20

Етнически българин

преди 8 години

До Г-н Бойко Борисов, премиер на РБ.Г-н Борисов, като етнически българин в България, мисля, че притежавам същите права като другите етноси.В тази връзка::: Гърмен:Общината реши да даде възможност ромите да купят за 1,10 лева на квадратен метър .Г-н Борисов, моля Ви, да защитите гражданските ми права на ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИН и да ходатайствате пред общината в Гърмен, за да мога и АЗ да закупя малко земя на цена 1.10 кв/м.Предварително Ви благодаря.

19

тролгеносен

преди 8 години

ееееееееех, до де се докархте, днес бг:)) Да разчитате на руsкия *** да ви прави 'оборот" :)))))) Аферим, машшааала! Хахахахахаххаах!

18

Човек

преди 8 години

Не можах да разбера това виц ли е?

17

Анонимен

преди 8 години

Воля има,уверил Борисов Тимерманс,да но резултати нямате,казва Тимерманс,току що го гледах.

16

живко

преди 8 години

Със тоя Бай *** станахме за резил пред цяла Европа

15

Анонимен

преди 8 години

"Имаме политическа воля за борба с корупцията и резултатите от нея са видими""В Брюксел се вижда, че имате политическа воля, вижда се вече, че задвижвате системата."Какво?! :D :D :D :D :D :D Извинете, но някой вижда ли ги тези неща, защото аз май съм ги пропуснал, да ме простите за невежеството. Хахахаха

14

Анонимен

преди 8 години

От Брюксел ни обещаха бяла яхта, синя лагуна, палми, азиатски девойки, малко носен смокинг, слуга-китаец, частен билярд, платинени зъби, цели чорапи, обяд на бяла покривка, всички ястия с масло, алкохолът по БДС, розови домати, карта за метрото, парното с разсрочено плащане и пр. Но това, друг път.

13

Мартин

преди 8 години

Най-интересното е че все още всички вярват и се хващат на подобни глупости ....замазват му очите и го насъскват срещу хора които не са били на власт дори ....народа лае по адрес на Сидеров (примерно) защо ходил в Париж и пушил пура за 20 лв , а не му дреме че му туриха 16 милиарден без лихвите на газа , че от 1 юли тока може да скочи с ненормалните 100% , че този дето ги управлява няма дори образованието за длъжността , че наскоро се сдоби с кола за 800 бона !

12

Анонимен

преди 8 години

С ГЕРБ напред!

11

Анонимен

преди 8 години

Браво на Борисов!Ще успее! Да умори народа български.Но има едно оправдание - тъпият народ го е избрал.

10

Анонимен

преди 8 години

Боко обичаше и страдаше.Обичаше много парата и страдаше - все му се виждаше малко. а народеца - яли го врани и ***, по ботевски.

9

Анонимен

преди 8 години

това е титан на мисълта, баща на българската демокрадция и лице, особено приближено да Брюксел и Фашингтаун.

8

Анонимен

преди 8 години

"Не бойте се, не сте в църква, няма да ви излъжат" Остап Бендер

7

Анонимен

преди 8 години

Воля" има,но резултати няма и няма да има. Мутрон в прав текст каза,че няма да допусне на крадливите български политици да се случи това което се случи на колегите им в Румъния!!!!??? Така,че ще продължим да си бъдем най бедни в Европа и да си храним безропотно крадците.

6

Анонимен

преди 8 години

Абе тая страхлива мишка, къде се беше скрила, докато Моника Маковей беше в София ?

5

Анонимен

преди 8 години

*** народ, вярва на локумите на Борисов, а от 1 юли токът ще поскъпне двойно.Послучай победата на ГЕРБ. Втората.

4

anonimen

преди 8 години

xa xa xa xa imate volq xa xa xa smqx 6te imame volq kogato nqkoi ministar vleza v pandiza xa xa,a tva nqma da stane nikoga za6toto 6te povle4e baq xora sas sebe si

3

ХХХ

преди 8 години

Голям успех ще е за Герб и Бойко ако сега набримчат тока с 100% :) Направо ще е ибъъъъси змиътъ чуек ! Аз ако бях с 200% щях да го вдигна ....така се печелят пари щом народа няма нищо против :)

2

Анонимен

преди 8 години

С риска да бъда нахален, къде ги раздават тези милиарди и мульони? По списък, или по азбучен ред? Ако трябва ще се запиша в ГЕРП. За идеята, тъй да се каже...

1

Анонимен

преди 8 години

2,125 млрд. лв. повече в държавния бюджет", казал Борисов - Чуек, два милиарда, туй е много царевица, бре!