183

Трета световна война

преди 9 години

Евростат - 60 процента от българите живеят в мизерия, а 2 800 000 са обезщетенията, изплатени от НОИ през 2013 г. на заболели българи. Болните от рак са 600 000, инвалидите 1 200 000.Всеки ден се самоубиват 3 души.Всеки час умират 8 души.В името на демокрацията. Национална катастрофа.

182

Анонимен

преди 9 години

Писна ми от пропаганда . Истината не е такава каквато ви се представя. Снимката е направена на 2 май по поръчка на "ТАСС уполномочена заявить...." . Райхстага е превзет по рано . Имаше спор преди години по този въпрос .

181

Анонимен

преди 9 години

Дребните ибрикчийски душици не могат да възприемат величието на с СССР и Сталин. Бащата на народите - думата му е била закон за един милиард комунисти по цял свят. Враговете му са треперели от страх и ужас - както американският министър на отбраната Форестал. "Червени танкове в НюЙорк" извикал той и скочил от небостъргач. Прав е бил,Сталин не е прощавал на лошите.

180

Анонимен

преди 9 години

Майка ми беше възпитаничка на немска гимназия точно по времето на войната..Тя и съучениците и са били подпукани от героя Списаревски на 24 май - пеели германски маршове.по късно Списаревски набива гермвански капитан, защото се изказал презрително за българите - били диви балканджии.

179

Анонимен

преди 9 години

Аз съм Българофил! Да , Василев е усвоил *** ценности.Българинът трябва да е патриот - както патриотът следва да е и русофил.

178

Анонимен

преди 9 години

Имало е сериозна причина съветската армия да не подкрепи полското въстание и да остави германците саизравнят със земята по голямата част от Варшава. оляците са поискали разследване на масовите гробове в Катин. Сталин не бил щастлив от това.... никак не бил.

177

Анонимен

преди 9 години

Пардон за САЩ Ааа за него ще се погрижи йелоустоун.

176

Анонимен

преди 9 години

Клетвата на Киряк Стефчов "Да бъде проклет деня в който руски ботуш стъпи на българска земя"1 май е мрачен ден за управляващите *** от ГЕРП,БСП,СДС и пр. ***.Усещат, кучетата, че времето им изтича...

175

Анонимен

преди 9 години

До Телятина Съмнявам се времената са други , просто Албиона на 500м под водата , а Берлин лъчева печка.

174

Анонимен

преди 9 години

До соваТова май си го запомнил от вестник работническо дело. И да се кланиш и да викаш слава ,хората са ги избили като кучета. Забивай знамена на гробовете им и се радвай с малкия си хедоразвит мосък.

173

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 272На 1. август. 19444 г започва полското въстание. Идеята е била да се подпомогне съветската армия. През това време съветската армия стои в непосредствена близост и бездейства.9 седмици продължава кървавата битка между цивилни поляци и германската армия.Избити са над 150 хил цивилни поляци под благия поглед на бездействащата съветска армия.Поляците са много щастливи и доволни .. и най вече благодарни.

172

взтляд

преди 9 години

няма сериозни пречки знамето на победата да се издигне над белият дом във вашингтон

171

Телятина

преди 9 години

Където е текло пак ще тече.Руското знаме пак ще се вее в Берлин !

170

Анонимен

преди 9 години

На 20 юни 1945г. самолета със знамето е бил обстрелван над Полша!!!От кого е бил обстрелван? Група армии "Север" са капитлирали на 9 май.

169

Анонимен

преди 9 години

До Членска карта 7Ами направи си справка кога точно е Голодомор и ще разбереш че е било мирно време.

168

Анонимен

преди 9 години

До Членска карта 7Това че други са правили нещо не те оправдава теб лично. По тази логика, би трябвало да е оправдано да дойда и да те гръмна, щото съм решил, че гените ти са неподходящи и България няма полза от тях в бъдеще време.

167

сова

преди 9 години

Кой? е победител в едно в спортно състезание. Тоя които пръв пресече финала. Кой? е победител в една война. Тоя който пръв забие знамето на победата. А това беше руския солдат изминал хиляди километри от Сталинград до Берлин и дал 20 милиона жертви за да стори това.Поклон пред всеки боец от червената армия.

166

Анонимен

преди 9 години

До Членска карта 7Ами ще те питам същото ако ставаше дума за живота на родителите ти, децата ти и близките ти. Как точно ще се радваш да измират от глад в мирноо време, защото едно бясно псе на име Сталин е решил да ги умори от глад, имайки предвид че след 10-15 години вероятно Хитлер ще вземе властта и ще трябва да се бият.

165

Анонимен

преди 9 години

Благодарение на генералисимус Сталин , българската армия за първи път в новата идистория води победна война срещу Германия.На парада вМосква участва българският генерал Стойчев - единствен чужденец, при това са му разрешили да носи фуражката си не по устав - накривена.

164

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен анти Членска карта 7Тъп си майна казва му се ИЗГОРЕНА ЗЕМЯ т.е. да затрудниш окупатора прилага се от хиляди години.Гладните победени или се примиряват и умират или си го изкарват на окупатора (психика).