119

от Гого до Плювньо

преди 9 години

Ако питате Плевньо и Боко, най-добре е да си внесем войска от САЩ, съдии от Германия и полиция от Турция и ще са изпълнили поръчката от Вашингтон на макс. Да не си мислите, че в Германия няма корупция? Наивници!

118

Анонимен

преди 9 години

За какво ни е тази смешна армия от 30 000човека.Ако някой реши да ни нападне за един час тази ,,армия,,ще бъде смачкана и унищожена.Защо тогава да се напъваме и да харчим грешни пари за чужда техника втора ръка само и само да се слагаме на други големи братя.

117

дедо ангел

преди 9 години

президенте,ти пък откога започна да разбираш какво му е на народа.?и откога започна да ти пука какво мислим ние простосмъртните.

116

Анонимен

преди 9 години

А аз искам да си внесем Президента не да имам президентче което става само за туристическа атракция.Който единствено става да си прави селфита с туристи парад паметника на Незнайният войн.

115

42

преди 9 години

И В БЪЛГАРИЯ ИМА ДОСТАТЪЧНО СПОСОБНИ И ПОЧТЕНИ ЮРИСТИ, САМО ЧЕ НЯМА КОЙ ДА ИМ ДАДЕ МЯСТО В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА. СТИГА С ТОВА ЧУЖДОПОКЛОННИЧЕСТВО.

114

Анонимен

преди 9 години

До политологНали съдебната система е корумпирана и продажна. Съдът се произнесе че няма престъпление . Ако приемем това решение за правилно то съдебната система корумпирана ли е. Не може едни решения да са правилни а други неправилни от това на нас как ни изнася. Ако е корумпирана и това решение е корупция ,ако не то и други решения са правилни.

113

11

преди 9 години

Не зная какво ще внася и изнася, но са ни приготвили закон, според който по презумпция, че би могъл да си терорист, да ти забранят да ходиш на почивка навън!!! На това му се вика свобода на придвижване и супер европейски ценности!

112

CC

преди 9 години

Аз пък викам да си внесем немски президент, а!! Какво ще кажеш ПлЮвнЬО

111

въпросче

преди 9 години

масони или обикновени съдии?

110

политолог

преди 9 години

Не знам след случая Костинброд как имат сурат БСП -ДС да говорят. Една примитивна жена като Мая Манолова писа донос и цялата прокуратура се задейства с цел да смачкат ГЕРБ. Да ама не . Сега трябва Бареков и Мая да ги съдят за клевета опорочаване на изборите . Спомням си как Станишев , Местан и др. ревяха по медиите , че се организирало преврат . Ами сега какво ще кажете другари.

109

Alice in Wonderland

преди 9 години

Президента е лош. Прокурорите и съдийте и особено шефовете им са добрите. Те работят неуморно за де се саморазправят с корупцията по високите етажи. Екс президента ни беше супер. Договори голем шлем. Сега ние го плащаме. По форумите е пълно с умни и смислени хора, чийто коментари показват дълбоко познаване на политическите и икономическите процеси у нас. Нии сми си супир!

108

Анонимен

преди 9 години

До АнонименРовят за богатствата на кметовете, но само на нудобните. Да сте видяли за кмет от ГЕРБ нещо да е написано, проверено, заснито. Елате в Пловдив и ще се уплашите, но за това не е удобна. Журналисти, полиция, прокуратура не виждат. Типичните номера. Ние никога не сми виновни - само предишните, нищо, че ни санкционират за грешки допуснати по времето на ГЕРБ, новите магистрали се нагънаха, асфалтира си и се ремонтира едно и също нещо през 2 години и .т.н. Цирк, но върши работа за раята.

107

Анонимен

преди 9 години

Я го виж Буратино колко умен

106

Анонимен

преди 9 години

Стига с тия германци беВнасяй самоубиици бе

105

анонимен

преди 9 години

За съдии не знам, но политици ако можеше.... нямаше да е това недоразумение президент и повечето от депутати в парламента. ...

104

Анонимен

преди 9 години

Я направете една малка промяна в конституцията:Съдии, прокурори и полицейски шефове да бъдат пряко избираеми с мандати по 1 или 2 години.Мандат от 4 или 5 години е твърде дълъг за динамикатта, с която живеем.

103

само завиждате

преди 9 години

Само завиждате на остроумието на Роската, любимият к*ртизан на любимия велик вожд и учител на българския народ, другаря Тодор..., пардон, другаря Борисов.

102

без боклуци

преди 9 години

*** се събира с друг ***. *** взаимно се привличат.

101

Сержант

преди 9 години

АЛА БАЛА НЕДОРАЗУМЕНИЕ ТАКОВА. ТА НАЛИ ТИ СИ ЕДИН ОТ ТЕЗИ , КОИТО ГИ НАЗНАЧАВАТ. СРАМ МЕ Е ОТ ВАС ГОСПОДИН НИКОЙ, ЧЕ И ГЛАСУВАХ ЗА

100

Анонимен

преди 9 години

И президент, и президент да си внесем......