173

Опорная Точька

преди 9 години

Товарищи *** на ***, Белата Златка и Пазитано, следващата опорна точка, спусната лично от г-жа Мая Общата Маноловата е да се извърши разследване на гащите и чорапите на Бойко! Да се види как се пилеят народни пари за ***, струваши 4 лева и 46 стотинки и чорапи от 3 и шейсе! Бързо да се занесат на Мая да им направи органолептично окачествяване!

172

Анонимен

преди 9 години

Вие нещо да сте чули за брюкселските бандити я кажете

171

Анонимен

преди 9 години

Има ли още герберуги тук които при комунизма си живееха прекрасно сега при герберугите също а народа умира идете вижте народ умира на по 40-50 години за един месец и тогава се надувайте

170

край

преди 9 години

В момента в който в България се състави правителство без Борисов от Брюксел спират кинтите. Кой да управлява не решавате вие - решава Брюксел /кой там не знам/. Явно така е при демокрацията.

169

Анонимен

преди 9 години

Това тъпо парче не разбра за какво се ползва отряд 28. След толкова комисии трябва да си голям гьон, за да правиш същите простотии ...

168

Иванова

преди 9 години

Под статиите за Борисов пишат едни жалки платени тролчета, неориентирани хорица. Кой искате бе, мършии? Станишев и Орешака ли? или може би ***? ***! Много сте зле, честно, това е единствения човек в държавата, който прави нещо, а вие само плюете, нещастни хора сте ей. Като стане президент, много ще ви е яд пак.

167

Миро

преди 9 години

Браво бате Бойко! Щом *** *** като заклани прасета по коментарите, значи много добре си вършиш работата! Да даде Бог още поне 3-4 мандата като премиер да изкараш! За да я пребъде България!

166

Анонимен

преди 9 години

Да живеят мутрите олигарсите разбойниците а българина ще работи за милионерите за 300лв

165

Гражданка

преди 9 години

Ще умрете от злоба,ей! Толкова му завиждате, че сами се тровите и разболявате,завиждате му, че прави нещо,а комунистите само крадат и важничат,миризливи крадци, Борисов толкова ги дразни, че скоро те ще умрат от злоба. Злобен и неук народ.

164

СерГей Станишевия

преди 9 години

Let's go guys! Хайде да спретнем на Бойко един пуч, с помощта на товарищите от Кремъл, както през Февруари, 2013! Да видите само каква реч на Английски ще дръпна насред София! Моника ми я е писала! Този път обаче освен Местан, ще целувам и секси коремчето на Дидо Пеевски!

163

Истината

преди 9 години

Хахаха, *** *** като коледни прасюги! Браво бате Бойко! Още поне 2 мандата като Премиер, а после като президент ще бъдеш! За да я пребъде България! Айде сега куманета гнясни, почвайте го - Тиква, Тиквата, Тиквун, ***, Буда! Айде пишете, че нема време товарищи! Късия гном Туплер платит вам будеть!

162

Анонимен

преди 9 години

и тоя е един дрЪт комунист

161

междунар. журналист

преди 9 години

Само в България измислените журналисти гледат какво яде и с какво се вози Премиера. Нормалните Държави гледат какво е свършено , а Борисов е направил най много за България от всичките измислени Премиери през последните 25 години .

160

социолог

преди 9 години

Това да си червен *** е голяма мъка. Опорната точка на Позитано 20 да се плюе Борисов за всичко каквото се сетите доведе до там, че се чудят от къде да смучат вече . Г-н Борисов на следващите избори ще бъдете пак първи , а БСП няма да ги има никъде .

159

мента

преди 9 години

За сведение на посрещачите, за 10 часа път с кола се стига до Будапеща. А Разград май е по-близо. Някой май не знае на кой свят е! Като е толкова спестовен, хич да не беше ходил. Едва ли някой щеше да реве за него в Разград.

158

Анонимен

преди 9 години

Аз така и не разбрах защо държаавта е дала над 5 млн лева за стадиона на Лудогорец, а за стадион В Левски немат паре за козирка като хората

157

Самурай

преди 9 години

Ако обидата е непоносима да си направи харакири, ако не е толкова непоносима и оставка ще свърши работа

156

край

преди 9 години

Не ми разправяйте че ако падне Борисов се връща БСП и ДПС. А ДА НАПРАВИМ ЕДНИ МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ в два тура да видим колко от сегашните управленци ще са пак такива. При такива избори партиините буклуци и за домоуправители не ги избират. За това от сто кладенци вода ще ви донеесат колко са вредни Мажоритарните избори. Добре че англичаните не го знаят.

155

@@@

преди 9 години

Тиквата си мисли , че всички са тикви като него и лъже ли лъже.Тиквата с картофи и останалите тикво-компири, летятс вертолет МИ-8 с бордови номер 712 F- ZVLG на Българските военно въздушни сили от авиоотряда в База Крумово, гр.Пловдив.На цивилните вертолети в авиоотряда 28 цвета е бял с трите цвята на българското знаме и нямат никакви военни номера, а имат международният знак LZ .

154

Таня

преди 9 години

Пет пари не давам за какво се е обидил Боко! Това му е работата - да дава отчет , ако трябва и до последната стотинка! Защото това е НАША стотинка!