65

Анонимен

преди 8 години

От гърците по-мързеливи са единствено комунистите

64

Ф.С.В

преди 8 години

Браво на Ципрас - един велик грък - ( доказано няма български корени в родът си ) Точно така се остояват интересите на народът дал доверието си на Ципрас - Браво - нашите политици са жалки подобия на политици защитаващи избирателите си !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

63

АТАНАСОВ

преди 8 години

До 107 АНОНИМЕН-ТИЯ СИНОНИМИ ПОВЕЧЕ ПРИЛИЧЪТ ЗА РУСОФОБИТЕ ЗА 25 ГОДИНИ САМО ДЕТО ЖЕНИТЕ СИ НЕ ПРОДАДОХА И В МОМЕНТА САМИ ВИЖДАТЕ ДОКЪДЕ ДОКАРАХТЕ ДЪРЖАВАТА . А И ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА МИСЛИ РАЗЛИЧНО ИЛИ ВСИЧКИ ИСКАТЕ ДА БЪДАТ ЗОМБИРАНИ ЛИ ЩО ЛИ ?

62

кредитче

преди 8 години

Списък на страните по външен дълг в уикипедия. В първата 10-ка са както следва:1-УСА 2-ЕС 3-"Велико"британия 4-Дойче-дойче юбер алес 5-ти тия каде не могат да прават коли6-двуметровите кръвосмесители(холандия) 7- Испания, 8- тия каде могат да прават коли9-Guinness 10-Люксембург. По интересното е БВП-то. Скъпи EU-фили УСА-фили и п...фили,понеже са ви промити малко мозъчетата това май нема да ви каже нищо.Има една дисциплина, която се нарича логика.... е, какво ви говори логиката?

61

Анонимен

преди 8 години

Нееее..... прочетете внимателно абзаца за това на колко процента ще се увеличат данъците на гърците, сравнете ги с нашите данъци и доходи... Ние сме жалки ***, които допускат политиците ни да се гаврят с нас и да живеем скотски, а се присмиваме на гърците, където данъкът е от 0,7 % ?!!? до 8 % за най-богатите. Ей за това ще си останем мизерници.

60

Анонимен

преди 8 години

В България парите за пенсии са разграбени, за вдигане на заплати и дума не може да става, а пенсионерите са принудени да работят, младите да стоят без работа. Но по-важното е, че мерките на Гошемия брат се изпълнявът къде стриктно, къде не...

59

123

преди 8 години

Каква е тая кифла на снимката бре?!?! о.0

58

Анонимен

преди 8 години

Гърция да въвежда рублата, Путин е дал съгласие

57

Анонимен

преди 8 години

С толкова дългове Гърция не е длъжник,а съдружник.Няма да я оставят да потъне.

56

Гърците са ОК

преди 8 години

Каквото и да си говорим Ципрас ще постигне много повече за гърците, отколкото всички БГ политици през последните 25 години. Не ви ли омръзна предатели като Тиквата и Пръмова да унищожават живота ви и бъдещето на децата ви?Като отидете в Гърция гледайте - по хотелите мръсната работа я вършат българи... от "просперираща" България, а шефовете са гърци от "фалирала" Гърция. Помислете над това.

55

Анонимен

преди 8 години

Ципрас не дава пенсиите и заплатите !!!Нашите като почнеш от Костов до ДНЕС Намалиха пенсиите и погубиха милиони

54

Анонимен

преди 8 години

Нашите политици не умеят да извиват ръце, защото са без *** и в надупено положение.

53

Анонимен

преди 8 години

Защо нашите политици не извият малко ръчичките на ЕС -имаме повече русофили от Гърция.Защо са толкова прости и страхливи. Ако пък на ЕС не им пука ще водиме двойна игра,тя е по-печеливша

52

Анонимен

преди 8 години

Гърците са наистина жалки, нито са имали 45 комунизъм, в Ес са от 1981-ва и виж до какво дередже се докараха, посмесища на Европа!

51

Анонимен

преди 8 години

А ние как ще връщаме 16-те милиарда на Борисов?

50

:(

преди 8 години

Гърците дори сега са 1000 пъти по-добре от нас българите, да не говорим, че както винаги ще излязат сухи от бурята. Не разбирам защо се радвате???? Май наистина си заслужаваме жалката съдба.

49

до 94

преди 8 години

Хайде стига с тези смешни определения "русофили", " американофили", че ставате жалки! Западът цели единствено да спаси полумъртвата си валута и ако нямаше опасност за еврозоната, отдавна да са врътнали кранчето на гърците и сега щяхме да се мерим с тях кой е по-беден.

48

96

преди 8 години

Гърците вече яко захапаха пирожката

47

Анонимен

преди 8 години

Целта е да си изтеглят парите и да ги завъртят в туризма.Не им трябват мъртви пари на влог в банка.Има определена сума която като достигнат теглещите и ще подпишат споразумение.Броят кеша.

46

fastfood

преди 8 години

Абе Анонимен74 ти на коя агенция си ***? Гърците са си добре, ще сърбат руски квас вместо вмирисано биг-магче.Ще си имат руски газ вместо шистов такъв(хамерикански).Попринцип хората искат да ходат на моренце в гърция а не обратното(относно визите).USA-lover-и..... на тая измислена държавица от нема и 200 години скоро и идва края, но орисията на Българските правителства е че пак са недалновидни.USA-to ще се приобщи съвсем скоро към държавите от третия свят, където и е мястото.