11

Анонимен

преди 9 години

Просто и мах късмет да родя две деца с цезарово сечение ,но преди демокрацията , при това с усложнения , ако беше сега просто бях два метра под земята , тогава лекари и сестри се вършиха работата и имаха стах от закона ,

10

До 999 от 666

преди 9 години

9 Прав си *** СЪМ ,, НО САМО В ЧАСТА ,, ЧЕ ЖИВЕЯ И РАБОТЯ В БЪЛГАРИЯ... ЗА ТЕБ МИ Е ЖАЛ // ГОСПОДИ ПРОСТИ МУ ТОЙ НЕ ЗНАЕ КАКВО ПИШЕ И МИСЛИ // Когато на даден потребител нещо написано не му изнася моментално праща опонента си в психиатрията или му казва , че е *** и глупав.. Типично по български // МВР винаги има право .

9

Чоко

преди 9 години

Противосъсирващи кръвта лекарства започват да се дават на пациентите още в навечерието на планираната операция и впоследствие се пият до един месец след събитието. Тази жена е била оставена на случайността.

8

Венета

преди 9 години

Съдете тази частна клиника до дупка!!! Единствено ги интересува печалбата

7

999

преди 9 години

666 е необразован ***! не му се карайте, такъв си е от малък!

6

666

преди 9 години

При цезарово сечение е съвсем закономерно и нормално да се достигне и до СМЪРТ. Тази родилка не е пожелала да роди нормално и природосъобразно,, нейното съкровенно желание е било да не изпита болка. Страхлива жена с фатален край

5

златко

преди 9 години

Какъв е смартфона на снимката?

4

Анонимен

преди 9 години

Отдава има недоволни хора като цяло от тази болница. За елементарен преглед, получаваш грубо отношение, какво остава да раждаш там.....да, има и доволни, но по-голямата част от хората се насочват към други клиники. Жалко за жената, дано се разбере истината,макар че това няма да я върне!

3

лекарите са виновни!

преди 9 години

И аз родих секцио , но преди демокрацията.Веднага почнаха да ми бият хепарин срещу образуване на тромби. Кръвта може да образува тромби и при раздвижване те се откъсват и могат да запушат всичко - и дробове , и сърце и т. н . и следва смърт.В настоящия случай лекарите не са следили кръвта.Да не се крият зад общи приказки. Ясно е , че не са взели мерки за предотвратяване на следоперативни усложнения, които мерки са известни от 30 години - поставяне на хепарин.Лекарите са виновни!

2

Bubbles

преди 9 години

Ок разбирам че близките са в потрес и това ги кара да търсят под вола теле, моите съболезнования, но виновна си е само щерка ви. Отварянето на една рана е огромно напрежение за цялото тяло, да не говорим когато тя е огромна като тази при цезаровото.А когато ридилката тежи 109 кила тялото прежиявава истински колабс, защото това води до рязка загуба на килограми. Съответно пти по-слаб организъм какъвто вероятно е бил този на починалата, тялото не издържа натоварването и се стига то тези трагедии.

1

анонимен

преди 9 години

не разбрах кой е 109 кг