15

!0000

преди 9 години

До Григорий Распутин........всяко начало има и край-а измамата на 21 век--Е.С. няма да изкара дълго.По много проста причина--в разрез е със всички човешки ценности и морални устои.....Да не говорим за финансови и ресурсни възможности--икономика без реално покрите-спрямо интересите си.

14

Анонимен

преди 9 години

ми кой го гони от еврозоната? Като нямат евро как ще плащат?

13

Анонимен

преди 9 години

Не е първият момък, който си е въобразил, че изнудването е нормален похват в човешките взаимоотношения. И няма да е първият, който се е разочаровал горчиво след това.

12

Анонимен

преди 9 години

Грекзит - ще е началото на края, но само за Гърция. Смешнико спри да заплашваш и свърши нещо полезно. От 6 месеца вече си на власт а само приказки засега

11

?!?

преди 9 години

На Ципурата не му идва на ум, че това е и краят на гръцката икономика. Заедно с нея и на много бизнес практики в региона.

10

ц

преди 9 години

***, какво му пука за ЕС, да върне парите и да ходи където си иска и да се събира с когото си иска

9

апв

преди 9 години

Гръцкия комунист плаши. И този се взе на сериозно, не вижда ли, че е потънал до ушите в л...а ...

8

Анонимен

преди 9 години

Как ще се казва данакът - "роден в Гърция" или направо "народна конфискация"? Сега се кефите като засяга милионери и милиардери, ама като ви го тупнат и на вас в някой от следващите годинки, хич няма да ви е забавно. Несправедливостта си е несправедливост. Няма да разследват как и кой докара Гърция до там, ама за конфискации са готови

7

българин

преди 9 години

До ДИОДОР КСЕНОФОНТ:Ясас, малака! И всички гърци потъвате, заедно със Секси Алекси и пианиста-самодеец Варуфакис. А германки през лятото ще кьорите главно по ТВ. Ще ходят в Турция, Хърватска, Черна Гора, може и в България, та даже и в Румъния. Ясссссууу!

6

Анонимен

преди 9 години

До Григорий Распутин..........Е.С.--тик-так........тик-так...Започна обратното броене--а спиране няма.

5

българин

преди 9 години

Ето, дилемката: гърците ИСКАТ ДА СА В ЕС, но ПРИ ТЕХНИТЕ УСЛОВИЯ - т.е. да не връщат заемите. И затова Ципрас нещо го е стегнала вратовръзката, каквато със селска упоритест не носи и се пипа там, задавя се, горкият. И при *** се завтече да сваля звезди от небето и да страхува ЕС, но нещо не му се връзват, та сега ги кълне да не гонят хубавата гръцка държава от ЕС, щото щял да настъпи апокалипсисът. Да, ама Шойбле е инвалид в количка и нещо хич не му пука нито за Гърция, нито за ЕС. Даааа ...

4

ван дам

преди 9 години

дали някой от ес,който винаги дава съвети на бедните държави да се борят с корупцията,че швейцарските банки са складове за мръсни и крадени пари..едва ли,по добре да орежим заплатите и пенсиите на бедните..

3

Гошо...Тъпото

преди 9 години

А какво е опция,според Ципрас;давайте ни да ядем на корем,да плаща който иска(не те...естествено).

2

Waio

преди 9 години

Гърците мислят ще света се върти около тях, но отдавна не сме в античността.Ципрас има още не повече от 4-5 месеца, за да доведе нещата до края и после край на приказката.Германия не я мислете, те пак ще се оправят, историята го е доказала.

1

ДИОДОР КСЕНОФОНТ

преди 9 години

ЯСУ АЛЕКСИ..МАЧКАИ ЕВРОПЕИСКИТЕ ВРАГОВЕ НА ГЪРЦИЯ..ВСИЧКИ ГЪРЦИ СМЕ ЗАЕДНО С ТЕБ. !