99

Анонимен

преди 9 години

Македония по начало е изкуствено създадена държава и като всяка такава, следва разпад.

98

Шоп

преди 9 години

Ако Македония се опитва да играе по свирката на кремльовските ***, съвсем нормално е да даде фира. Така е правилно.

97

Анонимен

преди 9 години

В Македония има 30% албанци, които са КОРЕННО НАСЕЛЕНИЕ. Оттам нататък конспиративните ви теории не струват и 5 стотинки.

96

Българин

преди 9 години

България незабавно да анексира източните части на Македония и да спаси българското население там от гражданската война, която се задава.

95

Шаран -БГ

преди 9 години

Каквото кажат братята хамериканци това ще е ! Те стоят зад арнаутите / не им пука ни за раса, ни за вяра / важното е пара да пада. И ако Русия е с и за Македония, съвсем естествено е да се създадат още дветри държавици/ като Косово/ под диктовката на чичо Сам. Или една Велика Албания.... Ха да са ни честити...!

94

Анонимен

преди 9 години

Бе , боли ме шпиндела за македония...

93

Анонимен

преди 9 години

Димитров и Цола са виновни.

92

Анонимен

преди 9 години

1897 г. Министър-председателят Стоилов и сръбският крал Александър подписват договор за подялба наМакедония, при подготовка за война срещу Турция. Продължение политиката на Фердинанд и Стамболов за търговия с българските земи...

91

Анонимен

преди 9 години

Няма да я има, защото ще я анексираме и албанци и сърби ще бъдат прогонени.

90

Анонимен

преди 9 години

През 1894 султан Абдул Хамид посреща Стамболов в Цариград като "свой син". Стамболов предложил - и султанът склонил - да изпрати турски военни гарнизони по Стара планина. За широк кръг политици тоя проект е и до днес нещо сериозно, и се смята, че би бил спасителен за България!?!?.

89

Анонимен

преди 9 години

Поредното предателство на българската върхушка към македонците . Не случайно македонци насичат Стамболов - той първи започва търгуването наМакедония и разцепването и между съседните дзържави. "ВзимайтеМакедония барабар с македонците" е известнва негова фраза към сърбите. Национален предател, довел Фердинанд на власт, нареждал македонските четници да се задържат на границата и да се предават на турските власти. Върхът е, когато Стамболов предлага на Абдулхамид да окупираБългария - 1894

88

ни съ знай

преди 9 години

Към тези, които могат да мислят:Изгледах вчера един коментар за Македония по една чужда телевизия.За около10 минути нито веднъж не беше спомената България.Сякаш нашата държава не съществува и няма нищо общо с Македония.А редакцията на тази телевизия е много силно повлияна от "евроатлантическите ценности"Къде сме се набутали????????????????????

87

mggh

преди 9 години

България ще граничи с Албания щем или нещем! От нас зависи колко на запад ще е границата.

86

Анонимен

преди 9 години

Че то това нещо се тръби не само Сърбия, а и във форумите на днес.бг от години. Хак им е, нека шиптърите им разкажат играта, като не знаят откъде са тръгнали, да вървят на майната си.

85

ХХХ

преди 9 години

То пък и това ако е държава

84

Анонимен

преди 9 години

Така е било и преди 9 септември - непрекъснати братоубийствени войни, смутове и въстания на Балканите. Барутният погреб на Балканите. 45 години ред при комунизма и отново старата песен на нов глас.Събуждайте се, българи!Без комунистическа партия ще се повторят националните катастрофи на Царство България!

83

Анонимен

преди 9 години

проектът за Велика Албания се изпълнява непрекъснато, а международната общност мълчи. мълчи и бачка здзравата - нови лагери за терористи се издигат в България. Откъде дойдоха албанците в Куманово ?

82

Алекс

преди 9 години

Тъжно е да се гледа как Македония върви към велика Албания. Ние обаче не трябва да имаме културни, исторически и териториални претенции. Не се връзва с европейските ценности. А както казва нашия президент, когато имаме ценности, не ни трябва армия. И света става като райска градина (където обаче Албания взима Македония).

81

Веселин Узунов

преди 9 години

Че то и *** е искуствено създаден 1978. До тогава тук си е било Османска империя. После Родопите са били в Тъмръжката република.Същата работа е тук кат Македония.

80

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

До от Сидни Ав$$тралияКакви бяха избитите сепаратисти в Куманово ? Християни ли ? Не ! Бяха мюсюлмани !Ще отцепят части от Макседония. ще ги обединят с Албания и Косово. След това следва България ...Ще отцепят Родопите и накрая ще слеят всичко това с Турция.Това е планът за създаване на "Ислямска дъга" на Балканите.Планът е на ЦРУ и е създаден преди доста години. Гледай си там австралийските плажове :) и не се изказвай по проблемите на България. Явно не си компетентен и запознат !