39

Анонимен

преди 9 години

Класика!Ръцете в Жоба и местим "топките".Какъвто премиера такъв и матриала ............... ***.

38

Анонимен

преди 9 години

ти ли не се кланяш, тролчееее.... и гълташ даже!

37

boje

преди 9 години

До АнонименАз може да съм анонимник и да давам оценка, но не се кланям на ***, заслепен от прстите изказвания на Вожда. Виждам, че ти си избрал своя път да следваш вечно Вожда си. И между другото имам право на оценка, тъй като народът определя, кой да е във властта и какво е постигнал, а аз съм част от народа.

36

Анонимен

преди 9 години

Наистина този да ни е премиер си е Божие наказание. Още колко време ще чакаме наказанието да отпадне?

35

Анонимен

преди 9 години

втория мандат тоатлен провал. Колко жалко, че ще има още няколко поред.

34

Анонимен

преди 9 години

До bojeКаква мисъл може да има той, че да задвижи БГ ?----------------- А каква мисъл имаш ти, та да му даваш оценка? Не чувстваш ли, че си смешен? Кой си ти, кой те знае, какво си постигнал, анонимник някакъв...

33

1111111

преди 9 години

До АнонименШегуваш се

32

Анонимен

преди 9 години

до сега не бях гласувал, бях отвратен от всички, но като видях , че сега се строи, метро, във варна зала, пловдив, русе, магистрали, ще почна да гласувам за Герб!

31

Анонимен

преди 9 години

Всъщност, питам се какво толкова лошо направи Орешарски, ако трябва да сме обективни.Първо никой не го остави да прави, каквото и да е, след като беше режисирано оплют още от втория ден на 10-месечното си управелние.Единствено си споням, че въпреки съпротивата на монополите и олигархията, успя да намали тока, макар и символично.Но бъгарите си искат Тулупа с магнолиите, да се бие в гърдите, да краде под закрилата на медиите и да увеличава всички цени в угода на господарите си от Брюксел.

30

Анонимен

преди 9 години

До Анониментоест, на смяшат, че България трябва да се ръководи от морално-извисени, далновидни, опитни, образовани и мотивирани хора, а от селски хитреци?

29

Гласувал за герб

преди 9 години

Втория Мандат= ТОТАЛЕН ПРОВАЛ!!! Повече няма да гласувам.... То провал след провал.... Зравеопазването в криза Престъпност до небето катастрофи всеки ден.... А бе тотален провал!!!!

28

Анонимен

преди 9 години

шегички да има. Шегувкайте се, все така да сте. Бойко премиер още поне 3 мандата!

27

божеее

преди 9 години

До АнонименКакъв ръст какво нещо... ? Само да те светна за ръста на износа, че не се дължи на Вожда ти. Дължи се на слабото евро. Недей да дрънкаш тъпотии. Я провери икономическите показатели при Орешарски и сега при Вожда ? Само, че медиите не лансират тази тема.

26

Анонимен

преди 9 години

Въпреки, че досега гласувах за Борисов (точно такъв селски хитрец е необходим за бг) никой не може да ме накара с топ да пусна бюлетина за тоя *** Плевнелиев.

25

до 25

преди 9 години

Не, не са банка медиите, но са по-силни от банка. Особено когато тулупът от снимката им плати да плюват Орешарски и да отразяват вечерните разходни на 30-ина платени *** като всенароден протест, тогава става това, което стана. Изгоненият с камъни страхливец се върна на бял кон и пак продължава да дразни нормалните хора с арогантното си просташко поведение.

24

Анонимен

преди 9 години

Народа е в потрес от умственият капацитет на вожда, от тежкото и гладно минало. Учил, работил, гладувал...но сега наваксал. Ето защо се е изградил като личност. Дерзайте като него за да успеете. Друг път няма. Само време за чужд език не останало, хранил кокошките и прасетата. Миричкият, нека сега ни крадне да са му леки старините!

23

Анонимен

преди 9 години

Нещо днескаджии си прогониха читателите благодарение на безскрупулната манипулация със триенето на неизгодни коментари :)

22

boje

преди 9 години

До АнонименЩо говориш глупости, бе *** ? Какви 10 млрд. ? Само Орешарски знаете Вие от ГЕРБ... Когато се пита неудобен въпрос, първата работа на вожда е да пита за Орешарски и Мишо Миков. Да не забравяме, че те управляваха кратко и обраха негативити на неговото скрито "творение". Обаче народа се кефи, понеже е *** и гласува за него. Не виждам как един нормален човек няма да види, че този човек е *** селски хитрец докопал се до властта. Каква мисъл може да има той, че да задвижи БГ ?

21

Да

преди 9 години

Гледах интервюто на боко и не издържах до края! Едва ли не изкара болните хора на село, че сами са си "виновни", че са бедни... А водещият дори не се сети да го попита например за изкупната цена на млякото, която е 25 ст. - цена на къртовския труд! Същото - доста обезмаслено и с ниско качество по магазините - 1,60-1,80 лв.! Другата велика глупосто то Боко - че сме "по-добре от Румъния"!? Е, нямаше какво повече да гледам и слушам, тоя човек и на идея си няма как живее обикновения българин!

20

Анонимен

преди 9 години

Те, медиите някаква банка дето отпуска заеми ли са??!!