108

mokai

преди 9 години

До Еленаnikoi na sila nete kara na more ami stoi si v ka6ti i da ti miri6e minwata

107

Елена

преди 9 години

Няма да стъпя смъжа ми и двете деца повече в тази мутро *** с платени шезлонги около които се разхождат биячи ,заведения в които сервират претоплен *** с развалени продукти и лошо гледащ те персонал навсякъде.Айде със здраве да си плувате в *** и пикнята на непречистеното черноморие.Моята кофа е толкоз финна и бяла ,че само като усета тази помийна яма-Черноморие и се обривам цяла

106

До 133

преди 9 години

Никакъв клон не ***. Първо, парите вливащи се в туризма в България не отиват нито в моите джобове, нито в тези на заетите в сектора. Последните биват държани на мизерни заплати, работодателите им не са и чували за мерки за квалифициране на персонала и се отнасят с тях като с роби. Приходите пълнят джобовете на тези, които заграбиха морето преди години. Второ, аз живея отдавна в чужбина и ми дреме на шмайзера дали ще влиза нещо в джобовете на мутрите (даже бих се радвал, ако изпукат от глад).

105

133

преди 9 години

Гърция не е Халкидики. А дори там никой не те кара да ходиш в скапаните им пълни с народ курорти тип "Китен" 1979. Има страхотни хотели извън блъсканицата, които са по-скъпи и повярвай ми българи почти няма в тях.Изобщо, да сравняваш Черноморието с Гърция е като да сравняваш хвърчило със самолет. БГ хотелиерите живеят още в ерата "Балкантурист".

104

129

преди 9 години

Няма да стане. Чалгарите и мутрите ще са винаги там. Ще си слушкате заедно чалгичка, ще си хапвате пържена в олио на 2-3 месеца цаца и ще си живеете живота. Да не забравяме и тръбите с отходните води. Те са черешката на тортата. Пожелавам ти приятно прекарване.

103

Край

преди 9 години

На море вече само в България - по малко са българите в Лозенец, Созопол и Несебър отколкото по Халкидики. Гърците вече се изучиха /предлагат ефтини и гадни неща с лошо обсужване- каквото е търсенето такова и предлагането/. Всички които плюете по българския туризъм не си давате сметка че режете клон на които и вие отчасти седите - Черноморието е най-големия бизнес на България.

102

Цензуркеееееее

преди 9 години

И при бай Живков нямаше такава цензура. Сега трият ИНАКВИ мнения на поразия.И това ми било " НЕЗАВИСИМА " журналистика.Пародия!Пародия и гъ-о блюдство.

101

Анонимен

преди 9 години

)))..по си е лесно да пръцкаме по чужбина през лятото ,отколкото да си Признаем ,че сме СЪУЧАСНИЦИ за всички "екстри " по "модерното" ни ЧЕРНОморие!!!

100

Анонимен

преди 9 години

е-е, най-после ще мога спокойно да ходя на плажовете, които обичам от дете. Щом има бойкот от местния мат'р'ял, значи ще има място за мен и няма да дишам пушеци, да тъпча по фасове, огризки и всякакъв друг ***. Евала!

99

Даола

преди 9 години

Последния път - вече преди доста години - бях на Китен, южния плаж при добри условия и евтино, обаче тези комари вечер са отвратителни и трябваше да се пръскам с един италиански препарат, дори и лицето. Благодаря от такава почивка !В Гърция и Турция няма комари и е по-забавно. Особено през втората половина на септември на остров Крит.

98

:)

преди 9 години

В България ходя само по планините. На Черноморието съм се заклел да не стъпвам и вече близо 10 години е така. БГ Черноморието е за български чалгари, напълнили Голфу с домати, бедни пуберчета, измислени мутри, руски комбайнери и западни алкохолици. До 2-3 години кочините по морето ще бъдат напълно празни, но винаги е така Г*З ГЛАВА ЗАТРИВА ! Честито на глупавите, нагли и не много умни БГ "хотелиери" !

97

до 115

преди 9 години

Пълни глупости! Почивам на нашето море откакто се завърнах от странство, вече девета година. Винаги и навсякъде са се отнасяли много добре с мен, никога ама никога не съм усетил по различно отношение заради факта, че съм българин. Има неща, които ме дразнят тук като многобройните капани в които се сервира наливна бира с 99.99% съдържание на вода и смешно тесните ни пътища по морето, но дразнители има навсякъде.

96

кръстоносец

преди 9 години

туризъм незначи само плаж и хотели. има толкова много хубави кътчета из цяла България. трябват ви само палатка храна и насторение. има и вили и бунгала за мразещите къмпинга. какво общо има почивката с хотелите?

95

хаха

преди 9 години

Тия *** руснаците и години да живеят в чужбина не могат да научат англииски. Езика е отхвърлен на клетъчно ниво :). За тва се мъкнат в България, че тук поне ги разбираме. Иначе ми разправяйте че в Гърция не е по хубаво.

94

Мунчо

преди 9 години

Това с ваучерите ми хареса, ама в нашата фирма ние даваме ваучер на шефа за Ривиерата, а не той- на нас за Черноморието......

93

гном

преди 9 години

Центъра на Сан Антонио-Ибиса-3*(вкл. закуска и вечеря)-2 човека,5 нощувки-240 eu; центъра на Рим-3* (вкл. закуска)-3 човека,4 нощувки-170 eu,Оя,Сантонири,апартамент в скалата (вкл. закуска)-4 човека,5 нощувки-280 еu, центъра на Соренто,Италия- 3* (вкл. закуска)-3 човека,4 нощувки-220 еu,Хвар,Хърватия-4 * (вкл. закуска)-2 човека,5 нощувки-230 eu. За какво говорим...

92

варненец

преди 9 години

Никой Българин не е против нашето черноморие , даже го обичаме . Всички обаче са против собствениците на хотели , които се държат като мутри и не плащат на персонала си , а дерат по три кожи от туристите . Другари назначени капиталисти от БКП-БСП чакаме по бързо да фалирате и да дойдат млади и работливи хора .

91

OPEЛ

преди 9 години

Истината е, че рибата се вмирисва от към главата!!!А *** глава освен да смърди друго неможе да прави!!!

90

Бай Иван

преди 9 години

Да си се оправят, за този проблем се говори от години и никой не е изненадан, както никой не е изненадан от качеството на образованието, здравеопазването, ..... абе от всичко в България.

89

Анонимен

преди 9 години

Факт! След като години наред усилено работиха за най-нисшата класа англичани, германци и руснаци, изливаха бетон, чалга и алкохол на поразия, без да вложат и грам мисъл към някакво градивно развитие и устойчивост. Сега след като и европейската *** им ритна канчето, защото ги дерат живи за нищо насреща, ревнаха на умряло. Ами ще реват, пада им се тъпкано! И стотинка не заслужават! Защо ми е осраното БГ черноморие, след като една Гърция ми е три пъти по-евтина и по-качествена като услуга?!?