18

senseipetz

преди 9 години

Na zapad sergiiete se otli4awat ot supermarketite s towa i zatowa uspjawat, poneze tjahnata produkzia idwa ne ot zelencukowata borsa na koiato po4ti samo wniósni bokluci se prodawat, a ot proizwoditeli na instinski produkti, ne zelenite boze deto imat wkus na buze.. Da po skupi si ot supermarketa, no zatowa puk moze6 i da go pomiri6e6 4e e uzrjalo a ne zeleno kat trewa.. togawa njama i da ima konflikti koi izjal hljaba na kogo..

17

РБ

преди 9 години

Освен да си направиш "непуко",какво друго?

16

Анонимен

преди 9 години

Аз пазарувам на пазара в Младост 1. С малки изключения винаги всичко сама си избирам, хората са любезни. А що се отнася за веригите... то само те да бяха. Я вижте колко нелегален внос на плодове и зеленчуци има в БГ.А хорицата, като женицата от снимката, трябва да ги уважаваме. Защото те работят въпреки държавата. А на критикарите ще кажа, това че сте излязли от село не ви дава право да гледате от високо на съселяните си. Не е възпитано.

15

anonimen

преди 9 години

ne mi e jal za tezi prekupvachi.vsichko na gotovo chakat. vzemat stokata ot edno miasto,zakarat go na pazata,vdignat mu cenata-i chakat balami.do koga shte gi hrantutim tezi , ne na prekupvachite, da na proizvoditelite.

14

да допълня :)

преди 9 години

Тази жена е много учтива, често пазарувам от нея салати, лук и т.н. Не си спомням да ми е вадила нещо от друг чувал, а само точно това, което съм си избрал. Цените и са съвсем прилични, а стоката пресна, или много намалена.Дори това, че е дала интервюто безвъзмездно,без да е длъжна, и без да обижда никой - този факт говори сам по себе си.

13

ФХ

преди 9 години

А на пазара Красно село не дават да си избираш ябълките!!

12

prokurora

преди 9 години

Който не скача, е червен. Нали искахте пазарна икономика, искахте да правите бизнес всичките и какво стана. И на пазара, и във веригите зеленчуците са скапани. На пазара е масова практика е евтини македонски зеленчуци да бъдат продавани за български, така че не ми пука.

11

Messi

преди 9 години

В големите търговски вериги стоката не е по-добра,но наистина поне мога да си я избера!На пазара винаги поне един домат ти пробутват скапан!

10

Пазарна икономика ..

преди 9 години

Е какъв 150 , като 83 минава оттам ?

9

.

преди 9 години

Аз лично от големи вериги почти не пазарувам - само от пазара в Младост. Там има и плодове, и зеленчуци, и месни, и млечни продукти. Има и биомагазин. Пробутвали са ми гадни неща, но пак отивам там, защото мисля, че така малко помагам на хората.

8

9

преди 9 години

Как аз като ходя по пазарите ми дават да избирам, любезни са и всичко е ОК? Къде пазарувате вие, бе хора? Във Факултета ли? А плодовете и зеленчуците по веригите са невероятни *** и то събирани от цял свят. Където се появи нещо евтино и некачествено, те го купуват и го продават на бедни пазари като този в БГ-то. После изнасят парите от страната, а такива като теб се чудят защо не се получават нещата в България.

7

:)

преди 9 години

Веднага се появиха коментатори, които се нахвърлиха върху жената. Откъде знаете, че ТЯ удря в кантара и пробутва лоша стока? Ревете срещу такива скапани от бачкане хорица, а когато Тиквата , Съсела или *** крадат милиарди от бюджета или загробват 3 поколения с кредити мълчите като бити .... ! Толкова сте жалки !

6

Сп???нс

преди 9 години

Живея в държава в криза , в една от провинциите с най-нелюбезните жители и въпреки това като си идвам в БГ и се отчайвам от обслужването в барове , ресторанти, градски транспорт , администрация. Най ме учудват ЧАСТНИЦИТЕ -никакъв интерес да привлекат клиенти. Всички сърдити сякаш им дължиш нещо

5

Анонимен

преди 9 години

хората си пазаруват от пазарите, плодове, зеленчуци, но има разлика и в пазарите, има такива които са по скъпи от "големите вериги" и продавачите са много нелюбезни тарикати " не може да избираш, давам наред ... и ти слага развелени плодове ;) Аз си пазарувам от пазарите, от нормалните хора, виждам че продават добре ... добра стока, добра цена, добро отношение а за другите ... каквото повикало

4

Анонимен

преди 9 години

Защо не купувам плодове и зеленчуци от пазара:- Не мога да си избирам стоката.- Лъжете на дребно - неясно изписани цени, няколко цени за една и съща стока, неверен кантар, и т.н.- Всяка маруля има отделна цена.- Не издавате касова бележка, кое колко тежи и колко струва.

3

Анонимен

преди 9 години

Това, което пише в самата статия е доста подвеждащо. Първо, относно десетките сергии, които били някога. Живея в Надежда от зората на демокрацията. Сергиите на пазара никога не са били повече от двадесетина. Второ - относно метрото. Метростанцията се намира съвсем близо - на около стотина метра.

2

да бе да

преди 9 години

Не търговските вериги, а отношението към клиентите изяждат хляба ви. Как очаквате да пазаруеат от вас, като лъжете с кантарите, уважаеми продавачи зад щанда? Как очаквате да пазаруват от вас, след като не позволявате на клиента да си избере сам плодвете и зеленчуците. Как очаквате да купят нещо от вас, след като пробутвате наред с добрата стока и скапана? Да продължавам ли?

1

Анонимен

преди 9 години

продавайте хубава продукция, на която можете да докажете произхода, с какво е пръскана, къде е гледана, бъдете любезни и отзивчиви.... накарайте ни да пазаруваме при вас, но е по-лесно да се мрънка и обвинява някой друг