13

Момо

преди 9 години

Просто или не, цифрите говорят в моя полза.Никъде не съм казал, че случката с детето е хубаво нещо или нещо такова, за да ме обиждате. Говоря ви с факти.Фактите са, че ако помага хилпди пъти повече отколкото вреди, значи не е толкова лоша тази ваксина.А и ваксината не е виновна пряко за състоянието на детето, защото заболяването й е било вродено, но просто досега не се е било проявило.Говорите ми така, все едно пряко съм виновен с нещо.

12

Анонимен

преди 9 години

momo, goljam *** si, maina!

11

Анонимен

преди 9 години

До tarbuhВиж сега, не отричам ваксините на 100%, казвам, че много от тях са некачествени и повярвай знам от сигурен източник, че тук в България са ни пробутвали такива! Щом вярваш на 100% боцкай си децата а и себе си и въобще да не ти пука. Но да знаеш, че понякогога увреждането то една такава некачествена ваксина идва след време и процеса вече става необратим. Не става въпрос доктора да те уведоми само за високата температура, която може да вдигнеш! Наивни сте до безобразие!

10

Анонимен

преди 9 години

ей МОМО ако ти или твой близък е този един? производителя печели така че трябва да носи и отговорност

9

tarbuh

преди 9 години

Номер 6, промит мозък такъв, "докторът" ,който започна цялата тази истерия преди няколко години призна, че реално е лъгал, че ваксините предизвикват аутизъм и дори го съдят. Пак казвам, никой не е казал, че са 100% безвредни, но без тях ще е много, много по-лошо. Дифтерит, едра шарка, детски паралич - ти ако искаш твоите деца да страдат, твоя работа. Не искам обаче те да са около моите...

8

Анонимен

преди 9 години

Булшинството от нашите лекари няма да ви кажат какво има във ваксините, нито какво биха могли да ви причинят на вас и на децета ви. Не казват и че, много от тях не са качествени.Питайте до дупка и не се оставяйте да сте опитни зайчета. Всичко е за пари, не им пука за нас!

7

Момо

преди 9 години

Не се правете на ударени! Всички знаете позитивите и негативите от ваксините.Много е говорено и за двете неща. Ваксинацията е доброволна и рисковете са си за сметка на ваксинирания.Неприятно, но факт.Приема се, че щом е спасила живота на 1000 човека, а е убила 1, значи е добре.Кофти става, ако този 1 е твой познат/роднина или дете, но статистически погледнато ползата от ваксините е безспорна.

6

mom

преди 9 години

на 13 а цял живот ще е трагедия заради 1 ваксина ама лекаря нали трябва да предписва зада вземе заплатка за 1 месец

5

Анонимен

преди 9 години

Абе хора, не се връзвайте на тези ваксини, не разбрахте ли, че много оТ тях са чиста отрова и са опасни. Информирайте се преди да правите подобни глупости, особено за тая ваксина страшни работи има, като инфо в нета, стига човек да се интересува. Ваксините са нож с две остриета, не слушайте вие какво ви разправят по медии разни доктори, които си лобират за фармацетичната и медицинската мафия. Даже ваксинират децата ни с ваксини, които са забранявани в Индия и Франция и ни ги пробетват на нас.

4

tarbuh

преди 9 години

Много жалко за момичето, дано се намерят хора с възможности да помогнат в дългосрочен план. Дано обаче и тази статия да не се използва от т.нар. антиваксъри, защото без ваксини (за които никой не е казвал, че са 100% ефективни или безопасни все пак), много болести ще се върнат. Миналата седмица момче почина след първия случай на дифтерит в Испания от 30 години насам защото родителите му били против всякакви ваксини, после даваха, че горчиво съжаляват.

3

!

преди 9 години

В другите страни има фонд за лечение при пострадали от ваксини.......а в България - нищо такова...Горкото момиче..

2

Анонимен

преди 9 години

Каква отговорност носят в случая лекарите.

1

Анонимен

преди 9 години

Е ДАЙТЕ БАНКОВА СМЕТКА ДЕ