31

неправилно правилно

преди 8 години

Правилно! Животът в България е като насилствен секс! На сила и насила, и двете са правилни!

30

Генерал Гадорян

преди 8 години

Хаха слагат ми минуси! Ае да видим дали няма да ви писне още на третия път като трябва да гласувате по задължение! Особено като ви вдигнат тока още 30 - 50 %! Ша ви дойде акъла, ама късно.

29

до 23

преди 8 години

Ти ако си мислиш, че само от субсидиите са им парите....Това ли и е довода за негласуване, 11 лева?!Познавам един депутат в две поредни народни събрания, само джиповете на двамата му сина струват 500 хиляди лева - Mercedes G63 AMG и Porsche Cayenne! Да не говорим за къщите им, които са за по няколко милиона всяка!И това е депутат от дълбоката провинция!Какво остава за хора като Местан, Борисов и т.н. - милиардери!

28

чумата и холерата

преди 8 години

Ще те карат задължително да избираш, между чумата и холерата!

27

Генерал Гадорян

преди 8 години

Насила се пише слято! Една дума е. Научете да пишете грамотно, срамота.

26

Генерал Гадорян

преди 8 години

Твърдо НЕ на задължителното гласуване! Тука да не е ИДИЛ алоууу. Ще ни задължават сами са си избираме палачите! Тока поскъпва нон стоп. Както каза депутат от Атака , даже в Нова Калединия взимат по високи заплати.

25

младен

преди 8 години

"Задължителното гласуване е погрешна идея, която нито прави изборите по-честни и справедливи, нито дори удря ДПС и неговия "етнически вот", смята Близнаков."Близнаков, миризлив продажник такъв

24

Балканджи

преди 8 години

Прав е човекът! Със насилствено гласуване няма да се промени фактът, че липсват качествени хора за избиране, нито пък ще изчезне ефектът оти пролетарските гласове. По-смислено предложение е електронното гласуване и мажоритарният вот, от които има някаква полза, а не да задължиш кварталните пияници и хайлъзи да си дадат мнението за нещо, от което грам понятие нямат.

23

анонимен

преди 8 години

Умници...Та вие май забравяте , че в България гласуват около 50 % от населението.Аз твърдо ще гласувам -ПРОТИВ.Нещо да се е променило през последните 26 год.????

22

Анонимен

преди 8 години

Задължителното гласуване е обирджийство за народа! Повече гласували - повече субсидии за партиите! Един глас - 11 кинта за думбазите!Тичайте да им гласувате, а те да не ходят на работа, да си возят *** в Мерцедесите и да маат кифтета без пари по почивните си станции.А, и здравна реформа в Правителствена болница!

21

Анонимен

преди 8 години

Ще дам 30 лева за Плевен и с чиста съвест ще гласувам! Не искам да виждам хора като Кунева, Местан, Борисов и Миков в Парламента!

20

Анонимен

преди 8 години

Тоя да не ми дава акъл как да гласувамМоже да живея в София, но ще гласувам тук по настоящ адрес!

19

Анонимен

преди 8 години

Стига сте публикували *** речи от подкупни *** без грам акъл и самоуважение. *** готови да продадат собствената си майка на .... ДПЦ и сие. Хвана ги страх и започнаха с глупостите. Безсмислено било ... Николай Близнаков, ТИ СИ БЕЗСМИСЛЕН!!! Явно само секс ти е в главата ... Може би отдавна не си го виждал .. Не знам ...По-гадно е някакви *** и ТУРЦИ да ми опрелят живота.

18

до 16

преди 8 години

Нали като не гласуваш, все едно подкрепяш статуквото - ДПС, ГЕРБ и БСП!Ако гласуваш за друга партия, вече е друго!Едно и също ли е според теб, гражданино?

17

Анонимен

преди 8 години

Щом *** като Борисов, Местан и Каролев призовават да не се гласува, значи българите трябва да гласуват!

16

2+2

преди 8 години

Ако предложителите на закона ги пусна на пазар с гнили зеленчуци и ги задължа да си купят ще го направят ли ? Не. Същото прави и избирателят. Не харесва предложените му кандидати и не желае да плаща за тях. Затова справедливото решение е броя на народните представители да бъде пропорционален на избирателната активност -50% активност =половин Народно събрание или 120 души весто 240. Това тябва да стане.

15

Анонимен

преди 8 години

Ами не гласувайте беПлащайте и издържайте ромите, като толкова ви е акъла!

14

Анонимен

преди 8 години

Ша *** хванат за таш...да гласувам

13

Анонимен

преди 8 години

Партиите на статуквото ГЕРБ БСП ДПС не искат и да чуят за образователен ценз! Защото има опасност стадото което го стрижат да им избяга!

12

Анонимен

преди 8 години

Целият този дебат е абсолютно ***. Това което трябва да се направи е обарователен ценз. Завършено средно образование и платени данъци и осигуровки в България. Всичко останало са пълни таратанци.