24

Анонимен

преди 9 години

Rusnaci imat kup xubovi izrazi :Za chto borolis' na toi maporolis'Sled draki kulakami ne mashut!Komenti tryabva da badat analitichni,a ne tapi i polni s omraza.Rusnaci pone postroixa neshto polezno,a amerikosi otremontirali Tecove i natresoxa vi naiskapi tok,da Vi chastito,bratuski!

23

Анонимен

преди 9 години

Не ни трябва техния ,,Южен поток,, Нали видяхте какво направиха с уж тяхната братска Украйна. Като не им играеш по свирката и ти взимат част от територията. Пример - Крим.

22

Анонимен

преди 9 години

Нека строят..........След 1-2год. НАТО и ЕС ще го "управляват" като франчайз.Руски газ от Турция едва ли ще потече....а и Гърците са на коленца.

21

Плюйте

преди 9 години

А сега - плюйте по руснаците, плюй Плевньо

20

кремльовски мечти

преди 9 години

Може и Кувейт да снабдяват..ха..ха А Гърците какво ли ще правят газта в Кипър. Май Гърция няма нужда от пари...ха.ха

19

гост

преди 9 години

Южет поток тръгва през 2014 и никой не може да го спре! А, момент...

18

за 20...

преди 9 години

....ами рода ни е---що да не го чакаме???!/5 от населението на България е с турски етнически произход!НЕЩО ОЩЕ ДА КАЖЕШ ПРОТИВ БЪЛГАРСКИТЕ -ТУРЦИ...??!Тебе руските пиянки , да не са ти "род"...??!!

17

Румбо

преди 9 години

До ВАТЕНКАТАЕ па шо,не тръгна ли?Малко закъсне,ама нейсе,не са свикнали още с автоматико!Не е кат с големата ръчка....

16

Румбо

преди 9 години

Това взе да омръзва вече.Ако щат да строят,ако щат да не строят-нали ние не участваме.Ако стане-може и да купуваме от там-колко газ трябва на държава без икономика?Едни топлофикации останаха и те вървят към фалит...

15

ВАТЕНКАТА

преди 9 години

Ша тръгне като Армата днес на репетицията.

14

...не искам руснаци

преди 9 години

..не им ща -нито жилото , нито меда ...нито газта!С комшулука --поне сме парче -"рода"!Нема да ни лъже , граби и мародерства..като ония "богоизбрани" червени болшевишки ***!!

13

Анонимен

преди 9 години

,,Син поток,, вече доставя газ за Турция. ,,Южен поток стига до Турция, и от там накъде? Нито с Гърция, нито с България има връзки засега, а като гледам никой няма намерение и да строи.

12

до 17

преди 9 години

Достатъчни са ми тия 50-г. "руски ботуш" в България!-Сега турски ботуш ли чакаш?

11

до 8

преди 9 години

Ама пък как спря танка Армата на площада , а?!?!-Тебе какво те грее това? Я по-добре пиши навсякъде по коментарите, че българската икономика спря - това е много по-важно, вместо да злобееш за чужди проблеми!

10

Пука ми 13....

преди 9 години

Достатъчни са ми тия 50-г. "руски ботуш" в България!Поне да имаше нещо свястно от тия пияници... а, то - само соц-робия, при затворени граници и пропаднали предприятия от преди ВСВ.Поне една банка да беха направили тия пиянки , като Мигхад-паша в България , по времето на т.н."турско робство" ...а то само паметници на усровци-преяли и препили с бръснарски одеколон!

9

май нещо куца

преди 9 години

Според мене руснаците не са дообмислили този проект - да не се окаже, че Турския поток е настина само турски - стига до Турция и дотам! Доста щекотлива ситуация. Никой не може да каже как ще се развие ситуацията, особено ако тръгне газ от Иран.

8

до 13

преди 9 години

Когато Ердоган определя цената за България-Газът не е на Ердоган той да определя цената. Руснаците ще определят цената.

7

fripp

преди 9 години

Сякаш по за вярване са чуждите експерти, а не нашите мегаталанти енергийни. Навремето казваха, че Син поток е невъзможен - той стана, после - че не могат да го напълнят, обаче от тия данни се разбира, че не само го пълнят, ами даже и трябва да му увеличават капацитета. ЦРУ и BP казват, че Русия има 48 трлн.м3 газ, нашите - че няма нищо. Може би наистина у нас са най-големите капацитети.

6

Анонимен

преди 9 години

Нема страшно, Бащицата резна Южният поток и ни спаси!!! Жив да е. Сега чакаме Американски поток от Аляска. От там със самолети и кораби ще идва газа. В бутилки и тубички ....да си палим запалките. Останалото е ....тъпота

5

изнервен

преди 9 години

Турски паток ще тръгне на куково лято.