9

Анонимен

преди 9 години

Ех, да съм аз кат' Бат' Киро Домуса,Бай Тикваров на стадиона мой да ми се друса,Да запълвам стадиона с деца и ученички,за да виждат колко съм велик от 'сички.Да ми казват колко съм велик,да литна в небесата кокаинови за миг,да бъдем ние вечно шампионида лапкам от глупаците милиони.

8

анонимен

преди 9 години

Видяхме всички и другата страна на медала .За съжаление всички натрупали много пари имат такова поведение.Да много прави за Лудогорец, не може да се отрече,но медала има и обратна страна .Колко много неща обеща за църквата ,докато не му издадоха кръщелно свидетество преди две год. не зная още дали ги изпълни.

7

Лумпенщилцхен

преди 9 години

Вън мутроидния *** Сланински!

6

Реалист

преди 9 години

Колко мъдро само хората от Ловеч го нарекоха преди време - гелосана делиорманска *** :)))

5

Анонимен

преди 9 години

Какво искате от Домусчиев, той даде миналата година малко радост на българина а сега че няма публика и народа е беден ,гладен и за него футбола не е празник както в Англия....

4

Анонимен

преди 9 години

Домус ага беше видимо нашмъркан и подпийнал.Вероятно във ложата със Бойко са правили магистрали

3

Анонимен

преди 9 години

Между другото сутрина по нова, даваха кадри от въпроса на журналиста и след това стадиона на Лудогорец и действително половината трибуна МОЦИ бе с празни седалки. Тоест журналиста не си е измислил нещо а задава въпрос изразяващ истината. Това явно разстрои Домусчиев, отдавна се знае, че публиката на стадиона се извозва от селата с транспорт осигурен от Домусчиев, че им се раздават безплатен хот дог и често е бъзикан, че ако спре хот дога ще остане без публика и за това се дразни на тази тема.

2

журналист

преди 9 години

аз винаги питам и винаги аз съм прав

1

Анонимен

преди 9 години

Адски скандал илюстриращ в какво се е превърнала България!