18

Анонимен

преди 9 години

Съединените Американски Щати финансират Ислямска Държава. Ислямска Държава не е по силна от Ирак при Саддам. Тогава САЩ се справиха с Ирак за няколко дни. С Ислямска държава могат да приключат за седмица.

17

Анонимен

преди 9 години

До Чекист: И ако не са "американците," под които сигурно имаш предвид управляващата върхушка, в Близкия Изток ще цари мир и щастие, така както винаги са царели? (сарказъм). Тия хора живеят на племенни начала и всяко религиозно различие в собствената им вяра води до кръвопролития. Картината е по-сложна и "американците" не са единствената велика сила дърпащи конци там.

16

До 35

преди 9 години

Аре улево хилядите убити сърби от Албаските търговци на органи а ? Убйствата се гледаха само от едната страна. Карла Делпонте дори каза че ебача на Мадлин Олбрайт Хачим Тачи е отговорен за търговия на орагни.Сърби са били отвличани от албанските *** и кормени за органи за САЩ .

15

сценарии

преди 9 години

Щели да нападат и Малайзия и вече медията го оповести.Що е Малайзия?Държава на чиито паспорт пише"Важи за всички страни освен за Израел"и където трибинула против военопрестъпления в Куала Лампур осъди "Израел"за геноцид срещу народа на Палестина.

14

ДО 28

преди 9 години

Кой сте вие че ще определяте кой къде ще управлява американски ***. Отивайте да сваляте диктаторите на Саудитска Арабия, Катар, Кувейт-- където жените дори коли не могат да управляват и режат глави за обида към пророка. Защо не сваляте диктаторите там а .....

13

Анонимен

преди 9 години

До Чекист Консорциум, воден от руския петролен гигант Лукойл" подписа с властите в Ирак споразумението за разработване на петролното находище Западна *** 2". В консорциума участие, макар и с едва 15%, има и норвежката StatoilHydro. Останалите дялове от съвместното предприятие са притежание на руската компания, уточнява Итар-Тасс.

12

Аман

преди 9 години

Ирак, Афганистан, Сърбия, Либия ------------------------------ Де Гол е казал когато е изкарвал Франция от НАТО. В всяка гадост на тоя свят САЩ имат най-малкото пръстче набъркано ,а обикновено целите си ръце

11

сценарии

преди 9 години

АХ,АХ,АХ как се сбъдват"предсказанията"на циониста Одед Йинон"Ционисткия план за Средния изток".И как тези защитници на "исляма"-Неислямската Недържава един път не пукнаха една пушка към"Израел".

10

Аха

преди 9 години

Ал Багдади на среща с сенатор Макейн 2012- дежа ву . Збигнев Бжежински крещи Алх Акбар заедно с Осама Бин Ладен 30 години по рано.И ал Кайда и ИД са създадени от САЩ.

9

SYRIA

преди 9 години

Втората причина е получаването на т.нар. Шиитски полумесец между Иран, Ирак и Сирия. Иранците започнаха проект, чрез който тръбопроводите минават през Сирия и оттам излаз за Средиземноморието. Иранците сключиха и сделка с Пакистан така тръбопроводите достигат директно до Китай през пакистанска територия. Това сериозно нарушава интересите на САЩ и техните васали Саудитска Арабия, Катар, Турция и Кувейт. Не е чудно, че те са основните спонсори на бунтовниците, нали?

8

SYRIA

преди 9 години

Как започна всичко?Дахер Фарид Дахер: Както винаги истинската причина се крие в откриването на нови находища на природен газ около районите на Тартус и Латакия двата големи пристанищни града, които са аналози на Бургас и Варна в Сирия. Понеже съм работил по въпроса става дума за т.нар. Левантийски басейн, който по предварителни изчисления има потенциал за 3.5 трилиона кубични метра природен газ, както и на най-малко 1.7 милиарда барела нефт.

7

SYRIA

преди 9 години

Какво беше положението в Сирия преди и какво е след войната?Сирия нямаше един долар външен дълг, образованието и здравеопазването бяха безплатни, имаше масово производство, заводи, имаше затворени цели промишлени цикли. Преди войната Сирия се развиваше с бързи темпове. Много сирийци в България се връщаха в родината си, заплатите бяха по-високи от тукашните, имаше много работа, много възможности.

6

Чекист

преди 9 години

Одисей, всичко беше за да се докопат американците до нефта... ай стига ала бала... Диктатори, демокрация дрън, дрън...

5

Анонимен

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯА България да живее ли?Ей да вземете да се измитате към русия и да се махате от тук ама все на запад гледате номеклатурчици скапа.и!!!!!!!

4

Анонимен

преди 9 години

не са нападнали някой руски обект, че да си намерят майстора

3

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

САЩ и МОСАД забъркаха такава каша в тази част на света, че може да запалят целия свят ...Има ли още наивници, които да вярват, че американците се борят наистина срещу ИДИЛ ?!

2

Анонимен

преди 9 години

И първобитните диваци-маймуни от ИД ще си намерят майстора накрая, това е сбирщина от хора в която се вижда как човек се превръща в ***.

1

СИГУРНО

преди 9 години

ЯВНО ,ЧЕ ЯНКИТЕ ИСКАТ ТАМ ДА ИМА ОГЪН!!