30

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 38По добре е да се носи американското или английското знаме от колкото руското или българското. Русия нищо добро не е дала на България. Ако се поразровиш внимателно в историята, ще разбереш, че през 1877-78 не са ни освободили. По САН СТЕФАНСКИЯТ ДОГОВОР ние не сме България а БАЛКАНСКА ОБЛАСТ - под руско управление. Благодарение на ЕВРОПА ние сме свободни, а не благодарение на руснаците- ВИЖ БЕРЛИНСКИ ДОГОВОР. За това ни лъгаха нашите политици, че руснаците са ни освободили.

29

Анонимен

преди 9 години

Да живее майка Русия...........на теб Русия ли ти е майка ?

28

Анонимен

преди 9 години

Срам!Вместо да почетем жертвите от войната,както правят в цяла Европа,ние пак се плюем по площадите и по форумите!

27

Анонимен

преди 9 години

Тоя Кадия е един от най-големите КРАДЦИ след 1989-та.Схемаджиия от енергетиката.*** на Боко-тиквата.ПРЕСТЪПНИК.С такива трябва да се разправим на площада!!!

26

Анонимен

преди 9 години

Господин 31, когато по улиците срещате младежи с английското или американското знаме на гърдите, това не ви ли прави впечатление?Певицата Камелия се облече в националното знаме и бе оплюта.Днес е денят на победата над фашистка Германия.Съвременните събития и колосалното неграмотност, блюдолизане, нагаждачество и простотия, дават повод на носителите на тези качества, да пренебрегват това, което другите са направили за тях.По всичко личи, че фашизмът е жив.

25

преди 9 години

Пак веем чужди байряци!ТВ 7 показа парада директно от Москва!Сбирщината водещи и коментиращи звучеше отчайващо!Срам!Исках да погледам,не се траеха!Говориха за някакви сърби,колко били снажни и красиви!Срам ме е!Толкова ли беше трудно да замълчим за минута!Да вдигнем българското знаме!Да почетем жертвите и загиналите в боевете!Да продължим напред!

24

кон сомолец

преди 9 години

Средната продължителност на живот на руснака е 62г. Путин е на 63 г и вече се мисли за Къшчей Бесмертний..ха..ха Закривам събранието!Който е съгласен -нека да гласува!-Приема се с 100% .Разтурвам седянката и лека нощ.

23

do 30

преди 9 години

Забърши си лигите, закопчей си съдраната риза и се хващай на работа, вместо да се възхищаваш на купчина желязо.

22

Анонимен

преди 9 години

Жалки типове.

21

reality

преди 9 години

Дати като 9 май принадлежат на света а не на отделни държави. А ако младите поколения започват да ги забравят , стават жертви на военнолюбците както в Украйна например !

20

браво рубладжии

преди 9 години

"Патриоти" с фанелки на които е изписано името на чужда държава, има портрет на президент на чужда държава и със знамена на чужда държава !!!Атака и БСП са национални предатели, родоотстъпници и слуги на чужди интереси на враждебна държава.Патриоти са ама не на България.

19

анти рашист

преди 9 години

Няма други такива нещастници по света. По време на парада една самоходна машина със система Бук се запали. Каква излагация!А гражданите в Алексеевка са се вдигнали на бунт - искат да се отцепват от измислената ЛНР и да влизат отново в състава на Украйна. Бавно, но сигурно, под "вещото" ръководството на Путин, Русия се превръща в позора на планетата...

18

NATO LEGION

преди 9 години

Цацаров, недей спа защото тези Руски петоколонници ще запалят чергата!

17

потресен българин

преди 9 години

Цялото това представление е крайно възмутително. Кой изобщо позволява цялата тази атрибутика - чужди знамена, георгиевски ленти? Кой я финансира? Кой я произвежда или внася у нас? Не зная дали законът го разрешава, но за мен това е недопустимо. Тези хора нямат и капка национално достойнство.

16

Анонимен

преди 9 години

"... хора, носещи знамена на Русия, флагове със сърп и чук и хора с плакати на "Атака".Отдето да ги погледнеш,"български патриоти".

15

ден загубьi

преди 9 години

Баницата от Кремль е малка. Нема трохи за сички...

14

диагноза русофил

преди 9 години

На снимките няма и едно нормално лице! Вижте ги какво представляват путинофилите! Все едно са излезли от някакъв филм на ужасите! Повече от половината сигурно са с жълти книжки! Не знам да се смея ли или да плача!

13

Пешо

преди 9 години

Поклон пред жертвите на войната, майната и на политиката и на парите на Америка за България! Кой дава пари без да иска нищо? Който плаща той поръчва музиката - нали така? Така!

12

горд чугун

преди 9 години

Тaка е starboks ! ДНЕС съм горд *** , твърд и самоуверен. По добре е отколкото лъскава но постоянно огъваща се *** ламарина

11

Анонимен

преди 9 години

голЕм цирк р'ийшли; кой е по-по-най...