48

До 53

преди 9 години

Ми стига ни хранете. Щом няма какво да ядете оставете храната при Вас. Нас европейците ще ни пратят , за да си клатим краката на воля :) То от вас човек не може да си полентяйства на воля. Пък и не виждам проблем - ако и на вас не ви се бачка - елате в Сф. Тук само си лежим и селяните ни носят благинките наготово. Даже на по-мързеливите директно в къщи има доставки. Безплатно при това - Европа покрива разходите :)

47

Анонимен

преди 9 години

Тоя па несменяем мошеник що не се скрие някъде. Ако беше читав, отдавна да са го фъчнали.

46

Анонимен

преди 9 години

В Сърбия дето война имаше, до Пирот по селата жп прелезите са направени идеално, а вие една трамвайна линия не можете да направите.

45

техно

преди 9 години

"Челен удар за хиляди левове на "Цар Борис III""Новина от преди 5 минути. Както някой по-долу беше казал, досега никой не е успял да победи ***.

44

до 48

преди 9 години

Ти пък какъв Софиянец си бе селяндурин, добре че са еврогейците да ви асфалтират и селяните да ви хранят. Cофиянците сте едни бесполезни *** 1 завод за отпъдъци не можете да си построите сами, неудачници !!!

43

Анонимен

преди 9 години

Пълни простотии, какво се прави на улав. По "Цар Борис Трети" на всяка трамвайна спирка има светофар, така че не може да се кара много бързо. После най-често има колони от автомобили, трето колкото и да ми харесва паважа, след толкова ремонти вече е само трошене на коли. От Горнобански път почти до Княжево едната лента е асфалтирана и всички се бутаме да караме по нея не от хубаво.

42

ROSEN

преди 9 години

Защо някой не отиде/ с МПС / до тунела на Палмата в Дубай и да види, как са разрешили проблема с всички Ферари, Ламборджини и пр.

41

Писти мисти

преди 9 години

Че то и в момента Борис си е писта за джигити. Редовно се намира някой ***, който паветата не го спират и бичи със 100+ км/ч.Досега никой не е успял да победи ***.

40

Анонимен

преди 9 години

До всички НЕ софиянци - ремонтите в софия стават с пари от данъците на софиянци! Така че имаме право да даваме мнение как да се харчат НАШИТЕ ПАРИ.

39

тоя ни взе за мезе

преди 9 години

Равните участъци по булеварда се броят на пръсти и са ха да ти стане леко по-спокойно, че колата се троши по-малко по уж равните павета и айде - дошли следващите яки разтрисания. Особено ме "кефят" релсите, през които се преминава малко след/преди кръстовището с Гоце Делчев (в зависимост от посоката на движение) и на това с Тодор Каблешков. Няма такова блъскане по ходовата част, ако ще и с 5 км/час да минеш през изскочилите с 5-10 см над пътя релси. Яката работа, г-н Глупав архитект на София!

38

Емил

преди 9 години

До Народа асвалт не ядеСелянино, докато мислиш, че това са парите на народа и завиждаш на софиянците, НИКОГА, ама никога няма селото да излезе от теб, а и ти от него. Когато, ти, селянино, идваш да работиш тук или да се снимаш тук, ти плащаш данъците в твойто село, а не тук. И второ, както твойто село може да кандидатства по ЕВРОпроекти, за ЕВРОпари, така го прави и София, и това са пари на София от Европа, а не твойте стотинки за баничка. Накарайте селския кмет да ви асфалтира пътя и на вас...

37

Петко

преди 9 години

Трябва да престанат да разширяват улиците в центъра на София. Там и без това е предостатъчно тясно.По-добре е да помислят как да спрат движението на коли в Центъра. Чак тогава нещата могат да се пооправят.

36

Анонимен

преди 9 години

Така на кой е фонтана да не е на Дикоф случайно ? Като не го кефи фонтана да не го гледа !Значи на всичкото отгоре признава че пътищата са проектирани така че да има джигити къда са легналите полицаи бе Дикоф и кой ще плаща фонтана ?!

35

Анонимен

преди 9 години

Чиновник искаш ли да ти покажа павета, които бяха пренареждани и изглаждани 3 пъти за 2 месеца и сега още 2 месеца по-късно как изглежда улицата. Искаш ли??? Култура ми Янко се налага с глоби - такива , че един път като те хванат повече не си помисляш да повториш. Да не мислиш , че в Европа са много културни??? Само че там глобите нямат нищо общо с "минималната заплата" Като не искаш 2 месеца да работиш за глоба - не нарушаваш закона! Толкова е просто.

34

Ники

преди 9 години

Супер тъпо и ограничено мислене. А шумът? А парите за ремонти по колите? Честито на всички живеещи около Борис!

33

Ангел

преди 9 години

Дайте ми е-майл на кметицата за да и пратя линк към тази статия с коментарите.дано стопли....

32

Народа асвалт не яде

преди 9 години

Вие софянците нямате капка срам. Не стига че пребирате парите на цяла България ами и ги харчите за глупости докато народа гладува.

31

11111

преди 9 години

кака е тази дума "инак"????

30

Анонимен

преди 9 години

И за още една грандиозна простотия - при ремонта на Руски паметник ще запазим максимално паважната настилка???? И там ли ще стане скоростно кръгово??? И без друго като преместите линиите на трамвая след 3 месеца ще стане като легнал полицай преминаването им, защото както е доказано - НЕ МОЖЕТЕ ДА ПРАВИТЕ НОРМАЛНИ ПЪТИЩА , когато има релси. Камо ли с павета. Жалкото е , че след това никой не ви търси отговорност за парите , които харчите.

29

Чиновник

преди 9 години

Паветата ще бъдат пренаредени и дупките изравнени, но асфалт няма да има по този булевард, докато не станете достатъчно културни на пътя. Много добре знаете, че камерите не ви спират да правите простотии. Хайде да не се лъжем.