския етнос не съм чел.Браво.Даже почвам да мисля че авторът е ....нин.

9

Гецата

преди 8 години

Бе много обръчи станаха, бе - то обръчи от фирми, то обръчи от ***...Къде сме ние в тоя калабалък ? И почвам да се питем : "Кои ли сме ние ?"

8

МРАВКА

преди 8 години

ДО 1987Г НЯМАШЕ НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ С ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ОТ ПОЛИЪИЦИТЕ "РОМИ" ТОГАВА ТЕ НЕ БЯХА "РОМИ" И ВСИЧКИ ЗНАЕМ КАК СЕ НАРИЧАХА.СЕГА БЪЛГАРИТЕ СМЕ НА НОЖ С ТЕЗИ "РОМИ" БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ НАТРАПЕНИ НИ ОТ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ ПОСЛЕДНИТЕ 25Г. ЗА ВСИЧКИ ТЕЯ И ДРУГИ ПРОБЛЕМИ СА СИ ВИНОВНИ ЕДИНСТВЕНО БЪЛГАРИТЕ ГЛАСУВАЩИ 25Г. ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ. КАКВОТО СИ НАДРОБИШ.ТОВА ЩЕ КУСАШ!

7

Браво

преди 8 години

Много добра статия!Нормална държава->престъпление->наказание->спокоен народ!България->престъпление->нищо->гняв->гражданска война!!!

6

Луд с Мотика

преди 8 години

До РомлянинИзчезни бе ***

5

Анонимен

преди 8 години

До ГорублянеЗащо, *** платен, Сидеров ти е пак в устатата - защо не тези,които създадоха това положение - костов, Паси, Станишев, Първанов, Кобурготски,борисов, плевнелиев...

4

Луд с Мотика

преди 8 години

До до 9Има, как да няма. Отиди в делиормана и виж колко много има. Но те наистина не гласуват за ДПС. И наистина са работливи и гостоприемни. Случи ми се да закъсам за бензин с колата и почуках на първата къща да поискам бензин и разбира се ще си го платя. Беше вечерта към 21 часа. Човека (турчин) ме покани вътре и каза че по това време бензиностанцията не работи а той нямал кола, иначе щял да ми услужи. Останах му на гости, напълно непознати. Вечеряхме, приготвиха ми стая да спя.....

3

до 9

преди 8 години

ей *** в БЪЛГАРИЯ турци няма

2

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 8 години

Около Сънито живеят на палатки заедно с животните!От тях тръгна туберкулозата на Морето която упорито крият за да не избягат туристите!

1

До 4

преди 8 години

Авторът на статията просто е отбелязал какъв процент от турците живеят в или около градовете. Никой не е казал, че не работят.