75

citizen

преди 8 години

Паляка под мен явно доста е навътре с дрогата след като само спринцовки и опиати са му в селската глава.Нищо чудно де, то русофилските теми са пълни с изкукали пенсионери и безработни наркоманчета от прованса.

74

до 137

преди 8 години

Какви опиати приемате сутрин?.

73

Нормален човек

преди 8 години

Превъоръжена е с "армати" и други некачесвено произведени откраднати оръжия! За сведение на всеки свален германски самолет се равняват 12 руски ( през втората световна ).

72

Анонимен

преди 8 години

Ужас... пий си хапчетата момче или посети някоя психиатрична клиника, не ръси дивотиите си по сайтовете!

71

do 137

преди 8 години

Кой си ти, че да казваш, че заслужаваме да бъдем избити? Искаш да ме убиеш? Ела, чакам те!

70

9К51

преди 8 години

"Нормалния човек", явно е доста изостанал ... руската армия /по-голямата част/ е превъоражена и разполага с всичко необходимо за водене на бойни действия! Не случайно 27 моряци от амерк. боен кораб подадоха рапорти за уволнение след случката в Черно море. Шоколадовия заяц-Петрото явно е решил да се счупи главата ... руските миротворци са с мандат на ООН-то и ако бъдат нападнати Русия има пълното право да разгони бандеровците за 72 часа. Да се надяваме, че му е останало малко ум в главата!

69

Ужас!!!!

преди 8 години

Що за хора сте вие че подкрепяте руснаците??? Заслужавате еа будете избити до един. По царско време сме една богата и цъфтяща държава, мнението ни се е чувало навсякъде, могъщ съюзник и гарант за стабилността на балканите. 45 години руско робство!

68

Анонимен

преди 8 години

ЗА ЧРД БОЙКО ДРАПА ДА СЕ ДОБЕРЕ ДО ПУТИН. ВСИЧКИ, КОИТО ИГРАЙКАТ ХЕМ С РУСИЯ,ХЕМ СЪС САЩ ИМАТ СЪДБАТА НА ИЛИЯ ПАВЛОВ

67

Нормален човек

преди 8 години

Хора, вие добре ли сте? Какви десанти, какви партизани, каква руска армия? Прочете малко книги и се образовайте, тогава пишете такива неща. Руската армия е зле въоръжена и винаги е разчитала само на огромния човешки ресурс. Братушките живеят на стари лаври от една спечелена война в която единствената държава която не избива свои, не обръща палачинката и се държи достойно е Великобритания.

66

до 128 , 129

преди 8 години

Извинете с една спринцовка ли се дрогирате заедно?.

65

Анонимен

преди 8 години

С какви марионетки само се обзавежда господарят на света? Саакашвили, Порошенко, Плевнелиев. Абсолютни ***!

64

Анонимен

преди 8 години

Не е толко *** порошенко ами най-вероятно сащ са го хванали за топките и няма избор

63

Az

преди 8 години

Зад некадърната Украйна,която не може на подреди собствената си територия, прозира многоръката богиня на злото УСА.Тъпите укропитеки държат да създават проблеми там, където ги няма.Молдова също се води по акъла на УСА и нищо добро не ги чака и двете.Ако се стигне до война, т.е. молдовската армия да нападне Приднестровието, а Украйна да го блокира от изток, току виж възела бъде разсечен от една нова Одеска република, на която да тръгнат на помощ от Донбас. Играта с огъня е много много опасна...

62

хм

преди 8 години

А, сетихте се за Приднестровието. С половин година закъснение, но нищо. През ноември миналата година на посещение в Кишинев Порошенко обяви, че Украйна ще помогне на Молдова да си върне Приднестровието, само че на демократичните медии това им мина покрай ушите. От тогава се трупа и войската. Няма да питам за чий й е на Украйна да се меси в работите на други държави, докато самата тя е срината, но може да се сетите кой поръчва музиката и кой ще плаща после.

61

да, ама не

преди 8 години

Спомням си, че и Русия гарантираше териториалната цялост на Украйна...а все пак Украйна независима държава ли е? Или, щом не слуша Русия е управлявана от фашистка хунта, щом е послушна е брат, и приятел. РУСИЯ ТЪРСИ ВИНАГИ САМО ПОСЛУШКОВЦИ И ДУПЕЛИЗЦИ. НИКОГА НЕ Е ПРИЗНАВАЛА РАВНОПРАВНО СЪТРУДНИЧЕСТВО И ТОВА Е ТАКА ЗАЩОТО В МОЗЪКА НА РУСНАЦИТЕ ОЩЕ ВИТАЕ СРЕДНОВЕКОВИЕТО. РУСНАЦИТЕ ИМАТ ДЪЛЪГ ПЪТ НА ИЗВЪРВЯТ ДОКАТО РАЗБЕРАТ, ЧЕ НА ТОЗИ СВЯТА НЕ СА САМИ........

60

цц

преди 8 години

до 62 анонименНапример Гуантанамо от Кубинците

59

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 62Например Гуантанамо от Кубинците!!

58

жеко

преди 8 години

американците изгубиха най ценната от гледна точка на стратегически ресурси територия от узурпираната от тях украина, сега се насочват към друга, най глупавото на украинския народ е че ще леят кръв за финансовите изгоди на ***, защото най лесно се прави война и да се пролива чужда кръв, саакашвили пък за 2ри път ще яде бой, тази американска изтривалка и ***

57

Шоп

преди 8 години

До (-_-)Ние сме отдавна купени и продадени - секънд хенд!-------------Съгласен съм. Вие - полуруските *** сте отдавна купени и продадени. Ние, българите, сме си ок.

56

(-_-)

преди 8 години

Шопееее, ако до сега не си разбрал Украйна е на една черта кръв, освен това е на прага на гражданска война и всичко това го дължи на САЩ. Що се отнася до нас.. то война не ни трябва. Ние сме отдавна купени и продадени - секънд хенд! И между другото - мнооо си ***, ама мноооооого..