319

ха ха

преди 8 години

Рашките само да наближат американски кораб и вече се мислят за герои...*** сигурно и медали ще им даде...........абе нация от комплексари

318

nikola

преди 8 години

Много американски гъзолиски са се навъдили този сайт,един въпрос към всИЧКИ ТЯХ КАКВО ТЪРСЯТ АМЕРИКАНСКИ КОРАБИ В РУСКИ ВОДИ.

317

Ти си ренегат

преди 8 години

До ДедоДоволен ли си от поведението на американците? Смяташ ли,че света ги обича и защо? Ти имаш ли чувство за справедливост?Въобще имаш ли морал или си асоциално същество..индивид?

316

До610

преди 8 години

Ми тя и Македония си е била в България от както свят светува, но това не значи, че щом не ни харесва ориентацията и трябва да завладеем части от нея със сила.Що се отнася да Америка, и те си берат негативите за външната им политика, но някак не се сещам в близките години да са се разширявали териториално, чрез сила

315

Анонимен

преди 8 години

Буахахахаха, американците се забавляват с руските ***, които от своя страна се опитват да изкарат насирането си и вдигането на самолети като геройска защита на родината! Няма такъв *** народ като ***, заедно с братята им от Северна корея!

314

Анонимен

преди 8 години

Англия предлага бойкот на световното по футбол ако се проведе в Русия :) честито тоаврищи

313

помиярско

преди 8 години

Ние не сме уважавани от съседите си защото за турците сме *** неверници за гърците сме вулгари хора насила приела православието и слуги на по силните за сърбите сме предатели за румънците диво племе а за руснаците грешка на православието.

312

Стар набор

преди 8 години

Май военното учение "Тризъбец Посейдон 2015" трябва да се приименува на "Беззъбец".

311

До Църо

преди 8 години

Не, не. Не ми ги внушават медиите. Като чета коментарите на русофилите все засичам думи като танкове, атомни бомби и като цяло колко велика е военната техника на велика Русия. Даже знаят всякакви спецификации на самолети танкове и др. военна техника. Честно казано ти си първият русофил, който виждам да споменава Большой театър. Самите руснаци близо до същото. Чак тъжно ми стана с каква гордост бяха организирали изложението на бойна техника парада на 6-ти май. Относно Украйна, коментар излишен.

310

ФАКТ

преди 8 години

Американците пак станаха за смях и подигравки--избягаха от 40 годишните СУта......

309

Църо

преди 8 години

До Анонимен 587Еми щото това искат духовните ти пастири! Такива мисли и чувства ти внушават от медиите, а ти като отщампован бройлер гълташ послушно от паничката!Колко статии напоследък прочете за фурорните премиери на Большой театър, за които половината билети са продадени на запад и хората идват със самолети от майната си за едно представление? Даже когато руснаците строяха стадиони и зали за олимпиадата, тук коментарите бяха злобарски и показваха олимпиадата като някакво оръжие на Путин!

308

Анонимен

преди 8 години

Ако чужд военен кораб навлезе в чужди териториални води същият може да бъде потопен това са международни договори господа и американците го знаят но търсят причини за война и ако продължават ще я получат

307

Анонимен

преди 8 години

*** няма никакви свалени самальоти. Тези машини са изпратени лично от другаря Путин на проучвателна мисия по дъното на Черно море по молба на бившия събирач на рекет за Путин товариш Алексей Милер назначен днес за шеф на рекетьорската организация Газпром заради стари заслуги към майор Путин от КГБ.

306

Неграмотен журналист

преди 8 години

Есминецът екстрено зави......НАМЕРЕТЕ ГРЕШКАТА

305

Idealist

преди 8 години

Яко плащат в $. Ще ом стигнат за психоаналитици!

304

Анонимен

преди 8 години

Оставам с впечатлението, че руснаците и русофилите в главите им само войни, танкове, атомни бомби,самолети,оръжия, агресия. Чиста форма комплексарщина

303

ген. Шитлав

преди 8 години

Абе кат не става с ***, да си ходят в Америка да си стрелят на воля - там полицията не смогва да изтрепа всички! От началото на годината рполицаи са застреляли само 385 човека в САЩ! Слаба работа! Тука требва армията и флотът да се намесят, а не да си го мерят с ***! Къс им е за таяработа, ама за редуциране на собственото васеление са екстра!

302

червена параноя

преди 8 години

хахахах и американците са се зъбили като са наближили ТЕРЕТОРИАЛНИТЕ води на рашунгерите? още ме боли корема от смях

301

до 568

преди 8 години

До Анонимен...Защо най-големите руски мозъци реализират своите идеи на в гнилия гейски либерастки запад?------защото това беше преди време-тогава на запад нямаше тези гейски ценности както сега--а сега тези руски мозъци си седят в Русия и работят там....Затова и има резултати на развитие в Русия--а при нас няма--просто защото ни направиха бедни и нещастни--същите тези гейски либеристи........

300

Анонимен

преди 8 години

До Ха-ха-ха 561Националните предатели $oro$оиди ще бъдат лишени от пенсия дъртако!