21

МЛАДЕНОВ

преди 9 години

До ЕкспертДА ВЯРНО ДА СЕ ПРИВАТИЗИРА НО ОТ КОМПАНИИ ,КОИТО СА ДОКАЗАЛИ СВОЯТА КОРЕКТНОСТ,А НЕ КАТО ТЕЗИ,КОИТО ДОЙДОХА ДА ГРАБЯТ ЗАЕДНО С НАШИТЕ ГРАБИТЕЛИ !

20

Анонимен

преди 9 години

Не може дружество с капитал 500лв, създадено в деня на продажбата да получава земята. Това е очевидна измама, така че кметския *** да си подава оставката и да отива на съд.

19

Bubbles

преди 9 години

Направо не вярвам на очите си какво чета.То бива наглост, ама това вече всякакви граници минава!Още ли ще спите?Още ли ще търпите тия нагляри да ви скубят?Разни дУпетатчета, кметчета, заместници и пр. си въртят всевъзможни далавери, а вие тука се напредварвате да се дърляте и защитавате тая или оная партия.Няма партии, има хора и те всичките са за затвора.Пиночет му майката, дано се намери един такъв за България в най скоро време!

18

Марин

преди 9 години

Другото лошо нещо, което всеки от нас забелязва е че ние храним цяло едно министерство с безбройните чиновници назначени от мама, тати и чичо, заедно с още 30 000 безполезни ченгета.

17

Бай Иван

преди 9 години

Пак ли репортерите свършиха работата на полицията.Да вземе вътрешния министър да отдели част от бюджета за разследващи репортери вместо да храни тъпите куки.

16

Анонимен

преди 9 години

*** 80 лв. на декар ... кмета в затвора - 20 години, при първоначално строг режим. Заедно с останалите в схематаама сега ще тръгнат едни подкупи и до там... съдиите и прокурорите живи в казан да ги свариш

15

Анонимен

преди 9 години

Претрепваш няколко "честни" кмета и законността може да се почви след такива незаконни действия. Това не са кметове, не са общински съвети, а бандитски дружинки.

14

Tina

преди 9 години

Между другото, точно навреме идва тази статия.Кметът на Панагюрище обясни много добре на Кулезич как България е паднала под турско робство: преди това се е разделила на отделни "частни" царства...Вървим по утъпкан път май, а?...Който води към... Всички се сещате...Я, Плевнелиев пак да обясни как Русия ни е най-големият враг...

13

Kuncho

преди 9 години

Къде е държавата!? Сътворили са един куп служби ДАНС,Икономическа Полиция незнам си какви още и им се подиграват в лицето!

12

Tina

преди 9 години

Сами павират пътя към национализация...

11

бай груйо

преди 9 години

ОТ МНОГО ОТДАВНА КАЗВАМ ЧЕ НИ ТРЯБВА НОВ ПИНОЧЕТ. ВСИЧКИ МУТРИ ДА СЕ ЗАКАРАТ НА НАЦИОНАЛНИЯТ САТДИОН ВАСИЛ ЛЕВСКИ И ДА ИМ СЕ НАПРАВИ ПО ЕДИН ПРОФИЛАКТИЧЕН ОТВОР В ЧЕРЕПИТЕ. САМО ТАКА ЩЕ СЕ ОТТЪРВЕМЕ ОТ ТЯХ. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ТОВА БЕЗЗАКОНИЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДОКАТО ИЗЧЕЗНЕМЕ КАТО ДЪРЖАВА И НАРОД ОТ КАРТАТА НА СВЕТА.

10

citizen

преди 9 години

Напълно нормално за община която се управлява от помаците на дпс.

9

Анонимен

преди 9 години

Няма такава държава. изгониха кадърните в чужбина.

8

ахмак

преди 9 години

Евала пичове радвам се за вас кога ще обявите и паричнатата едницабългария на колко държави може да бъде разделенаПо закона за месното самоуправление може и ставаме федераци щати

7

МРАВКА

преди 9 години

ЗА ТАКИВА "РЪКОВОДИТЕЛИ" ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ.ОТ ИЗНЕСЕНАТА ИНФОРМАЦИЯ БЕЗ ДА СИ ЮРИСТ Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО ЧЕ Е ИЗВЪРШЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.В БЪЛГАРИЯ НЯМА СЛЕД ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НАКАЗАНИЕ!

6

Анонимен

преди 9 години

Пък аз си мисля,че тия далавери спряха преди години.След като банките са собственици на хиляди декари пустеещи земи и разрушени къщи

5

Ф.С.В

преди 9 години

Хитро изпипана сделка - както и използване на нета с цел - няма срок за съхраняване на обявата за продажба на общинска земя- какви нагли крадци в бели якички- този кмет "плаче" за затворче

4

ОЛД БЕН

преди 9 години

До jokerМда, и тия 10 милиона се източват, новосъздадената фирма фалира, и банките остават с ниви за 10 милиона. Брутално нагла далавера!

3

joker

преди 9 години

Купуваш нещо за 2мил. лв., ипотекираш го за 10мил. лв., това го решавах във втори клас 2>10 e от това по-голяма далавера и печалба здраве му кажи!

2

Анонимен

преди 9 години

Да заформят се частни ТКЗС