76

ЧАР

преди 8 години

АМИ ЧУДЕСНО. СЛЕД КАТО АМЕРИКАНСКАТА *** МОЖЕ ДА СИ ПРАВИ ВСЯКАКВИ ОПИТИ ПО БАЗИТЕ КОИТО ИМ ПОДАРИХМЕ И ХОРАТА ОКОЛО ТЯХ ДА СА С УВЕЛИЧЕНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ ОТ РАК НА КОЕТО НЕ СЕ ДАВА ГЛАСНОСТ У НАС ЗАЩО ДА НЕ ПОКАЖЕМ ОТ ВЪЗДУХА ДОКЪДЕ СМЕ Я ДОКАРАЛИ НА БРАТУШКИТЕ...

75

Да ви светна:

преди 8 години

Бог не помага на комунисти и *** от КГБ!

74

До 94

преди 8 години

И ти си родоотстъпник и предател, щом предпочиташ запада.Русия завинаги!Бог да им помага!

73

citizen

преди 8 години

Ако новината беше - "Американски самолети ще разузнават....", под статията да има най-малко 500 коментара на квичащи пенсионери и платени ***.Ама нали са свикнали да дават дупе на братушките, така може, няма проблеми.

72

Чичо...

преди 8 години

То , и тая мандра ще свърши ----с "наблюдателните им полети" в нашо простронство...!Ше наблюдавата , наблюдават .....докато изгори некой от тия гяволи.....!Тия игрички ....винаги така завършват!!!!!!!!!!!!!!!!

71

Анонимен

преди 8 години

т.е. я да видим, все още ли нямате войска и техника да сме спокойни :)

70

До 90

преди 8 години

Не говори от името на всички.Много хора обичат Русия, но са просто смазани от проблеми. Благодарение на запада и всичко западно.

69

взгляд

преди 8 години

стресиращо примитивни коментари запомнете нищо независи от ВАС и мнението ви няма никакво значеие

68

Гост

преди 8 години

До ПАЗАРДЖИКТезата ти за почивка в България съм съгласен до някъде - Велинград е прекрасно място, но Созопол, твоите любимци са го превърнали в клоака (Намери сателитна снимка и ще видиш петното от отпадни води...)! Със същия успех можеш да се гмуркаш и в Перловската река. За мен тезата ти е пристрасна и непълна! Явно си червено ***. ПП: Нищо лично.

67

До 82

преди 8 години

А теб, статуята на свободата те е тряснала по главата, май? :)))) със фенера дет го държи и вее.

66

Анонимен

преди 8 години

До ПАЗАРДЖИКна теб главата ти е пълна само със сърпове и чукове :))))

65

Анонимен

преди 8 години

До ПАЗАРДЖИКмай много ти стяга ушанката, а? Свали я и ще ти олекне.

64

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

ДО АНОНИМЕН .НАПРЕД ДРУГАРИ СМЕЛО ДА ГРАДИМ НАЩО ВЕЛИКО ДЕЛОИ ЗНАМЕТО ЕВРОПЕЙСКО ДА ВЕЕМ ДА ЖИВЕЙ ЖИВЕЙ ВЕЧНИЯТ ЕВРОПЕЕСКИ ГЛАД.МАЙЧЕ ТОВА ВИЕ ДОСТАТЪЧНО.НА ТЕБ ТИ ПРОМИХА МОЗЪКА .РЕЗАНИЯТ ФЕС ДОГАН ИЛИ НАЦИОНАЛИСТА БОЛЕН СИДЕРОВ

63

До 77

преди 8 години

Аз и сега я гледам Гърция в Гугъл.На живо - не ми трябва.Щото едрите акули ходят на курорт, а дребните риби умират там по нивите!

62

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

До Анонимен ГОВОРЯ ЗА БГ ЧЕ НЯМА ИКОНОМИКА.ОТИВАТЕ ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ ДА ПОЧИВАТЕ.АЗ ПОЧИВАМ СОЗОПОЛ И ВЕЛИНГРАД.БЪЛГАРИНА ТРЯБВА ДА ПОМАГА НА БЪЛГАРИЯ А НЕ НА ТУРЦИЯ.ОСТАВИ СИ ПАРИТЕ В БГ НО ВИЕ БГ ХЕМ ГЛАДНИ ХЕМ ТАРИКАТИ.ЖИВЕЙТЕ КАКТО СИ ИСКАТЕ МЕН МНОГО МИ ПУКА ЗА ВАС АЗ СЪМ СИМИОНЧО В МОСКА СЛАВА НА БОГА

61

Анонимен

преди 8 години

До 72продължавай да гласуваш за др.Миков и ще гледаш Гърция в гугъл.

60

До ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

Пазарджик, безплатни лекарства за децата няма.Отдавна вече.Всичко е много скъпо. И раждането. И нещата за деца.

59

До 73 и 74

преди 8 години

Бизнес правят само мошениците.Ходили на море 400 хиляди.Ами нормално - 100-ина хиляди оядени бизнесмени + жената и чаветата. А може и тъста и тъщата и любовницата за цвят!

58

До 70

преди 8 години

Кои почиват в Гърция и Турция, бре????Корупционери като тебе!Аз живея в Северна България и тука е пълна скръб и безработица!Демагог!

57

До 66

преди 8 години

Бегай на запад да си правиш бизнеса!Мерси съм от тяхното помагане!До мен един лев не е достигнал.Сигурно, от такива като теб!