34

Анонимен

преди 9 години

До vargот български! Другото няма значение.

33

Анонимен

преди 9 години

Стига плюхте по България, да не е тя виновна че има ***??? Докато сами си сваляте самочувствието и се самобичувате нищо няма да се оправи!!! Трябва малко самочувствие и работа! Стига с това плюене по България!

32

Боби

преди 9 години

Разтрел за тия двамата

31

До Gordo

преди 9 години

Напротив, има такъв наркотик - т.нар. соли за вана, които представляват чисти кристали МДМА (или производни на МДМА - МДПВ, МДПК и др.) Често към негативните ефекти на това вещество се причисляват депресия, хиперактивност, агресивно поведение, леки халюцинации, психотично поведение, разбъркани мисли... В САЩ последните 5-6 години имаше около дузина брутални случая на убийства от хора, употребили висока доза соли за вана.

30

Анонимен

преди 9 години

ТОВА ЧУДО ПРИ ЖИВОТНИТЕ ГО НЯМА , ДА ИЗГНИЕ В ЗАТВОРА ТОЗИ ***

29

така

преди 9 години

Усещате ли разликата - никой в Гърция не пита какво е момиченцето българче или ромче просто са потресени от нечовешкото престъпление.Тука пак старата песен мрънкане,шикалкавене и хвърляне на вината другаде.Типично.

28

Анонимен

преди 9 години

Наркоманите са еднакви по цял свят,без значение от народността си.

27

Анонимен

преди 9 години

Дано да ги съдят в Гърция,понеже ако ги съдят у нас ще им се размине.Даже после и в европейският ще осъдят Бг и парички ще направят.***..

26

Анонимен

преди 9 години

Шокиращите подробности са, че не само е разрязал тялото на детето, а е сготвил частите с различни зеленчуци и подправки, за да не миришат, увивал ги във фолио и ги хвърлял в боклуджийските кофи...Въпросът е дали това са го яли кучетата, или бездомните, които се ровят по кофите...Ужасяващо...

25

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКак ще са ежедневие, бе ? Ти да не живееш в някаква друга България ?

24

Анонимен

преди 9 години

За такъв само смъртна присъда, това не е човек.

23

пешо

преди 9 години

До Ф.С.ВВ България си се раждат нормални хора ! Това дете и родителите му са .... (няма да напиша какви са, че ще ме изтрият тук). А те не са Българи, само са се родили тук , но нямат нищо общо с българите, турците , арменците и т.н. населяващи тази територия.

22

Ф.С.В

преди 9 години

Ужас - какви отвратителни канибали с сатанинска жестокост -= се раждат в БГ - просто народ без ценности без морал - роден за да убива - дори и децата си -

21

Анонимен

преди 9 години

Това е едно ужасно криминално деяние, която няма нищо общо с нациалността. А това, че има българи, криещи какви са, говори само 'що за мижетурки и с ниска самооценка същества са

20

Gordo

преди 9 години

Тоя се опитва май с наркотиците да се оправдае. Абе ей *** няма такава дрога която да те накара да убиеш детето си. Болен си в главата и женати и тя че те е намерила. *** само с това ще се прочуем . Тия като си продават децата и те ли са някаква дрога май а? Държавата се разпадна хора.

19

Анонимен

преди 9 години

Аз не случайно винаги като отивам на почивка в Гърция казвам, че съм от Сърбия. Отношението е съвсем различно и те приемат за бял човек.

18

Анонимен

преди 9 години

Още някой против смъртното наказание?Или може би и тук според хуманистите един канибал който реже деца на парчета все пак има "човешки" права и заслужава да бъде рехабилитиран обратно в обществото след минимална присъда.

17

От 17

преди 9 години

Извинявам се на 16 (една майка).Преди малко, под този номер имаше друг коментар. Много трият.

16

До 16

преди 9 години

Достатъчно е само да погледнеш снимката на детето, за да разбереш за кой етнос става въпрос.Що се отнася до определението "***", първо помисли, после пиши глупости. Бог вижда!

15

една майка

преди 9 години

Що за майки, нямам думи, предпочитат секс и наркотици пред собствените си деца, много жалко