423

Анти

преди 9 години

Аз като им гледам танка и се сещам за израелския 'Меркава' и малко за американския 'Ейбрамс'. БМП-то им прилича на немския 'Мардер' и малко на американския 'М-113', БТР-а им ми прилича на американския 'Командо', но по-големичък. Пак са крали. То от пиене на водка друго какво да свършат - само кражби. Сигурно индийците са им поръчали да им направят аналози на западните образци и ето го резултата.

422

4ifut

преди 9 години

До чичотеб с кфо те нахраниха в посолството ? ...царевица ли беше днес ?

421

456

преди 9 години

До тахкистА защо според теб Т 34 все още е в ТОП 10 на най добрите танкове в света??Я гледай малко краварски класации ,не притичвай само до краварското посолство за опорни точки!!Най големия плюс на Т34 е че дори олиг*френ като теб е можело да го управлява!!Така е бил замислен навревмето- от трактора на танка!!Сталин е масов убиец но е бил добър стратег, За съжаление това е възможно!

420

до РЕАЛ

преди 9 години

руските таралясници по-добри от западните ХАХАХАА СПРИ СЕ ШЕ НИ УМОРИШ ОТ СМЯХХХ !!!!!!!!!!!!

419

Анонимен

преди 9 години

До 547 Благодарение на мъдрата политика на Цар Борис, както и на Хитлер, увеличихме с ........АРГУМЕНТИ.ВСИЧКИТЕ ВИ КОМЕНТАРИ ТУК СА ПЛОД НА БОЛНИТЕ ВИ МОЗЪЦИ.

418

Анонимен

преди 9 години

До 526В състава на механизираната колона ще преминат и перспективни образци на бронетехниката, създадени на платформи "Армата", "Курганец", "Бумеранг". Парадът ще завърши с прелитане на авиацията на Военновъздушните сили на Русия", се казва в прессъобщението.

417

АЧО

преди 9 години

мНОГО СТЕ ЗЛЕ,КОРЕГИРАЙТЕ СЕ!

416

Анонимен

преди 9 години

Вместо да воюваш е по-добре да не воюваш и да не ламтиш за нови територии. Благодарение на мъдрата политика на Цар Борис, както и на Хитлер, увеличихме с малко България. Сега трябва да спрем да пръкаме пари за МИГ-овете (виж какво стана с тях във войната между Израел и Египет). Да сдадем бази на американците и ако някой му стиска, да се бие с тях. Ние сме технологично изостанали, засега трябва да се учим да воюваме.

415

Кратун

преди 9 години

В Библията е писано: "Този, който запасва оръжия да не се хвали както този, който ги разпасва." Нищо ново под слънцето - да си помпаме самочувствието с оръжия, 'щото с друго няма какво...

414

РЕАЛ

преди 9 години

завистта ви поради великолепните руски бойни машини, по-добри от западните , е толкова голяма, че стигате до българската поговорка: да търсите под вола теле.руската бойна и космическа техника превъзхождат западните по всички показатели.а вие си измисляйте каквито епитети искате, но НЯМАТЕ АБСОЛЮТНО НИКАКВИ АРГУМЕНТИ.ВСИЧКИТЕ ВИ КОМЕНТАРИ ТУК СА ПЛОД НА БОЛНИТЕ ВИ МОЗЪЦИ. НЕ СЕ БЪЗИКАЙТЕ С МЕЧКАТА !

413

Истината

преди 9 години

БРАВО НА ПУТИН!!!

412

anon

преди 9 години

от anon .. и като говориме за руската изобретателност и от къде са крали- дори калашника го откраднаха от стг44.. всъщност като се замисля, не знам кое от техните по-известни исторически оръжия не са откраднали.... но поне са патриоти и се опитват да си подкарат военната мощ отново... за което им правя евала. докато ние...

411

Той е

преди 9 години

Нека да внесем яснота,относно жертвите - СССР - 27 млн.Германия - 13.5 млн.Но,да не забравяме,начина по който почва инвазията на 22.06. - тотални бомбардировки,и избиване на цивилно население!Голяма част от избитите не са войници,но също влизат в тая бройка.Войната се води 3 години на територията на СССР.Нека не скверним празника на хората,а да се замислим,какво имаме ние,каква армия,с какво ще се похвалим утре?

410

до 534

преди 9 години

Прав си,единствената причина СССР да победи във ВСВ е чисто и просто "бройката"!То затова и жертвите са 5 руснака за един германец!А най-големия кръволок е Жуков!Под негово командване руснаците са гинели като мухи.За него живота на войника била без всякаква стойност!както и за Путин!Може ли да пратиш войници на война и после да ги погребеш тайно и в необозначени гробове!Само един жалък страхливец действа по този начин!Погреби поне хората като воини!!Жалка работа!

409

чичо

преди 9 години

предимството на рашките е че са като гладните ,въшки - много са

408

чичо

преди 9 години

предимството на рашките е че са като гладните ,въшки - много са

407

anon

преди 9 години

за т34 и тигрите и пантерите- тихо да не ви чуе някой... единствената причина т34 да победи във всв е чисто като бройка - които не вярва- да ходи да погледне цифрите на най-голямата танкова битка на курската дъга - танковете са 2:1 в полза на братушките, оръдията- 4:1 в тяхна полза... брой войска - 2.5:1 за руснаците... научете се да гледате фактите ...

406

тахкист

преди 9 години

относно най -великият танк на рашистите Т 34 - командването на СССР е заповядвало когато излизат в битка с немските Пантери И Тигър да са в съотношение 5 към 1 .Това е прославената руска технология.Прочетете в интернет за танкист номер 1 унищожил стотици руски танкове . Просвещавайте се ,рашистите не са това за което се представят .Четете!

405

roko

преди 9 години

Утре гледайте парада на пешеходците, които нямат даже пари за гориво за да изкарат някой камион:))

404

1234

преди 9 години

Не разбирам от военна тепхника, но това на 4-та снимка ми изглежда точно като извадено от войната ! Ако това им е модерното оръжие по-добре да не го показват. Навсякъде четем за нови подводници ,нови изтребители незнам си кво си ,но фактите са ,че толкова сериозно страдат от санкциите ,че скоро и пари за патрони няма да имат.