50

до 71

преди 8 години

"Американците ли лично да дойдат да ти повишат заплатата?"Ами те дори и това правят!Обаче виж благодарността на наш ***:"...депо за евтина работна ръйа и аутсорскинг" (68)

49

Няма проблеми !

преди 8 години

Български търгаши на оръжие са показвали скапаната си стока на американски търгаши. Стоката е отивала за някой диктатор или престъпник, а може и в Украйна.Значи няма невинни загинали. Който меч вади, от меч умира !

48

до 88о т славянин

преди 8 години

Същото и с по-голяма сила важи и за чифутофилистичната *** когато загине руснак!

47

до 84 от славянин

преди 8 години

В Русия определено има повече бели хора отколкото оттатък атлантика!

46

ККК

преди 8 години

Следва "Частна фирма купи заводите за артилерийски снаряди край Сливен , в последствие се разбра че собственици на фирмата са представители на политическата формация ИД . Въпреки недоволството на народа , парламентарното заседание гласува доверие на новите собственици поради откровени симпатии на Обама и прочие към тази нова политическа сила!"

45

до 78 от славянин

преди 8 години

Който си живее живота на чужд гръб накрая свършва на бесилото нали знаеш!?

44

Анонимен

преди 8 години

Само не искам да си представям с какви гранатомени е въоръжене българската армия. Ако са такива с реактивни снаряди от 1984 май няма нужда никой да ни напада.

43

40 до 69

преди 8 години

"енергетиката е собственост на Посолството"Абе говорех за АМЕРИКАНСКОТО посолство бе... че руснаците ни онодиха в енергетиката и въобще ни съсипаха ми е ясно, кво ми обясняваш?А плацдарм ще станем ако Русия ни нападне, затова е толкова важно американците да ни пазят, и това е ясно на всеки, ти каво питаш всъщност?

42

до 74 от славянин

преди 8 години

Срещат ли се бели хора още в Америка!?

41

до 63

преди 8 години

Точно заради льольовци като теб вървим бавно на зад. Докато чакаме САЩ да фалират вече 5-то поколение американци си живеят живота, а ти ги чакай да фалират.

40

Ах морето

преди 8 години

Не разпространявайте такива новини, че ще избягат и малкото туристи!

39

Руската Мечка

преди 8 години

Хайде всички пейте !Путин е нашия баща, Путин е слънцето на небосвода !!!!Путин ще победи лошия запад, там са само гейове !!!!

38

Руската Мечка

преди 8 години

СЛАВА НА ПУТИН, СЛАВА НА МОСКВИЧА, КОЙТО КАРА ЗАПАДЕН АВТОМОБИЛ Е ГЕЙ !!!!

37

40 до 63

преди 8 години

Питаш "къде стигнаха" САЩ, Япония и Германия - 3-те най-велики държави и икономики в света!???Ти от психиатрията ли се обаждаш???

36

SD

преди 8 години

Пардон , не е до 40 .А , до оня , дето не знае как се пише посолство .

35

Анонимен

преди 8 години

До 40 до 61Напротив, така здраво пипаше, че сега енергетиката е собственост на Посолството, успяха за няколко години да унищожат икономика градена десетилетия, а правителството на България е 100% на подчинение на Посолството. И сега сме плацдарм за войната срещу Русия, пушечно месо и депо за евтина работна ръйа и аутсорскинг.

34

SD

преди 8 години

До 40Неграмотник ли си ?Първо , се научи да пишеш .

33

40 до 61

преди 8 години

НЕ пипаше здраво, това е проблемът, казах.

32

Анонимен

преди 8 години

До до 53Всички продукти, които ползвам са китайски! Автомобилът ми е японски! Нищо западно не използвам, защото на запад отдавна не се произвежда нищо!--------Молодец !!!

31

до 55

преди 8 години

"Пентагонът поиска активизиране"А така, брао!Когато целия нет се смее на българската армия с единия й стар хеликопер: всички искат "активизиране" и е хубаво.Когато стане беля: Пентагонът иска активизиране - лошо.Лицемер!