63

Asdada

преди 9 години

Искрено се надявам, че ще се намери човек като нея, който да има смелост да направи такъв независим орган за да може да се стабилизира цялата система !!! А за думите на Бойко Борисов, че не сме били по-назад от Румъния, може да се каже просто безочлива наглост... Нека не ссе заблуждаваме от такива изказвания, а да се стремим да се информираме колкото може повече, за да дойде денят в който и в България ще осъждат политици и висши чиновници !!!!

62

Анонимен

преди 9 години

Българина мрази политиците и олигарсите защото те не забогатяха по честиня начин а с грабеж и сега ще бъде справеливо да идат на заслуен отдих на остров Белене нека тези политици които праваят пенсионна риформа видят на собствен гръб как 60 и косур годишния бачка тежък физически труд...както го спретнахте над обикновените българи ина много сънародници няма да могат да вземат пенсии а да бачкат тежка работа до гроб

61

Бивш член на БСП

преди 9 години

Ами нали БКП-БСП сега много милеят за хората . Какво им пречеше когато бяха на власт в последните 20 години да увеличат пенсиите на 1000 лв. и заплатите на 2000 лв. Те самите говориха , че милеят за народа , но както милееха баба Гицка е с 150 лв. пенсия на месец , а Миков пие уиски за 150 лв. на ден . Това много ли се връзва с вашата грижа за народа , а другарю червен *** .

60

Анонимен

преди 9 години

До политологЗа 45 години БКП построиха цяла България сега за 26 години СДС и ГЕРБ събориха всичко, а след още 20 години няма да остане един българин.

59

Анонимен

преди 9 години

То ББ между корупция и конституция разлика не прави и двете започват с К и.....завършват на Я

58

Анонимен

преди 9 години

Ами права е г-жата, но да не забравяме, че България не е Румъния. У нас руско-американската хватка ни е заклещила, така че не можем да си поемем и дъх. Едните ни оправят отпред, другите отзад. Едните ни , другите ни русофилизират. А тука 500 човека крадат като за световно, пускат трохи надолу на паплача да крадва на дребно и всички са доволни. Едните произвеждат другите и ги преизбират наново и наново и така още 1000г. Не Макавей, а Господ да слезе пак ще го направим изпечен крадец!!!

57

политолог

преди 9 години

Да крадеш в продължение на 50 години и след това да питаш кой ми с.а в гащите не е най добрата реклама другари от БКП-БСП . Може малко да се спрете , че и тази Румънска другарка я хвана срам като разбра кои сте .

56

Анонимен

преди 9 години

Е той ББ нали ще задмине Румъния. Как стана така че Румъния да е по добре от нас... То тва тука живот ли е...

55

политолог

преди 9 години

И като е толкова умна и способна тази бабичка , защо не е във властта , а си седи в къщи и ходи като цветарка да говори колко е умна и способна . Хората , които са полезни за държавата си работят до като могат . Хайде спрете с тия номера другари от БКП-БСП. Вие сте на власт 50 години, защо не я преборихте тази корупция , а другарю Първанов , Станишев , Дъбов , Миков , Нинома , Манолова и всички корифеи от БКП-БСП.

54

Анонимен

преди 9 години

Властта навсякъде местна и централна е корумпирана и прехвърлят цялата вина на съдебната власт. Заедно с прокурорите и съдиите трябва да се прочистят и министрите, депутатите и кметовете иначе нищо няма да стане. Докато не почнат масови уволнения и арести нищо няма да стане.

53

111

преди 9 години

още нещо герберски тролчета никога не забравяйте, че вашите дядовци са умирали за да я има днес тази страна проливали са кръвта си, отивали са на война с ясното съзнание, че може да не се върнат и да оствят децата си сираци на невръстна възраст, а вие какво сега я продавате тази държава и то за дребни суми бъдете мъже поне веднъж дори да е за разнообразие.хубав ден

52

историк-анализатор

преди 9 години

Такава злоба не съм виждал или чувал . Да искаш да се върне народния съд и да се избиват невинни , но богати и образовани хора е вече геноцид след 50 години . Браво другарю червен *** , затова хората ви мразят и не желаят БКП-БСП .

51

Анонимен

преди 9 години

еех докъде я докарахме, румънци да ни съветват (и то с право) ... такъв човек в България може да има, но такъв човек никога няма получи държавна работа (а на такова ниво и дума да не става). Не ни остава нищо друго освен да променим Конституцията, все нещо трябва да направим все пак :)

50

Анонимен

преди 9 години

Абе, глупакът - агент пиарски _ 57, за натиканите в пандиза държавни чиновници в Румъния ,и за тях ли е получила пари преди 3 седмици бе? Трола, който си описал - това си ти ! Аде, къш и да мълчиш като зашит *** !

49

Анонимен

преди 9 години

Преди беше полицейска държава, сега не е достатъчно. Цветанов подслушваше и го осъдиха, че не е??? Трябва ясно да се каже, или така или иначе? И да действаме!

48

Анонимен

преди 9 години

Отмяна на сегашната конституция и връщане на конституцията на Живков ще върне старите закони на Живков и ще хвърли всички сегашни политици по затворите по силата на решенията на народния съд от 1944 г. срещу предателите на народа довели страната до четвърта национална катастрофа след 1989 г.

47

111

преди 9 години

хайде герберски тролчета започвайте да плюете срещу един доказал се човек в Европа и защитавайте един човек който ще закрие държавата в която сте родени вие и вашите предци

46

Пиар агент

преди 9 години

Боже господи , червения *** е като ученичка , която се е влюбила на 14 г. в своя принц. Тази лелка преди 3 седмици получи от Позитано 20 пари за всичкия цирк . Навремето същия номер го пробва и Станишев . Плащаше на чужди вестници да плюят Борисов и какво стана , нищо но от сърце. Знаете ли другари от БСП колко сте смешни и елементарни в очите на образованите и културни хора .

45

дано се оправят

преди 9 години

нещата и да си станем една "швейцария на балканите"...без ц. , корупция, с китни селца и градчета

44

Иван Дечев

преди 9 години

намери се една достойна жена от чужбина да каже на висок глас, че царя е гол и медийните помияски *** на Боко започнаха да вият на умряло. Уруспиите от ПИК даже провидяха задкулисен сценарии за бутане на правителството. Ех, жалки човечета да искаш в тая държавица...