30

Бънди

преди 9 години

Нали знаете, има една такава държава Македония.

29

77

преди 9 години

ДДС ЗА ЛЕКАРСТВА В МАКЕДОНИЯ Е 5 % . В БЪЛГАРИЯ Е 20 % .

28

77

преди 9 години

В МАКЕДОНИЯ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА Е 250 ЕВРО ,А В БЪЛГАРИЯ ?

27

американецо

преди 9 години

Някой да видя дали има протестиращи в БЮРМ, веещи българския трибагреник? Нали е пълно с българи там? Аз доколкото гледам, се размахват албански знамена и "македонския" вентилатор...Затова, ако някой от БЮРМ се обяви за българин, да заповяда да живее в Република България и да бъде един от нас. Да се дават безразборно български паспорти на типове с антибългарско, югославо-македонско самосъзнание е меко казано глупост.

26

Янукович

преди 9 години

Путин подкрепя Груйо , затуй - да се лае по протестиращите !

25

77

преди 9 години

В МАКЕДОНИЯ ЛИТЪР БЕНЗИН Е 2,20 ЛЕВА ЗА ЛИТЪР , А В БЪЛГАРИЯ ?

24

77

преди 9 години

В МАКЕДОНИЯ МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ Е 140 ЕВРО / 280 ЛЕВА .В БЪЛГАРИЯ 79 ЕВРО .

23

77

преди 9 години

НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КОЛКО Е МИН.ЗАПЛАТА ,МИН .ПЕНСИЯ В МАКЕДОНИЯ ?

22

Анонимен

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Благодаря за перфектната илюстрация на типичен платен национален предател с тоя коментар.

21

Анонимен

преди 9 години

До Анонименпротестират срещу ТП :))) тъй казват наще ***

20

Анонимен

преди 9 години

На всякъде хората не ви щат евроазийските ченгеджийници и ви пъдят с протести. Като ги наричате платени и *** само ускорявате процеса.

19

#ФОСТAТA

преди 9 години

Бaте Бойко е прaтил крaсиви и интелигентни протестaнти от Aлбaнския си контингент, кaкто сaмия той признa че е нaпрaвил нa протестите в София не отдaвн!

18

Румбо

преди 9 години

Явно е дошъл края на Македония....Като ги гледам шиптърите как са ентусиазирани,догодина по това време няма да я има тая държава.После ние сме наред.Ама като не помним какво казаха американците още през1998-а година-че на Балканите перспективни нации са албанците и турците,а неперспективни-сърби,македонци и българи.На първите трябва да се помага,а вторите трябва да се оставят да отмрат-това е идеята на САЩ за региона.

17

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

до до ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Ако е успял да опази македонците от български сценарии, значи трябва паметник да му издигнат, а не да го свалят !Няма по-голям капан за една православна държава от този да бъде "демократизирана" по американски и вкарана в НАТО и ЕС !!!Това означава автоматично*ране/албанизиране на Македония ! Да не говорим за бедността, която ги чака македонците. Пример да им е Украйна.В този смисъл Груевски отдалечавайки македонците от България им е направил огромна услуга.

16

Мирко

преди 9 години

Хайде отново някъде из Европа. Както и в България оставка, та оставка. Дайте конкретни искания или обвинения. Какво беше тук преди година ? Никаква конкретика, само истерия. Преди година за 1 милиард заем ореваха София, сега за 16, всички тия "свободни духове" мълчът като ... Продажни плъхове и раннобудни продажници.

15

Анонимен

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !А и нясясно ли си, че тоя направи чудеса от геройства хората в Македония да мразят в черваа си България и българие. Така работят руснаците - разделяй и владей.

14

Ники

преди 9 години

Някой се опитва да им пробута Българският сценарий ...

13

Анонимен

преди 9 години

На нашите "русофили" дето подкрепят откровен българофоб направил "българин" *** дума в Македония , понеже Путин го подкрепя, ще кажа само ашколсун другари!

12

Анонимен

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Стига лая срещу България ве ***!Да живее България !А кога ти ще го кажеш това?

11

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 28Не знам дали е "сръбско-удбашко-руска уйдурма" както казуваш, ама за мен объркването в опорните точки на форумния *** е ясен критерий.Се пак те се "ориентираха" да полайват лекичко срещу протестиращите, което поставя под съмнение думите ти.Просто Груйо си се превърна в откровен налкански полудиктатор и ората излезуват на протест, за да не допуснат да стане цял диктатор.