16

Анонимен

преди 9 години

Волен -Болен. Винаги когато съм го гледала и слушала по телевизията си казвам- Каолко енергия хаби този човек за приказки, ако половината от тях бяха верни щеше да е добре. Мафията види ли един с дар слово или го вербува или го елиминира. Волен нищо не е направил до днес. Цялата борба е краденето да минава от еди ръце в други ръце. Не е достатъчно само да искаш, трябва и да можеш

15

Мартин

преди 9 години

За мен Волен е най-нормалния в тази обърнала се на опаки държава ! Той ако е ненормален то кой е нормален ? Тия които строят джамии в християнска държава ли ? Тия които на фона на мизерния живот на народа си го погребват с нечувани милиарди заеми ли ? Тези които продадоха България на тия които започнаха да вкарват отровата си тук ли ? Те ли са нормални ? Тези които ни напълниха с бежанци от цяла Африка и близък изток ? Тези които дадоха повече права на "ромите" от колкото на Българите ? ТЕ ЛИ ?

14

Анонимен

преди 9 години

Грешна информация имате!

13

Анонимен

преди 9 години

Слепока па лъже като ромлянен!

12

сф

преди 9 години

Ходи нормално - с маса на главата:)))Света вода ненапита!

11

Анонимен

преди 9 години

Просто едно сравнение. Преди 17 години терористите от АОК бяха "демократи" защото така беше угодно на САЩ и другите от ЕС. Днес В куманово това са терористи.Преди години САЩ "доказаха" че имало ОМП в Ирак, после стана ясно, че са лъгали. Но заради тези лъжи избиха стотици хиляди хора. Така, че щом "информацията" е в интерес на САЩ, то вероятността тя да е лъжа е много голяма.

10

Анонимен

преди 9 години

Направих грешка да гласувам за Президента-позор за нациятаи мин.-председателя - селският тарикатСамо приказки, ГЕРБ са шуро-баджанашка партия за уреждане щастието на свои хораВече ще гласувам за АТАКА

9

ККК

преди 9 години

Монопола наложен от ГЕРБ за това да изкарват всеки опълчил се срещу тях "луд и крив" ....монопола който внушава медийно и всячески че ГЕРБ са най най добрите .......заплахите които Бойко отправи към народа че ако не вземе 16 милиарда държавата щяла да загине , да пропадне и т.н.............се нарича КОМУНИЗЪМ, РЕКЕТ И МАНИПУЛАЦИЯ с цел заграбване на власт и пари !

8

АТАКИСТ

преди 9 години

ВОЛЕНЕ С ТЕБЕ СА З000 000 БЬЛГАРИ---ПОВЕДИ ГИ СРЕЩУ ТАЗИ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА *** КОЯТО ПИЕ НАРОДНА КРЬВ ОТ 1989 ГОДИНА

7

Анонимен

преди 9 години

Чета изречение:"Когато един нормален мъж някой го обиди на улицата, в заведение, където и да е, аз не се крия, не ходя с охрана, не ходя с 20 гавази охрани като г-н Борисов, Местан и Миков, аз ходя нормално."Е кой е *** тука, кое е сказуемото? Къде почва една мисъл, къде свършва, къде почва другата?А в интервюто има още поне 3 такива изречения!

6

Анонимен

преди 9 години

Браво Волене! С теб сме!

5

Анонимен

преди 9 години

Разбира се, че не си пил в самолета, Сайдер! Бил си на бело!Хайде, тези дето им плащат в пица да се активизират и да спасяват достойнството на фюрера си!

4

хи-хи-хи

преди 9 години

До ха-ха-ха-ха :)))Така е ! Той и Боко яко бодва, ама не се снима с кифли по курорти. Ниска политическа "култура" има Воленчо. Трябва по-дискретно да си харчи рублите !

3

Bb

преди 9 години

Ako vsi4ki kato siderov Tascheva i dr koito gledat da bG i naroda namasche da sme na Tova dereje Kakto sme Sega kade Gledasch bG narode sabudi se nie ne sme robi na USA gerb kostov zara padata

2

Mitkov

преди 9 години

Така ме Разплака, че кърпичките ми свършиха !!!!!

1

антон

преди 9 години

То смее ли човек да застане срещу такива хайдути.до 24 часа ще и запалят къщата "патриотите"