104

бг

преди 8 години

ДПС и натовсите масонски глобалистки сатанисти подкрепят криминален корпус.

103

ДА

преди 8 години

Сидеров с действията си, а не само с думи, Сидеров доказа, че е достоен за държавник. И то голям.

102

ШибиРиби

преди 8 години

Тъпо племе сме... живеем заедно а нещо не става. Тия юнаци с голите и празни кратуни не мислят че някой ден може да се окажат от другата страна на мнозинството.

101

Анонимен

преди 8 години

Тулупестите търтеи са с австралопитеците.

100

ВЪПРОС

преди 8 години

Защо всички арестувани са само БЪЛГАРИ???? Това е геноцид спрямо намаляващото бяло население на тая скапана държава!!!! Поправка: държава няма!!!!!!!!!!

99

Анонимен

преди 8 години

ХИЧ НЕ Е ЛЕСНО ДА СИ ***. И ЗА ТОВА СЕ ИСКА АКЪЛ. ВМЕСТО ДА ОТИДАТ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА И ДА ГИ ИЗВАДЯТ ОНЕЗИ ОТ СГРАДАТА НА ЛЕЖАЧИТЕ ЛАПАЧИТЕ И АЙДУЦИТЕ ТЕ ОТИШЛИ НА УМРЕЛО КУЧЕ НОЖ ДА ВАДЯТ. НЕ Е НЕ Е ЛЕСНО ДА СИ ***. АМА ХИЧА ДАЖЕ НЕ Е ЛЕСНО.

98

Анонимен

преди 8 години

В София има толкова свободни общински имоти, че може да "поеме" всички римляни от страната! Столичния бюджет е голям, още малко да се дигне и във всеки квартал може да се построи гето, а след това от бюджета да им се плащат всички сметки. И те са хора, що гърла хранят. Един ден ще са и депутати - не бива с лошо.Защото сега какво им остава - да крадат и в свободното време да насилват старци. Това живот ли е?

97

Анонимен

преди 8 години

До добър съвет За този добър съвет се полага ефективна присъда.

96

Кукловод

преди 8 години

Доволни сме.

95

Анонимен

преди 8 години

Направо им се чудя на нашите момчета в Орландовци. Абе ей, къде сте хукнали да щурмувате ромското гето? Вие ум имате ли? Влезете ли там, живи няма да излезете! Ромите ще ви смелят от бой. На кайма ще ви направят. Добре, че полицията спря тия малки келешчета от агитките, че щяха да изядат голям пердах. Ромите са корави пичове. По-добре не се захващайте с тях, че после жална ви майка. Ще ви побъркат от бой.

94

Анонимен

преди 8 години

Излиза, че властите защитават престъпниците с което ги окуражават да продължават с убийствата, изнасилванията, побоищата и кражбите над беззащитните българи, нямащи право даже да се самозащитят! Бойко, голяма тиква си, щом те пазят 100 човека на три смени, а за обикновените българи терор.

93

Анонимен

преди 8 години

Утре пак ще са стресирани и няма дисата да се овущават.

92

bg

преди 8 години

Мале що енергия хабим за глупости,ако беше позитивна да сме в космоса.

91

Анонимен

преди 8 години

Тая е маалата дето пияни бият безнаказано доктори от спешна помощТреперете сега,роби

90

bbg

преди 8 години

A sega kyde sa s bradwite i kolowwete

89

aa

преди 8 години

До Анонимен 228Властимащите са негодни за властта, след като още не са ви потрошили главите. Може би трябва да си внесем малко полиция от чужбина, било то Гърция или пък САЩ, която да е годна да се справя с няколко десетки улични хулиганчета. Днес минах пред Парламентата и видях един болюк милиционери около една палатка, та даже си бяха поканили и телевизия някаква да ги снима. Всичкото това трябваше отдавна да се измете.

88

добър съвет

преди 8 години

Няма смисъл да се напада кирливото гето когато е завардено от жандармерия. По добре когато всичко утихне ги обградете през някоя спокойна нощ и им запалете къщите с бензин. Като не разбират от добро да пламнат като факли...

87

antiES

преди 8 години

От Богa е възмездието,но само трябва някой да му се помоли

86

преди 8 години

Мчи отивай в Русия при вожда си и стани азиатец, някой да те спира?

85

Анонимен

преди 8 години

До breneke-12Когато полицая спре да ми вика ,че е м/у *** и наковалнята!Ние обикновените хора сме наковалнята и все ни чукат!А полицаите да не ми протестират, а когато трябва да са с протестиращите,т.е.да се обърнат кръгом и да действаме заедно срещу врага!Дали е или депутат,дали е КОЙ или ОНЯ все едно!НАРОДА ВИ ПЛАЩА ЗАПЛАТИТЕ!!!!