151

антиЕС

преди 8 години

решението е да ги изтрием от картата на БГ с някои изключения

150

Анонимен

преди 8 години

е тоя *** бих уритал с голямо удоволствие

149

Анонимен

преди 8 години

Българският хелзинкски комитет е финансиран основно чрез дарения и субсидии от няколко частни фондации в това число - Отворено общество на Джордж Сорос. Все фондации за обезкостяване на икономиките на слаби държави, които стават зависими.

148

Никола

преди 8 години

Уважаеми господине, за незаконните строежи няма давност. Може ли някой да ми обясни, как са направили партида в Енергото, във В и К , и как си плащат сметките, като нямат документи за собственост. Защото аз като си купих къща ходих пет дена с три папки бумаги, докато ви пуснат тока и водата.*** такъв, аз по-голям *** ли съм от тая , че да плащам данъци и такси смет. Тук трябва да се сезира комисията по дискриминация - тука има явно дискриминиране на честните и работливи хора, за сме

147

Ало

преди 8 години

бхк ли сте,какви сте.Прочетете ама много внимателно,какво мислят Българите за вас,защото ще настъпи време да отговаряте за предателските си изяви,и спасение за такива жалки продажници като вас няма да има.Всички врагове на този достоен,но подтиснат народ ,ще свършат или на бесилката,или на гилотината.Затвор за вас няма да има.Казах!

146

ххх

преди 8 години

Този да си покани един катун в къщата си !

145

Българин

преди 8 години

Ей,*** нещастно....Ти заслужаваш да *** една голяма черна Пи....а докато ти дойде *** продажен ъкъл!!!!!'

144

Анонимен

преди 8 години

Като тоя са почти всички Бьлгари продажници , и затова сме на този хал .

143

хихотетично

преди 8 години

Добре, да допуснем, че се заделят пари и държавата построи жилища на всичкото роми и им се предоставят за безвъзмездно ползване доживот. Колко ли ще искат да се пренесат от махалата в новото жилище с водомер и електромер ? Аз мисля, че ще останем изненадани - поне 90% ще откажат, защото насетне ще трябва да се плаща ток, вода, данъци, такси, поддръжка, ремонт.

142

prashka

преди 8 години

toka sabori edin pat chernia kolan.sega ste go tushira Manko i familiata mu.sinodalnata kaska she mu pee setne.

141

Анонимен

преди 8 години

Този ****ал от БХК (какво му е хелзинското, като изцяло се финансира и насочва от САЩ!?!).

140

Анонимен

преди 8 години

Да не да ги гони,а да ги запали!

139

хм

преди 8 години

Една камара движения и комитети, "борещи се" за права и нито едно за задължения . Там сигурно няма кой да налива парички...

138

Анонимен

преди 8 години

Да си направят един *ки град и умника от снимката да им стане кмет.Каквото си направят в града си е за тяхна сметка и полза.Данъците да си остават в града им и да видим колко ще оцелеят.Могат да си отглеждат коне,и ако пък си намерят някоя желязна мина -екстра,може да се възроди някое ново Кремиковци и всички ще имаме полза.

137

Анонимен

преди 8 години

ВИЖТЕ ГО ТОЗИ радослав стоянов ЗАПОМНЕТЕ ГО ХУБАВО, ЩЕ ДОЙДЕ НЕГОВОТО ВРЕМЕ, НЕГОВОТО И НА ВСИ4КИ ОТ БХК

136

Идея

преди 8 години

Добре, защо всичките роми не се изселят по краищата в България, където и без това няма български обитатели и речта е на сто процента или ромска или турска. Ако искат да живеят в български градове и села да кандидатстват за жителства, които да им се дават само ако се установи, че са грамотни и нямат криминални досиета.

135

БХК са върха!

преди 8 години

БХК много ме кефят - винаги знаят какво не трябва да се прави, но не казват какво трябва! Ок да предположим, че трябва да се построят жилища. Ами като ги построят - обитателите им дали ще станат по-възпитани или по-чисти. Спомням си проблема с блока в Ямбол - като го събориха тръгнаха да съдят кмета - ами ако не го бяха съборили и беше паднал - пак кмета щеше да е виновен - ето това сме българите - ние винаги сме "виновни" и трябва да си отглеждаме въпросните "граждани" за наша сметка!

134

някой

преди 8 години

Не е решение ако от Гърмен ги изселят в друго българско село. Предлагам да ги изселим по на запад.

133

Анонимен

преди 8 години

Абе какво е това БХК бе? Какъв е тоя комитет бе?Вие държавна институция ли сте, а? Май не сте!Събрали се 10 човека и реват в хор, когато някой "диригент" от ДПС им подхвърли някой лев.Ама вий какви сте там в БХК-то?Каква ви е организацията? Кой ви финансира? Какво сте направили вие за малцинствата? Незнам дали знаете но в БГ има много малцинства и ромите не са част от тях!Никое друго малцинство не се ползва с толкова привилегии и защита (вкл. и от БХК) от ромското. А останалите кучета ги яли

132

chetnik za kosa

преди 8 години

bg prezident na vsichki bulgari sam samin bez gvardeikite mu v kvartal nadejda do slivenskata gara v petak vecher :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)