23

Анонимен

преди 8 години

Инетресно! 1. Било само "анонимен" сигнал... ами замного друго хора постъпват такива сигнали и ги съсипвате, само за американската *** Шивиков изключение... 2. Бригадата "ревяла" - какви са тия храненици, че да и протестират? Какво, преврат ли ще правят тия пъдари или ще напуснат? ха-ха... 3. "Правосъдната" система тормози мноооого хора в българия, не само шапкарите.

22

Анонимен

преди 8 години

"С един анонимен сигнал един натовски генерал, един от най-харесваните в НАТО генерали," Брей, голяма работа ще да е този генерал от НАТО. Участвал в една от поредните престъпни военни авантюри на САЩ, и вече трябва да му викаме УРА и да го изкарваме патриот. Сигурно Путин е виновен, хибридна война срещу НАТО...

21

Анонимен

преди 8 години

Няма достойни генерали и достойна армия. Ако имаше, отдавна щяха да направят преврат и да свалят такива антибългари като Тиквата и Пастирката.

20

Анонимен

преди 8 години

Абсолютно не са прави. Просто политиците са свикнали за техните нарушения и кражби да ни им се търси отговорност. Сега дай и на висшите военни да им опростим è да не вдигнат някой бунт срещу нас.....Обаче за бай Иван ще му стопят лагерите за най малкия пропуск. Това са хора на които се плаща с обществени пари и те трябва да пазят честта и морала.

19

Поп Грую

преди 8 години

Шивика е най-обикновен късокрак гвардеец със склонност към келепира, банкетите и леките жени.

18

Анонимен

преди 8 години

Мутро мафия му викат хората в цивилизования свят . Сгазил лука - метлата ! От къде пък накъде ще му работят войници частна работа ? е па толкова ли не изкара пари по тези мисии за мазилки бе ? е краденото е по -насърце като викат старите *** ! сектир и държавата , бе -- щяла да се Оправи ! смях :)Ама при комунизма, видите ли било така по-надолу писал един.Ало, ти не си ли разбрал, че комунизмът свърши. Нали уж тези сега са по-различни от комунистите, нито че до един са все такива.

17

тт

преди 8 години

дори и да е вярно А ТОВА ТРЯБВА И ДА СЕ ДОКАЖЕ В СЪДА не е хубаво да се губи Български Офицер и войник с БОЕН ОПИТ за кокошкарски работи напомня онази работа срещу НАЙ СПОСОБНИЯ ни генерал МИХАИЛ САВОВ преди балканските войни .

16

Анонимен

преди 8 години

2 мисии в Афганистан. И какво спечели България от тези мисии? Нищо! Е тогава защо трябва да уважавам този антибългарски генерал?

15

Анонимен

преди 8 години

"С един анонимен сигнал един натовски генерал, един от най-харесваните в НАТО генерали, генерал, който сега заради такъв анонимен сигнал напуска армията, генерал с две мисии в Афганистан ----------------------------------------------------------------------- Кажи го направо, бе Кратуно. Напуска една марионетка, същата кукла на конци, каквато си и ти.

14

Анонимен

преди 8 години

А този изстрадал народ , престъпление ли или направо Геноцид това което става , Борисов много си изберателен и елементарен , някои казват че си човек от народа но това е само медиен балон ти отдавна нямаш нищо общо с обикновенния човек ...

13

Анонимен

преди 8 години

Браво на Борисов,браво.А кога летя с правителствения самолет за концерта на Цеца в Разград къде беше ДАНС? "Кучета и котки може,прасета не може", ако помните.

12

Анонимен

преди 8 години

Стига с това НАТО ,защо не прекръстят България на НАТО и вместо българи да се наричаме натовци, бил харесван в НАТО - там дали въобще го знаят.

11

Анонимен

преди 8 години

За тиквата закони няма, наш човек - може да прати цялата бригада да му копа на село.

10

Анонимен

преди 8 години

Хайде сега, пак ще правим закон за един човек. Няма ли да спре тази простотия. Отвратихте хората. Г-л Шивиков е взел решение и няма да се върне при тези, които го омърсиха. Сега ще се мъчите с действията си да го унижите.

9

Анонимен

преди 8 години

Шивиков стана генерал с да не казвам какво ... хайде ще кажа с завръзване на връзки заднишком (репликата е от бълг.филм Маргарит и Маргарита), но го правеше на точните хора. Така се издигна и до командир на бригада.Много са ми смешни тези, които го защитават. Познавам го лично от 30 години и никога не бих се застъпил за такъв човек.Обикновен кариерист и нагаждач - бяхме врагове на НАТО, сега стана пръв приятел на НАТО.Все пак да не забравяме, че сме 52-годишни, не сме се родили вчера.

8

българин

преди 8 години

не става ясно защо му е отнет достъпа-или има защо или ДАНС са поръчкови

7

Анонимен

преди 8 години

Ало, Ваньо - виж там някакви митничари ли са влезли в складовете на Мишо Бирата, какви са.Виж да ги разкараш, защото съм обещал ...Браво, ето така се бори корупцията, с покровителстване на свои хора.Ама ген.Шивиков бил карал войничета да му правят ремонт на апартамента - и какво от това, нали е от нашите, ГЕРБераст, значи може да прави каквото си искаГоре-долу такава е логиката на Банкянската Кратуна ...Ама като беше Моника Маковей в София не посмя носа да си покаже от мишата дупка.

6

до 1-ви

преди 8 години

такива като теб се скъсват да реват в армията,но не от обида,както генерала а защото са ,,мъже'' само по лична карта

5

военен пенсионер

преди 8 години

Другари , аз помня какво беше в казармата до 1989г. Тогава на всеки командир се строеше вила от войниците и то с държавни материали . И това беше масово . Така , че спрете да говорите на пуберитетите .

4

Анонимен

преди 8 години

аз имах честта да служа с генерал Шивиков,когато беше в десантния полк / под32 990 / Пловдив.Изключително честен,коректен човек,мъжкар,още тогава го уважаваха и войници и офицери.За разлика от паркетните офицери в министерството,които не са помирисвали барут,не са стъпвали в калта на бойното поле,Шивиков си е заслужил всяка звездичка там.Мисля,че непочтенно,разни хора,които не го познават да дават оценки за него,още по-малко,хора,които са виждали армия само на филм